talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε..ακόμα και εγώ που είμαι γενικά ψύχραιμος, ψωφάω για μάπες στον κ.καριόλη...σκέψου που μας έχει φέρει...καλησπέρα επαναστάτη κομαντάντε τάλε...
ρε..ακόμα και εγώ που είμαι γενικά ψύχραιμος, ψωφάω για μάπες στον κ.καριόλη...σκέψου που μας έχει φέρει...καλησπέρα επαναστάτη κομαντάντε τάλε...
και εγώ μαζί....ρε..ακόμα και εγώ που είμαι γενικά ψύχραιμος, ψωφάω για μάπες στον κ.καριόλη...σκέψου που μας έχει φέρει...
1)εκει που εχω παει εγω με τον Παναθηναικο θελεις ακομα 3 ζωες για να πας
2)μολις ερθει στα πραγματα μια διοικηση που εχει τον Παναθηναικο μας στην καρδια και οχι στην τσεπη.
3)μπορειτε να βαλετε τον ανικανο γιαννακη για οδηγο στην γαυρο-φορμουλα
1)Που εχεις παει ρε καημενε βλαχο της Ευρωπαικης Μπαλας?
Στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ υπαρχει μονο η 1η θεση!
Ξυπνα ΡΕΕΕΕ!
Τα περι πορειας και το που εφτασες δε μετρανε μια αν δε σηκωσεις την κουπα του πρωταθλητη.
Σε ευρωπαικο επιπεδο παντα,εχεις παρει ταρχιδια μου ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Εκει φαινεται αν αξιζει μια ομαδα η οχι.
Ακομα και οι Τουρκοι πηρανε διακριση στη μπαλα,ξεφτιλα.
Καθε χρονο ΠΟΥΤΣΑ και εσυ καθεσαι και μιλας για το "που εφτασα" αντι να λες "ποσα σηκωσα".
Αν δεν εισαι πρωτος εισαι ταρχιδια μου,
τα περι πορειας και το που εφτασα δε μετρανε μια.
Αυτα ειναι για τους φτωχους και αυτους που τα πιστευουν.
Οι "στοχοι" ειναι πλασματικοι καθε χρονια για την Ελλαδα στην ευρωπη τη στιγμη που αλλοι συλλογοι
τους εχουν σχεδον σιγουρους καθε χρονο.
2)Μαλλον δεν εχεις ιδεα ουτε μορφωση για να μη μπορεις να καταλαβεις
οτι μια Α.Ε εχει μοναδικο σκοπο το ΚΕΡΔΟΣ.
Οι οπαδοι ειναι ΠΕΛΑΤΕΣ.
Το προιον ειναι το ποδοσφαιρο-θεαμα.
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα τετοιο,μονο κατι 30αρηδες κολλητοι σε καθε ομαδα που περιμενουν απο στημενη
φαση το γκολ,απο σπρωξιμο του διαιτητη και ενα κοινο που οργανωνεται μεσα στην πικρα και την καταντια να
βγαλει τα απωθημενα του με τον "αντιπαλο" του,δηλαδη τον ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΛΑΚΑ στην κερκιδα που χτυπιεται για τον ιδιο λογο.
Κερδισμενοι?
Η Α.Ε.
Οι παραγοντες.
Τας ποδοσφαιριστας.
Απορω μετα απο τοσα χρονια πουτσας και απογοητευσης τοσες χιλιαδες κοσμος πως δεν ξυπναει απο το χαπακι.
Το μπλε η το κοκκινο πηρε ρε?
Κατσε μαλακα Παοκτζη να σπασεις το μηχανακι του γειτονα σου τη στιγμη που ο Ζαγορακης μαλακα κονομαει απο εσενα
ταντερα του.
Κατσε μαλακα να πιστευεις οτι θα υπαρξει ποτε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ η ΠΡΟΕΔΡΟΣ που θα αγαπησει πρωτα την ομαδα και μετα το κερδος.
Ξυπνα ρε,το χρημα ειναι πανω απο ολα.
Ασε τον καθε μαλακα παλαιμαχο λουκανιδη η καραπιαλη που βγαζει τα αντερα του σε κονομα απο την Α.Ε να σου δειχνει οτι "ποναει" μια Α.Ε που τον πληρωνε με οσα εσυ ποτε δε θα βγαλεις σε 3 ζωες!
3)Σταρχιδια μου ο γαυρος,
σταρχιδια μου ο βαζελος,
σταρχιδια μου ολες οι ΠΑΕ που εχουν για προεδρους τραγουδιστες,ποδοσφαιριστες και Μπεους.
Ευχομαι να μην αλλαξει τιποτα ρε στο ποδοσφαιρο γιατι οποτε παιζει ο βαζελος ευρωπη εγω παω ταμειο.
Κλαψε τωρα για την ομαδα σου μαζι με τον παοκτζη.
Το βραδυ ο βαρδινογιαννης δε θα γαμησει να το ξερεις ..
γιατι θα γελαει με τους ηλιθιους που κουμανταρει τοσα χρονια.
40000+ βλακες που μαζευτηκαν γιατι "αγαπανε" την Α.Ε.
(Ο ΜΑΤure ψαχνει ακομα να βρει στοιχεια για τους 40000+ οπαδους..)
borussia dortmundαπαντησε μου σ'αυτη την ερωτηση. υποστιριζεις καποια ομαδα?
"Ποιους" ετσουξε και τι?
Για διαβασε και αυτο πριν απαντησεις..
καπου στη μεση..
βαζω ολες τις απαντησεις εδω για να μη ψαχνομαστε...
1. σας ετσουξε εσας που απο χθες ασχολειστε με τη πορεια κ προσπαθειτε να τη μειωσετε κ ολα τα καθοδηγουμενα μμε δεν εχουν κανει ενα 2λεπτο ρεπορταζ κ το μονο που τους εννοιαζε ηταν το ξυλο που επεφτε στη τουμπα!το τι ειναι αυτο που σας ετσουξε μακαρι να μας λεγατε...
2. σου ειπε κανεις οτι μπορεις να βριζεις κ να λες βλακες ολους αυτους που κατεβηκαν στο πεδιο (κ οχι στο συνταγμα)??αλλα ξεχασα πισω απο το πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειμαστε κ μπορουμε να λεμε οτι θελουμε...
3. Εχουμε μια τρελλα ( κ μιλαω πιο πολυ οπαδικα τωρα κ οχι σαν οπαδος του Παναθηναίκου)που δε μπορει να τη καταλαβει καποιος ο οποιος δεν την εχει νιωσει ποτε. σε εβαλε κανεις να κανεις κουμαντο(μη πω αλλη λεξη) στη τσεπης μας σε ποιον θα τα δινουμε ή οχι? το ξερεις οτι ολα τα παιδια που ετρεχαν ολη τη βδομαδα για την οργανωση το εκαναν με προσωπικα έξοδα για τη τρελα τους ? εχεις κανει μπαχαλο 2 τοπικ που ειναι για αλλο λογο κ μας λες,σας τα παιρνει ο βαρδης σας τα παιρνει ο τζιγκερ. εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? ειδικα εμεις οι Παναθηναικοί έχουμε δείξει αρκετα χρονια τωρα οτι δεν ειμαστε προβατα κ δε γεμιζουμε μια λεωφορο με τους κανονες που θελει η οικογένεια, ουτε διαβαζουμε οτι μας πλασσαρουν οι "παναθηναικές" κ οι αλλες "αντικειμενικές" εφημεριδες. Σε ρωτησε ποτε εσενα κανεις γιατι πας στα μπουρδελα κ δινεις λεφτα κ στα παιρνουνε κ αλλα τετοια?
4. υποστηριζεις borussia dortmund, Parma, Chelsea γιατι δεν αντεχες στο σχολειο να τρως φαπες απο τους συμμαθητες σου οταν εχανε η ομαδα σου στην Ελλαδα? αλλα μπορεις να μου πεις οτι εμενες στο εξωτερικο! εκει σε δικαιολογω, αν κ με αυτες που εχεις διαλεξει πρεπει να εχεις φαει απειρη φαπα...Αλλα μπορει να τις διαλεξες γιατι εκει τα πρωταθληματα ειναι καθαρα κ χωρις σκανδαλα!!
5.μου συγκρινεις το μεγαλειο του ΠΑΝΑΘΑΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. μ'αυτες τις ομαδουλες?? οταν ολες αυτες οι ομαδες μαζεψουν κ οι 3 μαζι περισσοτερες κουπες απο τη ΠΑΝΑΘΑ στειλε μου πμ...
upΉμουν ένας από τους 30.000 σήμερα.Συγχαρητήρια σε όσους ήρθαν.Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά από το εξωτερικό, την επαρχία και στα παιδιά στα αναπηρικά καροτσάκια.Κουστουμάτοι, φρικιά, λεφτάδες, κακομοίρηδες, φανατικοί, γκομενάκια, άντρες, γυναίκες, παιδιά, μωρά, παππούδες, οργανωμένοι, ανοργάνωτοι ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.Συγχαρητήρια και για το γεγονός ότι δεν άνοιξε μύτη.Αστεία όλα τα ελεγχόμενα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ που έθαψαν τη διαδήλωση.Αναφορά 10 δευτερολέπτων με κοντινά πλάνα και άκυρες αναφορές για 10.000 άτομα... Τι να πείς;Από την Λουκάρεως μέχρι την Ιπποκράτους ΤΙΓΚΑ και τα 2 ρεύματα και τα πεζοδρόμια.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30.000 άτομα όλων των ηλικιών ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ ήρθαν να διαδηλώσουν για την αγάπη τους.Καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι να πήραν το μήνυμα γιατί το σημερινό ήταν μόνο η αρχή.13/4/2008 Λεωφόρος Αλεξάνδρας - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!
Αλήτη Γκόντζο η ώρα σου πλησιάζει.Δε μπορείς να κάνεις μεγάλους ανθρώπους - σημαίες του ΠΑΟ να βάζουν τα κλάμματα γιατί τους πνίγει το δίκιο.Θα πληρώσεις για την κάθε μαλακία που έχεις κάνει στην πλάτη του Παναθηναικού...
[youtube=425,350]yvTL5X0OAYw[/youtube]
Y.Γ:Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ΜΟΝΟ τη μισή πορεία (από τη μέση και μετά)...Το πρώτο μισό είχε ήδη περάσει γι'αυτό δε φαίνεται και κανένα πανώ (βρίσκονταν σχεδόν όλα στην κεφαλή της πορείας)...
α ρε φίλε κάρλος..πόσο σε ζηλεύω εσένα και τους άλλους συναδέλφους που είσαστε εκέι...[γαμώ τον πυρετό μου γαμώ]....κουραγιο παιδιά..η ώρα της αλήθειας και της απελευθέρωσης πλησιαζει....έρχεται.....ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.......ημουνα κι εγω χτες εκει .....και θελω τωρα που ηρεμησα λιγο να γραψω καποιες σκεψεις.....και ναι , χτες ενιωσα τι σημαινει να εισαι Παναθηναικος.....
Ειχα καιρο να νιωσω τετοια περηφανια.....ισως καποιους φιλους αλλων ομαδων να τους ξενιζουν αυτα που λεω αλλα εαν ειχαν περασει αυτα που εχουμε περασει απο την Χουντα Βαρδηνογιαννη θα μας καταλαβαιναν....
Ειδα να εμφανιζονται στην συγκεντρωση 3 ιερα τερατα της ιστοριας του ΠΑΟ....ο Λουκανιδης , ο Σπουρπης και ο Πιτιχουτης....αυτο που δεν φανταζομουνα ποτε να δω ηταν πιτσιρικαδες 17-18 χρονων να τρεγουδανε τα ονοματα τους.....μιλαμε για απιστευτα πραγματα....οι ανθρωποι συγκινηθηκαν....ακομα κι εγω τωρα που τα ξαναθυμαμαι ανατριχιαζω.....
Ειδα γερους στα μπαλκονια των διαμερισματων στην Λ.Αλεξανδρας να εχουνε πρασινες σημαιες , ειδα τον Bill by taxi που τηλεφωνει καθε μερα στην ΕΡΑΣΠΟΡ , ειδα ενα παλλικαρι που ειχαμε υπηρετησει μαζι στον στρατο στην Καβυλη Εβρου(στην μεση του πουθενα) και θυμηθηκαμε απιστευτες ιστοριες , ειδα τυπαδες με Harley και τατουαζ Gate 13 και αναρωτιομουν γιατι δεν τους βλεπω ποτε στο γηπεδο , ειδα πιτσιρικαδες που λογω ηλικιας δεν εχουν συνειδητοποιησει τι ειναι Παναθηναικος , ειδα ανθρωπους να εχουνε πανω που εγραφε "Τζουμερκα"......
Το βραδυ εβαλα λιγο ειδησεις να δω στα αθλητικα αν θα αναφερουν τιποτα......οπως το περιμενα.....το STAR του Βαρδηνογιαννη μας εδειχνε τον κωλο της Τζουλιας Αλεξανδρατου ....το καναλι MEGA οπου παλι ειναι μετοχος η οικογενεια Βαρδηνογιαννη δεν ανεφερε τιποτα.Μονο οτι ο Βγενοπουλος κανει επιθεση στους πολιτικους.....κανονικη Ομερτα.....μεθοδοι σικελικης μαφιας απο την χουντικη οικογενεια που εχει μεινει στην εποχη των μεγαλοτσιφλικαδων......εδωσαν εντολη να υπαρχουν μεχρι και 3 εισαγγελεις στην πορεια....αλλα δεν λυγισαν κανενα , ηταν πολλοι εκει , την επομενη θα ειναι περισσοτεροι....
Για να μην σας κουραζω θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που δεν δημιουργησαν το παραμικρο επεισοδιο και δεν εδωσαν την παραμικρη αφορμη στους τσατσοδημοσιογραφους που "ταιζει" η οικογενεια να σπιλωσουν την εκδηλωση.....
Χτες εγινε μονο η αρχη....το καθεστως καταρρεει....το σιγουρο ειναι οτι ο Παναθηναικος που λατρεουμε θα ξαναγινει παλι μεγαλος...
Αν την αντιληψη αυτη την ειχες και για την Α.Ε ειχες respect απο εμενα..Ρε φίλε Gamaomanoules δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς. Ας είσαι εσύ "άρχοντας" και άσε μας εμάς στην "καφρίλα" μας. Αλλά και σεις οι υπόλοιποι γιατί ασχολείστε; Αν δεν του δώσετε σημασία θα το βουλώσει... Είναι ο κλασικός τύπος που τον τρέφει η αντιπαράθεση. Ειδικά με ανθρώπους που "τσιμπάνε", γι' αυτό καιδεν θα απαντήσω ότι κι αν γράψει.