στα λόγια μου έρχεσαι.
δε φταίει ο παππούς και κανείς παππους.
φταίνει ο πάγκαλος όμως το αρχίδι που αντί να βγάλει το σκασμό βγάζει και βιβλίο και ζητάει να το αγοράσουμε κιόλας.
πρόχειρα.
δεν ήμουν ποτέ υπέρ τακτικών μπελογιάννη.
πλέον και χωρίς δίκη μου δίνετε τουφέκι μου βάζετε τα καλύτερα παιδιά του πασοκ και της νδ στον τοίχο στην Καισαριανή και πατάω σκανδάλη ααβάδιστα και αακούραστα.
Αλλο ποιος ειναι ο Παγκαλος και τι εκανε. Και φταιει δεν ειπε κανεις οτι δε φταιει ουτε και ο ιδιος.
Και αλλο τι λεει. Στο τι λεει εχει δικιο. Και δεν ειπε " εμεις δε φαγαμε εσεις φταιτε" .Ειπε ΜΑΖΙ τα φαγαμε.
Δηλαδη οτι εγινε εγινε απο ολους μαζι. Με συνενοχη. Αλλα για ΘΥΜΗΣΟΥ τι ελεγαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ που σημερα σκουζουν. Οσοι πηγαιναν να πουν κατι τους ελεγαν " κλαψες, μιζερους, γκρινιαρηδες" οι " προοδευτικοι" που εβγαλαν τα τσαρουχια και εμαθαν το αρμανι...
Υπηρε ενα στρεβλο συστημα και κρατος που αν μη τι αλλο λειτουργουσε με την ανοχη και την αμεση η εμμεση συνενοχη ολων.
Αυτο φαινοταν απο ολα. Τις επιλογες τους, τη νοοτροπια, τον τροπο ζωης, τις αξιες, τη σταση και πολλα. Και οποιος διαμαρτυροταν, απλως ηθελε να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη η εστω να να πλειοδοτησει το κρατος σε παροχες κλπ που χαντακωσαν τη χωρα.
Και να σου πω κατι? Βγαζεις πολλους απ εξω. Γιατι μονο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ? Η αριστερα ηταν αγγελουδια ε? Κοιτα μονο ποιος κυριαρχουσε σε πανεπιστημια και δημοσιες υπηρεσιες, αντρα διαφθορας και ασυδοσιας. Καθως και σε τοπικη αυτοδιοικηση.
Και επισης βγαζεις εξω εναν ολοκληρο κλαδο εξουσιας την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. Γιατι επιρριπτεται ολη η ευθυνη στην εκτελεστικη και νομοθετικη εξουσια και αντε στην δημοσια διοικηση αλλα η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ εξουσια βγαινει λαδι?