Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οταν στο Πασοκ το 95% είναι διορισμένο στο δημόσιο και το υπόλοιπο κανει αροακτες απο το δημόσιο δεν μπορει κανεις να μιλάει οτι δεν ήξερε.
Το ιδιο και ο Παγκαλος. Λεει Αλήθειες αλλα πλέον είναι αργα για δάκρυα.
Και που τις λεει πρόκειται να αλλάξει τίποτα?
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aυτό που σε τρελαίνει είναι το θράσος αυτού του ανθρώπου(ας πούμε)....πού ήταν το 85,το 89,το 96,το 00,το 04,το 09 έστω να πει ''μαζί τα τρώμε'';;;

Πουθενά...σιωπή....κιχ ο καργιόλης.

Τώρα κριτικάρει αφ'υψηλού.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
παιδες η  αληθεια βρισκεται καπου στη μεση, εχω διαβασει και εχω ακουσει αποσπασματα απο το βιβλιο του που δειχνου οτι πολλοι ελληνες επαιρναν μια και δυο και τρεις συνταξεις κοροιδευοντας το κρατος εν μερη εχει δικιο ,τωρα αν εγω και εσεις και πατερας μου δεν τα καναμε αυτα μαγκια μας αλλωστε τωρα θα τους τα παρουν πισω,οτι τοσα χρονια τρωγαμε με χρυσα κουταλια ειναι αληθεια παντως..

το πιο απλο παραδειγμα...ποσοι απο εσας παιρνετε επιδομα ανεργιας και κανετε δευτερη αδηλωτη/μαυρη εργασια ?
και αυτος ειναι ενα επιχειρημα του μαζι τα φαγαμε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διάβασα το βιβλίο του Παγκαλου.Οι τύποι πλανώνται πλανη οικτρα.Προσπαθούν να βγάλουν τους πάντες συνυπεύθυνους.Σαν τα σκουληκια κατάλαβαν όμως ένα πράγμα απ το ένστικτο επιβίωσης.Ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλαδα που επιδιώκουν την καταστροφή του συστήματος και τη φυσική τους εξοντωση.Για αυτό έχουν χεστει πανω τους.Βλέπουν τον κίνδυνο της κρεμαλας ορατό και τον αποκαλουν επίθεση στη δημοκρατία.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδες η  αληθεια βρισκεται καπου στη μεση, εχω διαβασει και εχω ακουσει αποσπασματα απο το βιβλιο του που δειχνου οτι πολλοι ελληνες επαιρναν μια και δυο και τρεις συνταξεις κοροιδευοντας το κρατος εν μερη εχει δικιο ,τωρα αν εγω και εσεις και πατερας μου δεν τα καναμε αυτα μαγκια μας
ναι αλλα πληρωνουμε ολοι την ΄΄νυφη΄΄...κοινως οπως λεει κ η σοφη παροιμια ΄΄κοντα στα ξερα καιγονται κ τα χλωρα΄΄...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aυτό που σε τρελαίνει είναι το θράσος αυτού του ανθρώπου(ας πούμε)....πού ήταν το 85,το 89,το 96,το 00,το 04,το 09 έστω να πει ''μαζί τα τρώμε'';;;

Πουθενά...σιωπή....κιχ ο καργιόλης.

Τώρα κριτικάρει αφ'υψηλού.

Ενω η αριστερα στηλιτευε συσωμη την απιστευτη σπαταλη και συνιστουσε συνεχως συγκρατηση δαπανων μειωσητου κρατους κλπ κλπ

Επισκέπτης
Διάβασα το βιβλίο του Παγκαλου.Οι τύποι πλανώνται πλανη οικτρα.Προσπαθούν να βγάλουν τους πάντες συνυπεύθυνους.Σαν τα σκουληκια κατάλαβαν όμως ένα πράγμα απ το ένστικτο επιβίωσης.Ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Ελλαδα που επιδιώκουν την καταστροφή του συστήματος και τη φυσική τους εξοντωση.Για αυτό έχουν χεστει πανω τους.Βλέπουν τον κίνδυνο της κρεμαλας ορατό και τον αποκαλουν επίθεση στη δημοκρατία.
Βαλτε κανα λινγ μουφα...να το διαβασουμε και μεις!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και αφού όλοι αυτοί οι υπερδραστηριοι καπατσοι τα έπαιρναν τόσα χρόνια γιατί τώρα έχουν γίνει τόσο παθητικοί? Μήπως γιατί είναι για τον πουτσο εντελώς? Τι απεγιναν τα δυναμικά στοιχεία?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενω η αριστερα στηλιτευε συσωμη την απιστευτη σπαταλη και συνιστουσε συνεχως συγκρατηση δαπανων μειωσητου κρατους κλπ κλπ
Πότε ρε πτώμα η αριστερά είχα τα κλειδιά του κράτους κ πρόσβαση στα ταμεία να δει τί γίνεται;;; :idiot: :uglystupid:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
ναι αλλα πληρωνουμε ολοι την ΄΄νυφη΄΄...κοινως οπως λεει κ η σοφη παροιμια ΄΄κοντα στα ξερα καιγονται κ τα χλωρα΄΄...

οσοι δεν εκλεβαν το κρατος δε θα πληρωσουν καμμια νυφη  γιατι αυτοι που τα επαιρναν θα τα δωσουν πισω και θα διωχθουν ποινικα,
αυτοι που δεν εκλεβαν απλα τωρα δε θα μπορουν να κανουν τα ιδια,θα παρουν οτι πρεπει να παρουν δε θα πληρωσουν τα χρεη των αλλων.
απλα το παρτυ τελειωσε ,αυτο βεβαια δε μπορουμε να το λεμε θα πληρωσουμε ολοι τη νυφη.

Επισκέπτης
οσοι δεν εκλεβαν το κρατος δε θα πληρωσουν καμμια νυφη  γιατι αυτοι που τα επαιρναν θα τα δωσουν πισω και θα διωχθουν ποινικα,
αυτοι που δεν εκλεβαν απλα τωρα δε θα μπορουν να κανουν τα ιδια,θα παρουν οτι πρεπει να παρουν δε θα πληρωσουν τα χρεη των αλλων.
απλα το παρτυ τελειωσε ,αυτο βεβαια δε μπορουμε να το λεμε θα πληρωσουμε ολοι τη νυφη.

Ρε μάστορα, δε ρίχνεις καναν υπότιτλο για να καταλάβουμε κι εμείς του δημοτικού??

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οταν οι γονεις μου,οι γονεις σου κτλ κτλ πληρωνουν ευφανταστες μαλακιες του τυπου ΄΄χαρατσια΄΄ ή τους γαμαει κανονικα η φορολογια εισοδηματος τα πρεκια ή τους γινεται κρατηση για αλλυλεγγυη ή κτλ κτλ τοτε πληρωνουμε την νυφη ολοι...σαφως κ στο παρτι δεν ηταν ολοι μας καλεσμενοι,αλλα μονο οι αμεσα ενδιαφερομενοι κ εμπλεκομενοι...εκτος εαν εσυ δεν πληρωνεις τιποτα απο αυτα που αναφερω,οποτε παω πασο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε πρέπει να το αγοράσει/ουν κάποιος/οι να γεμίσουν το νετ κ να χάσει τα λεφτά ο σκατιάς. :grin:

Όπως γίνεται με τις τσόντες του Σιρίνα ένα πράγμα.... :cheesy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
τα χαρατσια και οι αλλοι ευφανταστοι φοροι που και εγω πληρωνω δεν ειναι για να καλυψουμε αυτα που εφαγαν οι αλλοι ειναι απλα φοροεπιδρομη
για να αυξηθουν τα εσοδα τους κρατους .

Επισκέπτης
οταν οι γονεις μου,οι γονεις σου κτλ κτλ πληρωνουν ευφανταστες μαλακιες του τυπου ΄΄χαρατσια΄΄ ή τους γαμαει κανονικα η φορολογια εισοδηματος τα πρεκια ή τους γινεται κρατηση για αλλυλεγγυη ή κτλ κτλ τοτε πληρωνουμε την νυφη ολοι...σαφως κ στο παρτι δεν ηταν ολοι μας καλεσμενοι,αλλα μονο οι αμεσα ενδιαφερομενοι κ εμπλεκομενοι...εκτος εαν εσυ δεν πληρωνεις τιποτα απο αυτα που αναφερω,οποτε παω πασο...

Μάστορη,πάνε χρόνια που πληρώνω ο ίδιος τα γαμησιάτικα εκτός απ'τους γονείς μου.
Απλά εκεί που γράφεις πως το πάρτυ τελείωσε και θα σταματήσω να πληρώνω σ'έχασα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε χρειάζεται.
Όταν θέλω να γελάσω διαβάζω πίξη, τσώνυ & τράνυ..
Πάρτο ρε για τις διακοπές που δεν θα έχεις πίξη,τσώνυ κ το πτώμα,μόνο 3.99 (με ΦΠΑ),είναι φθηνός ο χοντρός. :dancing:

Εκτύπωσε το και κάντο μια βιβλιοδεσία... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τα χαρατσια και οι αλλοι ευφανταστοι φοροι που και εγω πληρωνω δεν ειναι για να καλυψουμε αυτα που εφαγαν οι αλλοι ειναι απλα φοροεπιδρομη
για να αυξηθουν τα εσοδα τους κρατους .
αναρωτηθηκες ομως γιατι τα εσοδα του κρατους υστερουν σε σχεση με τα εξοδα?
γιατι ειναι διεταραγμενο το ισοζυγιο?
τα ιδια λεμε τυπε....ολα αυτα που αναφερω ειναι το αποτελεσμα απο το φαγοποτι...αλλοι τα φαγανε κ μαζι ολοι πληρωνουμε τον λογαριασμο...end of story.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom