pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πίξη τί λέει το αποστήθισες το βιβλίο του χοντρού ή όχι ακόμα;;;;Εγώ πάλι αν θέλω να κλάψω διαβάζω νάτσο και τους υπόλοιπους λαϊκούς αγωνιστές του φραπέ.
Πίξη τί λέει το αποστήθισες το βιβλίο του χοντρού ή όχι ακόμα;;;;Εγώ πάλι αν θέλω να κλάψω διαβάζω νάτσο και τους υπόλοιπους λαϊκούς αγωνιστές του φραπέ.
Πάρτο ρε για τις διακοπές που δεν θα έχεις πίξη,τσώνυ κ το πτώμα,μόνο 3.99 (με ΦΠΑ),είναι φθηνός ο χοντρός.
Εκτύπωσε το και κάντο μια βιβλιοδεσία...
Πφφφ εσύ θα χάσεις....Οι διακοπές μου είναι τόσο περιορισμένες, που δε διαβάζω ούτε τις πινακίδες στο δρόμο κατά τη διάρκειά τους.
Πόσο μάλλον τις παγκαλομαλακίες..
Δε χρειάζεται.
Όταν θέλω να γελάσω
Τζώναρε εσένα δεν σε ρωτάω αν το αποστήθισες,εσύ δεν μπορείς να αποστηθίσεις ούτε διαφημιστικό φυλλάδιο πιτσαρίας.αφου εισαι μπουκωμενος
Εγώ πάλι αν θέλω να κλάψω
αναρωτηθηκες ομως γιατι τα εσοδα του κρατους υστερουν σε σχεση με τα εξοδα?
γιατι ειναι διεταραγμενο το ισοζυγιο?
ολα αυτα που αναφερεις μεσα στο φαγοποτι συγκαταλεγονται...διπλες κ τριπλες συνταξεις,παρανομες συνταξεις,παρανομα επιδοματα,συνταξεις σε ατομα που δεν πληρωσαν ουτε μια εισφορα στο Ελληνικο δημοοσιο,παραπανω διορισμοι απο οσους θα μπορουσε να αντεξει το κρατος,κτλ,τκλ...εννοειται οτι το ταμειο θα εβγαινε μειον...αυτο ειναι πολυπλοκο και αρκετα μεγαλη ιστορια, απλα θα σου αναφερω οτι στην ελλαδα υπαρχουν 2.800.000 συνταξιουχοι και
1.150.000 που παιρνου επιδομα ανεργιας (και δουλευουν και μαυρα)
δηλαδη το κρατος πληρωνει μισθους σε 4.000.000 κοσμο παρακαλω...οι εργαζομενοι που πληρωνουν εισφορες ειναι σχεδον οι μισοι
αρα το κρατος θα βαλει τα υπολοιπα απο την τσεπη του λογικο ειναι το ταμειο να ειναι μεσα....για να μην αναφερω τις υπερπαχουλες συνταξεις που παιρνουν οι παπουδες ενω σε ολο τον εργασιακο βιο τους εδιναν ψιχουλα εισφορες και πηραν και 200 χιλιαρικα εφαπαξ..
ολα αυτα που αναφερεις μεσα στο φαγοποτι συγκαταλεγονται...διπλες κ τριπλες συνταξεις,παρανομες συνταξεις,παρανομα επιδοματα,συνταξεις σε ατομα που δεν πληρωσαν ουτε μια εισφορα στο Ελληνικο δημοοσιο,παραπανω διορισμοι απο οσους θα μπορουσε να αντεξει το κρατος,κτλ,τκλ...εννοειται οτι το ταμειο θα εβγαινε μειον...
μαζι τα φαγατε...αρα μαζι τα φαγαμε...
αυτη ηταν κ ειναι η εξ αρχης θεση μου.καποιος σιγουρα τα εχει φαει με καποιο τροπο δεν ειναι απαραιτητο ολοι.
υπαρχουν κ οι οικογενεις που δεν μετειχαν καθολου στο φαγωμα...σε αυτους δεν αξιζει κατι καλυτερο?ναι αλλα αν εμενα ο πατερας μου επαιρνε 2 συνταξεις πχ και τωρα εγω πληρωνω χαρατσια με ποιον πρεπει να τα βαλω με το παγκαλο ? ο πατερας μου φταει ...τα δικα του πληρωνω .
Άμα βγάζεις και κοντά χιλιαρικο σήμερα είσαι άρχοντας........Πεινάει αυτός που δεν έφαγε αρκετά, έφαγε όμως.
Πιο συγκεκριμένα, εγώ δεν έχω σπίτι (στην Ελλάδα, που έχουμε το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ), η μάνα μου και αυτή στο νοίκι, ο αδερφός το ίδιο. Δουλειά; Παπάρια, έπεσα κάτω από 1000.
Δε μπορώ να πω πως ο πατέρας μου πριν πεθάνει έφαγε πολλά, αλλά είμαι σίγουρος πως έκλεβε την εφορία με κάποιον τρόπο και νομίζω ξέρω πως.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κόψει απόδειξη άπειρες φορές και έχω πάρει μαύρα χρήματα για υπηρεσίες πάρα πολλές φορές. Το ότι είναι λιγότερα από έναν πολιτικό δε μειώνει την ευθύνη μου.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι που βλέπω κάτι κακομαθημένους αριστερούς με δυο εξοχικά και ένα σπίτι και δυο αμάξια που κλαίγονται και βρίζουν ενώ εγώ που πραγματικά δεν έχω τίποτα παρά μόνο τη μηχανή μου καταλαβαίνω και βλέπω πιο ψύχραιμα.
να του κανείς μήνυση και να απαιτήσεις να δώσει πισω τα κλεμμέναναι αλλα αν εμενα ο πατερας μου επαιρνε 2 συνταξεις πχ και τωρα εγω πληρωνω χαρατσια με ποιον πρεπει να τα βαλω με το παγκαλο ? ο πατερας μου φταει ...τα δικα του πληρωνω .
να του κανείς μήνυση και να απαιτήσεις να δώσει πισω τα κλεμμένα