Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ πάλι αν θέλω να κλάψω διαβάζω νάτσο και τους υπόλοιπους λαϊκούς αγωνιστές του φραπέ. :birdman:
Πίξη τί λέει το αποστήθισες το βιβλίο του χοντρού ή όχι ακόμα;;;; :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάρτο ρε για τις διακοπές που δεν θα έχεις πίξη,τσώνυ κ το πτώμα,μόνο 3.99 (με ΦΠΑ),είναι φθηνός ο χοντρός. :dancing:

Εκτύπωσε το και κάντο μια βιβλιοδεσία... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Οι διακοπές μου είναι τόσο περιορισμένες, που δε διαβάζω ούτε τις πινακίδες στο δρόμο κατά τη διάρκειά τους.
Πόσο μάλλον τις παγκαλομαλακίες..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι διακοπές μου είναι τόσο περιορισμένες, που δε διαβάζω ούτε τις πινακίδες στο δρόμο κατά τη διάρκειά τους.
Πόσο μάλλον τις παγκαλομαλακίες..
Πφφφ εσύ θα χάσεις.... :badair:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
αναρωτηθηκες ομως γιατι τα εσοδα του κρατους υστερουν σε σχεση με τα εξοδα?
γιατι ειναι διεταραγμενο το ισοζυγιο?

αυτο ειναι πολυπλοκο και αρκετα μεγαλη ιστορια, απλα θα σου αναφερω οτι στην ελλαδα υπαρχουν 2.800.000 συνταξιουχοι και
1.150.000 που παιρνου επιδομα ανεργιας (και δουλευουν και μαυρα)
δηλαδη το κρατος πληρωνει μισθους σε 4.000.000 κοσμο παρακαλω...οι εργαζομενοι που πληρωνουν εισφορες ειναι σχεδον οι μισοι
αρα το κρατος θα βαλει τα υπολοιπα απο την τσεπη του λογικο ειναι το ταμειο να ειναι μεσα....για να μην αναφερω τις υπερπαχουλες συνταξεις που παιρνουν οι παπουδες ενω σε ολο τον εργασιακο βιο τους εδιναν ψιχουλα εισφορες και πηραν και 200 χιλιαρικα εφαπαξ..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτο ειναι πολυπλοκο και αρκετα μεγαλη ιστορια, απλα θα σου αναφερω οτι στην ελλαδα υπαρχουν 2.800.000 συνταξιουχοι και
1.150.000 που παιρνου επιδομα ανεργιας (και δουλευουν και μαυρα)
δηλαδη το κρατος πληρωνει μισθους σε 4.000.000 κοσμο παρακαλω...οι εργαζομενοι που πληρωνουν εισφορες ειναι σχεδον οι μισοι
αρα το κρατος θα βαλει τα υπολοιπα απο την τσεπη του λογικο ειναι το ταμειο να ειναι μεσα....για να μην αναφερω τις υπερπαχουλες συνταξεις που παιρνουν οι παπουδες ενω σε ολο τον εργασιακο βιο τους εδιναν ψιχουλα εισφορες και πηραν και 200 χιλιαρικα εφαπαξ..
ολα αυτα που αναφερεις μεσα στο φαγοποτι συγκαταλεγονται...διπλες κ τριπλες συνταξεις,παρανομες συνταξεις,παρανομα επιδοματα,συνταξεις σε ατομα που δεν πληρωσαν ουτε μια εισφορα στο Ελληνικο δημοοσιο,παραπανω διορισμοι απο οσους θα μπορουσε να αντεξει το κρατος,κτλ,τκλ...εννοειται οτι το ταμειο θα εβγαινε μειον...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
ολα αυτα που αναφερεις μεσα στο φαγοποτι συγκαταλεγονται...διπλες κ τριπλες συνταξεις,παρανομες συνταξεις,παρανομα επιδοματα,συνταξεις σε ατομα που δεν πληρωσαν ουτε μια εισφορα στο Ελληνικο δημοοσιο,παραπανω διορισμοι απο οσους θα μπορουσε να αντεξει το κρατος,κτλ,τκλ...εννοειται οτι το ταμειο θα εβγαινε μειον...

αρα μαζι τα φαγαμε...εν μερη και με ποικιλους τροπους.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αρα μαζι τα φαγαμε...
μαζι τα φαγατε...
ανθρωποι που δουλεψαν κ πληρωναν κανονικα τις εισφορες τους κ  φτανουν σημερα το πολυ ενα χιλιαρικο συνταξη (στην καλυτερη των περιπτωσεων),δεν θεωρω οτι τα φαγανε...τα φαγανε αυτοι που αναφερω...
ειναι ευκολο να ισοπεδωνεις τα παντα...αλλα κ επικινδυνο συναμα...τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησεις μαζι μου,δεν το περιμενω καν...οποτε ας μην κουραζομαστε αμφοτεροι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
σιγουρα δε θα συμφωνησουμε,απλα πιστευω οτι περαν των λιγων εξαιρεσεων σε μια τετραμελη ελληνικη οικογενεια καποιος σιγουρα τα εχει φαει με καποιο τροπο δεν ειναι απαραιτητο ολοι.το μικροβιο υπαρχει παντου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
ναι αλλα αν εμενα ο πατερας μου επαιρνε 2 συνταξεις πχ και τωρα εγω πληρωνω χαρατσια με ποιον πρεπει να τα βαλω με το παγκαλο ? ο πατερας μου φταει ...τα δικα του πληρωνω .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ναι αλλα αν εμενα ο πατερας μου επαιρνε 2 συνταξεις πχ και τωρα εγω πληρωνω χαρατσια με ποιον πρεπει να τα βαλω με το παγκαλο ? ο πατερας μου φταει ...τα δικα του πληρωνω .
υπαρχουν κ οι οικογενεις που δεν μετειχαν καθολου στο φαγωμα...σε αυτους δεν αξιζει κατι καλυτερο?
στο παραδειγμα σου ομως θα συμφωνησω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για κάποιες εκλογές που το ΚΚΕ συνεργάστηκε με την ΝΔ ουτε κουβέντα ε ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πεινάει αυτός που δεν έφαγε αρκετά, έφαγε όμως.
Πιο συγκεκριμένα, εγώ δεν έχω σπίτι (στην Ελλάδα, που έχουμε το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ), η μάνα μου και αυτή στο νοίκι, ο αδερφός το ίδιο. Δουλειά; Παπάρια, έπεσα κάτω από 1000.

Δε μπορώ να πω πως ο πατέρας μου πριν πεθάνει έφαγε πολλά, αλλά είμαι σίγουρος πως έκλεβε την εφορία με κάποιον τρόπο και νομίζω ξέρω πως.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κόψει απόδειξη άπειρες φορές και έχω πάρει μαύρα χρήματα για υπηρεσίες πάρα πολλές φορές. Το ότι είναι λιγότερα από έναν πολιτικό δε μειώνει την ευθύνη μου.

Αυτό που με εκνευρίζει είναι που βλέπω κάτι κακομαθημένους αριστερούς με δυο εξοχικά και ένα σπίτι και δυο αμάξια που κλαίγονται και βρίζουν ενώ εγώ που πραγματικά δεν έχω τίποτα παρά μόνο τη μηχανή μου καταλαβαίνω και βλέπω πιο ψύχραιμα.
Άμα βγάζεις και κοντά χιλιαρικο σήμερα είσαι άρχοντας........

Τώρα βέβαια περίμενε να σου την πέσει το ΣΔΟΕ μέσω του σάιτ για ακρατη φοροδιαφυγη :P

Πάντως αυτο που λες για τους αριστερούς που πεινάνε ειναι σωστοτατο !!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να του κανείς μήνυση και να απαιτήσεις να δώσει πισω τα κλεμμένα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ολο αυτο το περι μαζι τα φαγαμε ειναι η μοναδική δικαιολογία που έχουν έναντι των συνολικών κατηγοριών περι εθνικης προδοσίας.......

Λίγο ακόμη και θα το εμπεδωσετε όλοι μαζι !!!!!!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.131
Πόντοι
41.129
να του κανείς μήνυση και να απαιτήσεις να δώσει πισω τα κλεμμένα

μεσα στο οικογενειακο περιβαλλον δε γινονται αυτα ,απλα κανουμε πως δεν βλεπουμε αλλωστε και εμεις οφελουμαστε απο τις 2 συνταξεις του μπαμπα,κατι θα δινει τις δυσκολες μερες του μηνα,σε λιγο αν δεν εχουν αρχισει ηδη θα βλεπουμε το ενα να στελνει στο γειτονα του το σδοε και να καρφωνει οτι παρανομο ξερει για αυτον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom