You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως αντι για δουλεια εννοουσε βρωμοδουλια?2000 ευρω σε 4 ημέρες αυτο αμα ηταν επι εποχη irc θα κυκλοφορουσε για χρονια
μονο δουλειες με φιδια δινουν τοσα τι ειπε ο τυπος και εγω αποψε το βρηκα που πηγε να το παιξει εγω?? δεν το εχω παιξει ποτε λεφτας και ετσι το ειχα ξεχασει οτι εχει πεταξει τετοια ατακα
παρανομια
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε μηπως αντι για δουλεια εννοουσε βρωμοδουλια?
παρανομια
μπα δεν κανει τετοια ο φουφου
αγιους οχι..αλλα οχι διπλα στους βρωμερους σιγουρα
αν και τωρα που το ξαναλες τα 2000 καθαρο κερδος δεν υπάρχουν και να ειναι και φορολογημενα ισως να εννοουσε οτι εβγαλε 3000-3500 το 4ημερο ωστε εδωσε και ενα χιλιαρικο στο κρατος φορολογια και εμειναν 2000. Δεν ξερω για σενα εγω παντως τον πιστευω. Ασχετα αμα στον λογιστη δεν ηθελε να δωσει 50ευρω. Αλλο θεμα αυτο.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μπα δεν κανει τετοια ο φουφου
αν και τωρα που το ξαναλες τα 2000 καθαρο κερδος δεν υπάρχουν και να ειναι και φορολογημενα ισως να εννοουσε οτι εβγαλε 3000-3500 το 4ημερο ωστε εδωσε και ενα χιλιαρικο στο κρατος φορολογια και εμειναν 2000. Δεν ξερω για σενα εγω παντως τον πιστευω. Ασχετα αμα στον λογιστη δεν ηθελε να δωσει 50ευρω. Αλλο θεμα αυτο.
επειδη εσυ εχεις συνηθισει στα 5ευρα δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει ν αμοιβεται καλα..
Η παροχη υπηρεσιων πληρωνε καποτε στην ευρωαλβανια..το υπαλληλικι ποτες εκτος απο ΔΕΚΟ..στον ιδιωτικο για να πληρωθεις καλα σαν υπαλληλος σου ανοιγε η κλανα σαν μαγκανοπηγαδο
καποιοι αμοιβονται καλυτερα απο εμας και εμεις απο αλλους..ετσι πανε αυτα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
επειδη εσυ εχεις συνηθισει στα 5ευρα δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει ν αμοιβεται καλα..
Η παροχη υπηρεσιων πληρωνε καποτε στην ευρωαλβανια..το υπαλληλικι ποτες εκτος απο ΔΕΚΟ..στον ιδιωτικο για να πληρωθεις καλα σαν υπαλληλος σου ανοιγε η κλανα σαν μαγκανοπηγαδο
καποιοι αμοιβονται καλυτερα απο εμας και εμεις απο αλλους..ετσι πανε αυτα
Ρε κουτε εσυ δεν ειχες πει οτι έχεις κληρονομησει περιουσια? παλι ψευτιες μας αραδιαζεις? το εχω βρει και αυτο το ποστ.
Εισαι ενας πολυ μεγάλος ψευτης. Οσο συνεχιζεις τοσο ρομπα θα γινεσαι. Δεν μπορεις να μου δωσεις εμενα συμβουλες απο δουλειες τραβα δωσε σε κανα φιλο σου δεν σου τις ζητησα
εδω την αλλη φορα κοιμοσουν ορθιος και σε εκλεψε ο αλλος και θα ερθεις να δωσεις και συμβουλες?