Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
2000 ευρω σε 4 ημέρες αυτο αμα ηταν επι εποχη irc θα κυκλοφορουσε για χρονια  :2funny:

μονο δουλειες με φιδια δινουν τοσα τι ειπε ο τυπος  :2funny: και εγω αποψε το βρηκα που πηγε να το παιξει εγω?? δεν το εχω παιξει ποτε λεφτας και ετσι το ειχα ξεχασει οτι εχει πεταξει τετοια ατακα  :2funny:
τυπε μηπως αντι για δουλεια εννοουσε βρωμοδουλια?
παρανομια
:rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μηπως αντι για δουλεια εννοουσε βρωμοδουλια?
παρανομια
:rolleyes:

μπα δεν κανει τετοια ο φουφου

αγιους οχι..αλλα οχι διπλα στους βρωμερους σιγουρα

αν και τωρα που το ξαναλες τα 2000 καθαρο κερδος δεν υπάρχουν και να ειναι και φορολογημενα ισως να εννοουσε οτι εβγαλε 3000-3500 το 4ημερο ωστε εδωσε και ενα χιλιαρικο στο κρατος φορολογια και εμειναν 2000. Δεν ξερω για σενα εγω παντως τον πιστευω. Ασχετα αμα στον λογιστη δεν ηθελε να δωσει 50ευρω. Αλλο θεμα αυτο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μπα δεν κανει τετοια ο φουφου

αν και τωρα που το ξαναλες τα 2000 καθαρο κερδος δεν υπάρχουν και να ειναι και φορολογημενα ισως να εννοουσε οτι εβγαλε 3000-3500 το 4ημερο ωστε εδωσε και ενα χιλιαρικο στο κρατος φορολογια και εμειναν 2000. Δεν ξερω για σενα εγω παντως τον πιστευω. Ασχετα αμα στον λογιστη δεν ηθελε να δωσει 50ευρω. Αλλο θεμα αυτο.

επειδη εσυ εχεις συνηθισει στα 5ευρα δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει ν αμοιβεται καλα..

Η παροχη υπηρεσιων πληρωνε καποτε στην ευρωαλβανια..το υπαλληλικι ποτες εκτος απο ΔΕΚΟ..στον ιδιωτικο για να πληρωθεις καλα σαν υπαλληλος σου ανοιγε η κλανα σαν μαγκανοπηγαδο

καποιοι αμοιβονται καλυτερα απο εμας και εμεις απο αλλους..ετσι πανε αυτα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε φουφου εμαθες γερμανικα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη εσυ εχεις συνηθισει στα 5ευρα δεν σημαινει οτι καποιος δεν μπορει ν αμοιβεται καλα..

Η παροχη υπηρεσιων πληρωνε καποτε στην ευρωαλβανια..το υπαλληλικι ποτες εκτος απο ΔΕΚΟ..στον ιδιωτικο για να πληρωθεις καλα σαν υπαλληλος σου ανοιγε η κλανα σαν μαγκανοπηγαδο

καποιοι αμοιβονται καλυτερα απο εμας και εμεις απο αλλους..ετσι πανε αυτα

Ρε κουτε εσυ δεν ειχες πει οτι έχεις κληρονομησει περιουσια? παλι ψευτιες μας αραδιαζεις? το εχω βρει και αυτο το ποστ.

Εισαι ενας πολυ μεγάλος ψευτης. Οσο συνεχιζεις τοσο ρομπα θα γινεσαι. Δεν μπορεις να μου δωσεις εμενα συμβουλες απο δουλειες τραβα δωσε σε κανα φιλο σου δεν σου τις ζητησα  :uglystupid:

εδω την αλλη φορα κοιμοσουν ορθιος και σε εκλεψε ο αλλος και θα ερθεις να δωσεις και συμβουλες?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε με εναν ψευτη φιδεμπορα που μπλέξαμε θελει και να συμβουλευει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom