Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θαυμάστε τον καθαρό και άγιο φουφουτο  :2funny:

φουφουτε έχω μια ρομπα εδω περα λιγο τρυπια την θες να κυκλοφορεις ? ή να σου ραψω κουμπάκια?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μπλοντυ...

ακομα περιμενω ν απαντησεις ...ξερεις εσυ οταν την ελεγες σε καποιον σχετικα με γκομενες..οτι δηλαδη τι να περιμενει αφου δεν εχει το ενα τ αλλο και το παραλλο

ΕΣΥ:  

EXEIΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;;

ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ;;; ΕΣΤΩ ΑΠΟΘΗΚΗ;;;

ΒΓΑΖΕΙΣ > 500Ε TON MHNA;;;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ;;;;;

Αν εχεις καρυδια απαντα ειλικρινα..σ εσενα........................

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπλοντυ...

ακομα περιμενω ν απαντησεις ...ξερεις εσυ οταν την ελεγες σε καποιον σχετικα με γκομενες..οτι δηλαδη τι να περιμενει αφου δεν εχει το ενα τ αλλο και το παραλλο

ΕΣΥ:  

EXEIΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;;

ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ;;; ΕΣΤΩ ΑΠΟΘΗΚΗ;;;

ΒΓΑΖΕΙΣ > 500Ε TON MHNA;;;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ;;;;;

Αν εχεις καρυδια απαντα ειλικρινα..σ εσενα........................

Ρε κουτέ σε τι να απαντησω?  :2funny: εδω κλαιγοσουν οτι δινεις 50 ευρω στον λογιστη και έψαχνες τσαμπα domain τι μου το παιζεις λεφτάς? αφου ψωμολυσας εισαι. Οποτε ασε αυτες τις ερωτησεις για κανεναν άλλο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ρε κουτέ σε τι να απαντησω?  :2funny: εδω κλαιγοσουν οτι δινεις 50 ευρω στον λογιστη και έψαχνες τσαμπα domain τι μου το παιζεις λεφτάς? αφου ψωμολυσας εισαι. Οποτε ασε αυτες τις ερωτησεις για κανεναν άλλο.
εχω περασει τα ζορια μου..οπως ολοι στην κριση..δεν το επαιξα λεφτας ποτε μπλοντυ..αυτα περασαν ομως..γι εμενα δηλαδη..γιατι εσυ...................χωροφυλακας.....

θελεις να σου βρω δουλεια της προκοπης μπλοντυ στο αντικειμενο σου;;; σε χωρα πολιτισμενη;;; να λαδωσει το αντερακι σου;;;;

θα το ηθελες σαν τρελος..αλλα εχεις εγωισμο..γι αυτο θα ψωμολυσσας μια ζωη και θα κοβεις την κοκα κολα στην μεση

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ειπαμε..απαντησε απο μεσα σου στην ερωτησεις μου..και μετα βαλε τα κλαματα...

που συνεχιζεις να κανεις γαργαρα επειδη εισαι κοτεξ

καληνυχτα

εγω δουλευω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω περασει τα ζορια μου..οπως ολοι στην κριση..δεν το επαιξα λεφτας ποτε μπλοντυ..αυτα περασαν ομως..γι εμενα δηλαδη..γιατι εσυ...................χωροφυλακας.....

θελεις να σου βρω δουλεια της προκοπης μπλοντυ στο αντικειμενο σου;;; σε χωρα πολιτισμενη;;; να λαδωσει το αντερακι σου;;;;

θα το ηθελες σαν τρελος..αλλα εχεις εγωισμο..γι αυτο θα ψωμολυσσας μια ζωη και θα κοβεις την κοκα κολα στην μεση

Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχεις παιξει λεφτας εδω μεσα? εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καυχηθει οτι το μηνα εσυ βγαζεις πολλα ενω αλλοι βγαζουν λιγοτερα? επειδη ξερω τι σκατοψυχος κωλοτουμπας και ζηλιαρης εισαι για αυτο σε ρωταω προσεξε τι θα απαντησεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχεις παιξει λεφτας εδω μεσα? εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καυχηθει οτι το μηνα εσυ βγαζεις πολλα ενω αλλοι βγαζουν λιγοτερα? επειδη ξερω τι σκατοψυχος κωλοτουμπας και ζηλιαρης εισαι για αυτο σε ρωταω προσεξε τι θα απαντησεις.

εχω βγαλει ναι..οπως εχω περασει και ζορια με την κριση κ εχω αναφερει για λογιστη οπως σωστα εγραψες..και στις 2 περιπτωσεις ημουν ειλικρινης

ακομα περιμενω ν απαντησεις μπλοντυ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αστο..παω για υπνο..ειπαμε εγω εργαζομαι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω περασει τα ζορια μου..οπως ολοι στην κριση..δεν το επαιξα λεφτας ποτε μπλοντυ..

Στην ηλικια σου 28 καθαριζα 2 χιλιαρικα με δουλεια 4 ημερων...Σχεση χρηματος-χρονου πουδεν θα δεις ποτε στην ζωη σου

:2funny: :2funny:

αντε στην γωνια για ύπνο τώρα κατουρημένος και χαζός.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Βγαίνεις offside, ρε κολλητέ. Κι εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις πει ότι τα φράγκα σου ήρθαν ουρανοκατέβατα από κληρονομιά,  δεν τα έβγαλες με τη δουλειά σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βγαίνεις offside, ρε κολλητέ. Κι εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις πει ότι τα φράγκα σου ήρθαν ουρανοκατέβατα από κληρονομιά,  δεν τα έβγαλες με τη δουλειά σου.

Ποστ του ζηλιαροκωλοτούμπα έχουμε? θα τον κανω να τα βλεπει στον υπνο του και να ξυπναει κατουρημενος ο μπουχέσας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:

αντε στην γωνια για ύπνο τώρα κατουρημένος και χαζός.

ναι μπλοντυ

μ ισοπεδωσες

μπραβο..εισαι πιο μαγκας κ εξυπνος απ εμενα.

γι αυτο στα 30 σου ζεις οπως ζεις..και θα ζεις και στα 35 και στα 40 με μικρες διαφορες

αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλα τοτε στο ξαναγραφω: εισαι μαγκας μεγαλος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και δεν πρεπει να δουλεψει να τα επενδυσει καπου να αυγατισουν ρε τυπε? :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η διαφορα μας μπλοντυ ειναι οτι εγω ακομα κ τωρα σκεφτομαι τι παραγωγικο εχω να κανω αυριο, ενω εσυ σκαλιζεις θεματα ετων  σενα μπουρδελοσαιτ για να ταπωσεις εναν μαλακα..

σκεψου το..

καληνυχτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι δουλεια ειναι αυτη που βγαζεις 2.000 ευρω με δουλεια 4 ημερων?
Εκτος απο δικηγορος βεβαια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι δουλεια ειναι αυτη που βγαζεις 2.000 ευρω με δουλεια 4 ημερων?
Εκτος απο δικηγορος βεβαια  :2funny:

τυπε και τοτε για ύπνο πήγαινε. Θυμαμαι τον είχες ρωτησει και τοτε τον ψεύτη αλλα δεν ειχε απαντησει.

Μπορεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο τυπε?

αστο..παω για υπνο..ειπαμε εγω εργαζομαι..

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η διαφορα μας μπλοντυ ειναι οτι εγω ακομα κ τωρα σκεφτομαι τι παραγωγικο εχω να κανω αυριο, ενω εσυ σκαλιζεις θεματα ετων  σενα μπουρδελοσαιτ για να ταπωσεις εναν μαλακα..

τυπε ηταν ωραίο ταπίδι δεν μπορεις να πεις... και σκέψου και απο χωροφυλακα που παιρνει 500 το μηνα. Ξεπεσμος ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom