είσαι πολύ διορατικό αγόρικαι που να δεις αυριο
[size=30pt]σαββατο[/size]
θα πας μπροστά
είσαι πολύ διορατικό αγόρικαι που να δεις αυριο
[size=25pt]ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
πήρα ένα ωραίο τσιπουράκι να δοκιμάσεις αλλά δεν το βλέπω να φτάνει μέχρι εκεί[size=30pt]ΓΚΑΥΛΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
πήρα ένα ωραίο τσιπουράκι να δοκιμάσεις αλλά δεν το βλέπω να φτάνει μέχρι εκεί
Ούτε μια εξαίρεση για το πόνημα του Πάγκαλου???Μη μασάς.
Στις διακοπές δεν πιάνουμε στα χέρια μας μουσικά όργανα,βιβλία,εφημερίδες κτλ.
Τρώμε όμως και πίνουμε ότι βρούμε..
μη με γαμάςΜη μασάς.
Στις διακοπές δεν πιάνουμε στα χέρια μας μουσικά όργανα,βιβλία,εφημερίδες κτλ.
Τρώμε όμως και πίνουμε ότι βρούμε..
Ούτε μια εξαίρεση για το πόνημα του Πάγκαλου???
η κυριακάτικη δημοκρατία έχει το βιβλίο του χατζηφωτίου και σκεφτόμουν να στο κάνω δώρο
βρε εγώ απλά ήθελα να μυήσω τον μπουρτζόβλαχο στην ζωή του μπον βιβερ, να νιώσει κάποιοςΓράφει ανακρίβειες ο ιωτάς. Υπηρετήσαμε μαζί στο Τομπρούκ και το Ελ Αλαμέϊν. Ποιές μάχες; Αυτός υπηρετούσε τότε ως σερβιτόρος στην λέσχη αξιωματικών.
βρε εγώ απλά ήθελα να μυήσω τον μπουρτζόβλαχο στην ζωή του μπον βιβερ, να νιώσει κάποιος
τίποτα αγαπητέ. Και με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω διακοπές μαζί με τα παιδιά μου. Που μόχθησα τόσα χρόνια να τα κάνω σωστούς ανθρώπους. Καταλαβαίνετε την δυσκολία της θέσης μουΤι;;;; Μην μου πείτε ότι δεν σηκώνει το μικρό δάκτυλο όταν πίνει το τσίπουρο;;; Ή μήπως δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνο για να κόψει την θρούμπα;;;
η κυριακάτικη δημοκρατία έχει το βιβλίο του χατζηφωτίου και σκεφτόμουν να στο κάνω δώρο
τίποτα αγαπητέ. Και με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω διακοπές μαζί με τα παιδιά μου. Που μόχθησα τόσα χρόνια να τα κάνω σωστούς ανθρώπους. Καταλαβαίνετε την δυσκολία της θέσης μου
ζάχος και τα μυαλά πελτές ρε μουνιάΕ τότε αλλάζει..
αυτός δεν με αρέσει. Είναι μπαοκΑντιλαμβάνομαι. Θα τηλεφωνήσω στον Ζαμπούνη για να δούμε μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα.
η μοσχαροκεφαλη ο παγκαλος εβγαλε και βιβλιο και μαλιστα το πουλαει ηλεκτρονικα προς 4€
και ο τιτλος του μαζι τα φαγαμε
καλα το μουνι δεν ντρεπετε λεει που λεει τοσες μαλακιες τωρα τα γραφει και σε βιβλιο
και οχι μονο αυτο ζηταει και λεφτα για να το κατεβασουμε απο το διαδυκτιο
δε φτανει που εφτασε τον ελληνικο λαο στην εξαθλιωση δε φτανει που η ανεργια εφτασε στο 25%
δε φφτανει που κατεστρεψε ενα εθνος ζηταει και λεφτα για να μας βριζει
αυτο θα πει θρασος και αναιδεια
αλλα μονο κατι τετοιοι θα επιβιωναν και θα ζουσαν πολιτικα σε μια τετοια χωρα
αυτός δεν με αρέσει. Είναι μπαοκ
Γράφει ανακρίβειες ο ιωτάς. Υπηρετήσαμε μαζί στο Τομπρούκ και το Ελ Αλαμέϊν. Ποιές μάχες; Αυτός υπηρετούσε τότε ως σερβιτόρος στην λέσχη αξιωματικών.
για βοήθα γιατί είμαι υπό την επήρεια του ΗδωνικούΠαρεμπιπτώντος. Ο μεσιέ Κρουά ο πεντηκοστός πρώτος, αδειεύει;
για βοήθα γιατί είμαι υπό την επήρεια του Ηδωνικού