Νέα

Ο Πάγκαλος έχει κάποιο δίκιο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε τι σκοπευουν οι δηλωσεις Παγκαλου?

• Να κανει αριστερο ανοιγμα προς το Συριζα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να προσφερει ατου στους Αμερικανους

Ψήφοι: 6 14,0%
  • Τιποτα, οι γνωστες μαλακιες του ..

Ψήφοι: 37 86,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και τργουδούσαμε λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου.
Ωραία χρόνια..

Υ.Γ. Μόνο το σερβιτόρο δεν έχω κάνει ποτέ μου..
Όλους τους άλλους ρόλους τους έχεις ορμηνεύσει δηλαδή;;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Και τργουδούσαμε λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου.
Ωραία χρόνια..

Τι μου θυμίσατε τώρα... Πόσο μα πόσο στονάτο είναι ο Ζακ.

ο τρίκαρδος του έχει κάνει 143 μνημόσυνα

Περίεργο. Δεν με κάλεσαν να τελέσω ένα Αρχιερατικό.

Θα περιμένουν τα Σαράντα φαίνεται... Ποιός ξέρει...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Τι;;;; Μην μου πείτε ότι δεν σηκώνει το μικρό δάκτυλο όταν πίνει το τσίπουρο;;; Ή μήπως δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνο για να κόψει την θρούμπα;;;

Ξέρεις τι ξύλο έχω φάει απ'τη μάνα μου για να συνηθίσω τα μαχαιροπήρουνα και το χαβιάρι μπελούγκα?
Πόσο ξύλο επίσης έφαγα για να μην κατουράω στην πισίνα μας??

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Όχι και ''εμμονές'' ο Σταύρακας,γιατί,επειδή είναι ο μόνος μοντ που εφαρμόζει τον κανονικό του σπαμ;;;

Αφήστε με να μαντέψω.

Είστε και εσείς Μπάοκ.

Ξέρεις τι ξύλο έχω φάει απ'τη μάνα μου για να συνηθίσω τα μαχαιροπήρουνα και το χαβιάρι μπελούγκα?
Πόσο ξύλο επίσης έφαγα για να μην κατουράω στην πισίνα μας??

Φαντάζομαι τι μαρτύρια θα τράβηξε η γυναίκα, για να σας μεγαλώσει...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rockon: :rolleyes:........βρε παιδιά αν δείτε το γομάρι ......ρωτήστε .....γιά τον Τρεπεκλή ....μέ ποιόν τα έτρωγε παρέα ?
ή δεν άκουσε τίποτα για αυτόν τόσα χρόνια ?
:s&m_3: :s&m_3:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:rockon: :rolleyes:........βρε παιδιά αν δείτε το γομάρι ......ρωτήστε .....γιά τον Τρεπεκλή ....μέ ποιόν τα έτρωγε παρέα ?
ή δεν άκουσε τίποτα για αυτόν τόσα χρόνια ?
:s&m_3: :s&m_3:
Ετσι.Εγω ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι μαζι τα φαγαμε...Ας παμε τωρα στο 2ο βιβλιο παγκαλε, ΠΟΣΑ? εφαγε ο καθε ενας μας?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πού πήγαν ρε παιδιά όλοι οι επαναστάτες του φόρουμ να υπερασπιστούν τους τίμιους και σκληρά εργαζόμενους μαγαζάτορες που συκοφαντεί αυτός ο άθλιος Πάγκαλος με το βιβλίο του;

www.parapolitiki.com/2012/08/blog-post_1384.html]http://www.parapolitiki.com/2012/08/blog-post_1384.html[/url]

Παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση Τύπου του Υπ.Οικονομικών:

Στο πλαίσιο των ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, για το χρονικό διάστημα από 06/07/2012 μέχρι 19/08/2012, πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι. Από τους ελέγχους αυτούς βρέθηκαν συνολικά 2.266 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 31.237 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%.

Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του έτους 2011 πραγματοποιήθηκαν 2.846 έλεγχοι στους οποίους βρέθηκαν 1.508 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 20.828 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 53%.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Λίγους μήνες πριν, εκατομμύρια Έλληνες ψήφισαν στις κάλπες "επαναδιαπραγμάτευση" ή "καταγγελία" του Μνημονίου, βρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες πολιτικούς.

Φέτος το καλοκαίρι, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι το ποσοστό παραβατικότητας αυξήθηκε σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι στις τουριστικές περιοχές. Θα φταίει η Μέρκελ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Που το παράξενο?

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι δημόσιοι υπαλληλοι αντιδρούν στις μισθοδοτικές περικοπές (και άρα στην μείωση του εισοδήματος τους) με απεργίες, λούφα και συντεχνιακούς εξυπνακισμούς οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αντιδρούν στην μείωση των εισοδημάτων τους με φοροδιαφυγή/φοροκλοπή/μη απόδοση ΦΠΑ κτλ κτλ.

Η οικονομική ύφεση γεννά ακόμα μεγαλύτερη διαφθορά σε ένα κράτος με ανεπαρκείς ελεγκτικές/διοικητικές δομές όταν οι πολίτες δεν διαθέτουν στοιχειώδη φορολογική και καταναλωτική συνείδηση.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ετσι.Εγω ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι μαζι τα φαγαμε...Ας παμε τωρα στο 2ο βιβλιο παγκαλε, ΠΟΣΑ? εφαγε ο καθε ενας μας?

αυτο το ξερει ο καθενας μας αναλογως το ποσο βριζει τον παγκαλο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έλεγχοι ΣΔΟΕ: Στο 72,2% (!) το ποσοστό παραβατικότητας στη Ρόδο

--------------------------------------------------------------------------------

8/21/2012 06:14:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Η Ρόδος υποδέχεται κάθε καλοκαίρι δεκάδες χιλιάδες τουρίστες αποτελώντας έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ, κατά τη θερινή περίοδο πραγματοποιήθηκαν στο νησί 151 έλεγχοι επιχειρήσεων και...

...διαπιστώθηκαν 1.814 παραβάσεις σε 109 επιχειρήσεις. Το ποσοστό παραβατικότητας άγγιξε το 72,2%.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι 3 στους 4 επιχειρηματίες του νησιού αρνούνται να αποδώσουν στο Δημόσιο τον ΦΠΑ που πληρώνουν οι καταναλωτές ενώ παράλληλα αποκρύπτουν τον πραγματικό τους τζίρο.

Υποθέτω ότι η ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο θα ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αν όχι σε εκατομμύρια. Παράλληλα όμως, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται μόλις 151 έλεγχοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε ένα νησί με τέτοια...ροπή στη φοροδιαφυγή...

γραψε παγκαλε

θα χρειαστουν  αρκετοι σκληροι δισκοι να αποθηκευτουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι η έννοια της συλλογικής συνευθύνης.Εδώ πρέπει να καταλάβουμε οτι συλλογική συνευθύνη δημιουργεί παθητικοποίηση.Αφού όλοι μαζί τα φάγαμε δε γίνεται τίποτα.Παθητικοποίηση σημαίνει περισσότερο βούλιαγμα.Βλέπουμε τους χέστηδες που προτιμούν την παθητικοποίηση και το βούλιαγμα από την ενεργητική δράση που θα βγάλει από το τέλμα παίζει όμως να κρεμάσει και αυτούς.Δηλαδή μπροστά στο φόβο τους τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάποιοι τους βγάλουν μπροστά προτιμούν να έχουν το άλλοθι της συλλογικής ευθύνης.
Φυσικά θα πιάσουν τα αρχίδια τους αφού οι αντίρροπες δυνάμεις είναι όπως πάντα ισχυρότερες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αντιδια καπαμα

η συλλογικη ευθυνη δεν εννοια ιδεα και αερας κοπανιστος

υπαρχει και ειναι χειροπιαστη

αν ηταν ετσι και ειμασταν  αθωες περιστερες δεν θα ασχολιοταν κανεις με τα γραφομενα του παγκαλου

απλα το θεμα ειναι επειδη το ειπε ο παγκαλος

υποκριτες και φαρισαιοι και ποντιοι πιλατοι ασ ριξουμε την ευθυνη στους αλλους

η πιο πρακτικη και η πιο ευκολη λυση βοηθουμενοι φυσικα απο τις αντιρροπες δυναμεις που μπορει να

ειναι ισχυροτερες αλλα μπορει να εχουν και τις μεγαλυτερες ευθυνες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ο καθε αποτυχημενος που ψηφιζε μια ζωη ΠΑΣΟΚ ειναι πολυ λογικο να συμφωνει με τον Παγκαλο.
Και δεν εννοω αυτους που ψηφισαν 1-2 φορες. Εννοω αυτους που ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ μονιμως λες και ειναι οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας.
Αυτοι οι τυποι οι οποιοι γαμησαν τα παιδια τους με τις επιλογες τους τοσα χρονια βλεπουν τον ευατο τους στον Παγκαλο.
Αυριο μεθαυριο που τα παιδια τους θα μεινουν στον δρομο θα τα ριξουν ολα ειτε στην νεα δημοκρατια ειτε στον συριζα ειτε στους...προδοτες του ...καλου σοσιαλιστικου ΠΑΣΟΚ.

Οι ιδιοι δεν θα φταινε πουθενα.

Και Παγκαλε που 'σαι...τοσα χρονια και την θητεια μου κανονικα παραμεθοριο πηγα. Και θεση στο δημοσιο δεν πηρα ποτε. Και καθε χρονο κανω δηλωση με τα παντα μεσα γι αυτο και σκαω 1,5 μισθο στην εφορια.

Οχι γλυκε μου. Δεν τα φαγαμε μαζι. Τι να κανουμε τωρα που τις τυψεις σας δεν θα τις φορτωθουμε ολοι?

Μαζι τα φαγατε οσοι συμφωνειτε μαζι του. Καμια αντιρρηση στο οτι ειστε αρκετοι. Μην αγχωνεστε. Μαζι θα τις φατε κιολας. Δεν αργει η ωρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ετσι οσο πιο πολυ σκουζει καποιος τοσα πιο πολλα εχει φαει

και αν απειλει κιολας αστα να πανε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ετσι οσο πιο πολυ σκουζει καποιος τοσα πιο πολλα εχει φαει

και αν απειλει κιολας αστα να πανε

Εσυ ποσταρε καμια δεκαρια φορες ακομα. Εσενα εννοουσα γλυκε μου. Και αυτο ακριβως περιμενα. Να τσιμπησεις. Οποια εκπληξις...τσιμπησες  :2funny:
Ποσταρε καμια δεκαρια φορες κομα λοιπον. Οσο περισσοτερο ποσταρεις τοσο περισσοτερο φαινεται ο φιλος ο καλος του παγκαλου. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσυ ποσταρε καμια δεκαρια φορες ακομα. Εσενα εννοουσα γλυκε μου. Και αυτο ακριβως περιμενα. Να τσιμπησεις. Οποια εκπληξις...τσιμπησες  :2funny:
Ποσταρε καμια δεκαρια φορες κομα λοιπον. Οσο περισσοτερο ποσταρεις τοσο περισσοτερο φαινεται ο φιλος ο καλος του παγκαλου. ;)

δεν μου λες ρε φιλαράκι που λες ότι δεν έφαγες τίποτα...

πόσες φορές έκανες παζάρι για να πάρεις κάτι φτηνότερα χωρίς απόδειξη?

πόσες φορές πήγες σε καφετέρια/εστιατόριο/μπάρ και δεν σου δώκανε απόδειξη?

πόσεδς φορές πήρες μάστορα και δεν του κόλλησες ένσημο ή δεν του ζήτησες απόδειξη?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

οταν μεγαλωσεις και το πανω κεφαλι γινει πιο ισχυρο  ελα να ξαναποσταρεις

Stories

Νέο!

Stories