νόμιζα πως πέθανεΟ Σταύρος ο μοδεράτωρ. Αυτός που κερνά πράσινα στίγματα μούχλας.
ο τρίκαρδος του έχει κάνει 143 μνημόσυνα
νόμιζα πως πέθανεΟ Σταύρος ο μοδεράτωρ. Αυτός που κερνά πράσινα στίγματα μούχλας.
Όλους τους άλλους ρόλους τους έχεις ορμηνεύσει δηλαδή;;;;Και τργουδούσαμε λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου.
Ωραία χρόνια..
Υ.Γ. Μόνο το σερβιτόρο δεν έχω κάνει ποτέ μου..
Και τργουδούσαμε λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου.
Ωραία χρόνια..
ο τρίκαρδος του έχει κάνει 143 μνημόσυνα
Δεν πέθανε ρε,ο Σταύρος είναι ιδέα,πεθαίνουν οι ιδέες;;;Περίεργο. Δεν με κάλεσαν να τελέσω ένα Αρχιερατικό.
Θα περιμένουν τα Σαράντα φαίνεται... Ποιός ξέρει...
Δεν πέθανε ρε,ο Σταύρος είναι ιδέα,πεθαίνουν οι ιδέες;;;
Τι;;;; Μην μου πείτε ότι δεν σηκώνει το μικρό δάκτυλο όταν πίνει το τσίπουρο;;; Ή μήπως δεν χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνο για να κόψει την θρούμπα;;;
Όχι και ''εμμονές'' ο Σταύρακας,γιατί,επειδή είναι ο μόνος μοντ που εφαρμόζει τον κανονικό του σπαμ;;;Έχω την εντύπωση ότι συγχέετε τις "ιδέες" με τις "εμμονές".
Όχι και ''εμμονές'' ο Σταύρακας,γιατί,επειδή είναι ο μόνος μοντ που εφαρμόζει τον κανονικό του σπαμ;;;
Ξέρεις τι ξύλο έχω φάει απ'τη μάνα μου για να συνηθίσω τα μαχαιροπήρουνα και το χαβιάρι μπελούγκα?
Πόσο ξύλο επίσης έφαγα για να μην κατουράω στην πισίνα μας??
Ετσι.Εγω ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι μαζι τα φαγαμε...Ας παμε τωρα στο 2ο βιβλιο παγκαλε, ΠΟΣΑ? εφαγε ο καθε ενας μας?........βρε παιδιά αν δείτε το γομάρι ......ρωτήστε .....γιά τον Τρεπεκλή ....μέ ποιόν τα έτρωγε παρέα ?
ή δεν άκουσε τίποτα για αυτόν τόσα χρόνια ?
Πού πήγαν ρε παιδιά όλοι οι επαναστάτες του φόρουμ να υπερασπιστούν τους τίμιους και σκληρά εργαζόμενους μαγαζάτορες που συκοφαντεί αυτός ο άθλιος Πάγκαλος με το βιβλίο του;
www.parapolitiki.com/2012/08/blog-post_1384.html]http://www.parapolitiki.com/2012/08/blog-post_1384.html[/url]
Παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση Τύπου του Υπ.Οικονομικών:
Στο πλαίσιο των ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, για το χρονικό διάστημα από 06/07/2012 μέχρι 19/08/2012, πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι. Από τους ελέγχους αυτούς βρέθηκαν συνολικά 2.266 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 31.237 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%.
Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του έτους 2011 πραγματοποιήθηκαν 2.846 έλεγχοι στους οποίους βρέθηκαν 1.508 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 20.828 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 53%.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Λίγους μήνες πριν, εκατομμύρια Έλληνες ψήφισαν στις κάλπες "επαναδιαπραγμάτευση" ή "καταγγελία" του Μνημονίου, βρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες πολιτικούς.
Φέτος το καλοκαίρι, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ότι το ποσοστό παραβατικότητας αυξήθηκε σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι στις τουριστικές περιοχές. Θα φταίει η Μέρκελ...
Ετσι.Εγω ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι μαζι τα φαγαμε...Ας παμε τωρα στο 2ο βιβλιο παγκαλε, ΠΟΣΑ? εφαγε ο καθε ενας μας?
ετσι οσο πιο πολυ σκουζει καποιος τοσα πιο πολλα εχει φαει
και αν απειλει κιολας αστα να πανε
Εσυ ποσταρε καμια δεκαρια φορες ακομα. Εσενα εννοουσα γλυκε μου. Και αυτο ακριβως περιμενα. Να τσιμπησεις. Οποια εκπληξις...τσιμπησες
Ποσταρε καμια δεκαρια φορες κομα λοιπον. Οσο περισσοτερο ποσταρεις τοσο περισσοτερο φαινεται ο φιλος ο καλος του παγκαλου. ;)