You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Ντάνος έγραψε βιβλίο. Ποιά είναι η άποψη σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Μια από τις πιο καλτ φιγούρες όλων των ριαλιτι.
Mε τίτλο:''Είμαι υιοθετημένος''
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.362
- Πόντοι
- 12.946
Τύπε είσαι σίγουρος ότι μπήκες στο σωστό σαη?Ποιός είναι ο Ντάνος;;;
Και τι το αξιόλογο έχει η ζωή του που θα πρέπει να πληρωσω για να το μάθω;;
Ντάνος και ξερό ψωμί
Ο Ντάνος έβγαλε βιβλίο!!Λες,δε μπορεί..Μετά βλέπεις τις ουρές για το βιβλίο!!Άλαλα τα χείλη των ασεβών!Σου έρχεται μετά στο μυαλό το άρθρο εκείνο που έλεγε πως το 89% των Ελλήνων πιστεύει πως ο πολιτισμός του είναι ανώτερος απο τους άλλους πολιτισμούς!!!Και αναρωτιέσαι μετά..Σεισμός;Τσουνάμι;Καμιά έκρηξη ηφαιστείου;Τι θα γλιτώσει αυτον τον τόπο!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.177
- Πόντοι
- 2.356
προεκλογικο τεστ ειναι. συμφωνα με την προσελευση κοσμου και την τηλεθεαση του σαρβαηβορ( και παουερ οφ λαβ) οι πολιτικοι μας προσπαθουν να βγαλουν το καταλληλο ψυχογραφημα του κοσμου, για να ταιστει ο απαραιτητος σανος που τους ικανοποιει για την ψηφο τους...
θαρρω μεν οτι αν ο τσιπρας ταξει οτι την επομενη των εκλογων ξεκιναει το επομενο νεξτ τοπ μοντελ (και χωρις την καγια) εχει εξασφαλισει το 80% των ψηφων των γυναικων ηλικιας 18 εως 40...
θαρρω μεν οτι αν ο τσιπρας ταξει οτι την επομενη των εκλογων ξεκιναει το επομενο νεξτ τοπ μοντελ (και χωρις την καγια) εχει εξασφαλισει το 80% των ψηφων των γυναικων ηλικιας 18 εως 40...
Και ποιός τις έγραψε τις υπόποιπες σελίδες της ζωής σου βρε Ντάνο;;;;
1:04 ''πολλες σελιδες εγω δεν εχω γραψει τοσες''
Εκλαψα
Μήπως για να γεμήσει το βιβλίο έχει βάλει ο εκδότης και τις ζωές των γειτόνων σου;;
Τέλεια... βρήκα έναν φανατικό του Ντάνου για να νας ρίξει άπλετο φως για αυτήν την προσωπικότητα που έκανε ουρές ο κόσμος για να πάρει το βιβλίο του!!....Τύπε είσαι σίγουρος ότι μπήκες στο σωστό σαη?
Ντάνος και ξερό ψωμί
Διαφώτησέ μας φίλε μου... Ποιός είναι ο Ντάνος;... Και μάλιστα είσαι διαθετημένος να τρώς ξερό ψωμί για πάρτη του..
Σιγά να μην πάρω το βιβλίο, να διαβάσω 160 σελίδες για να βγάλω σαν συμπέρασμα ένα κείμενο 7-8 σειρών που στην τελική μου το δίνουν τζάμπα διαφιμήζωντας το !!!...... Το ωραίο είναι ότι πρέπει να δηλώσεις και πόσα βιβλία θέλεις... 3,4,5 όσα θέλεις...λιγα λογια απο τον συγγρ.. απο τον συγγραφεα:
(απο το σαη της εκδοτικης αθηνων)
Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση - μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το "προνόμιο" της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς.
Επισκέπτης
Θα βγαλει βιβλιο και ο Πικερ.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
λιγα λογια απο τον συγγρ.. απο τον συγγραφεα:
(απο το σαη της εκδοτικης αθηνων)
Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση - μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το "προνόμιο" της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς.
ποια επιχειρηση ?? δεν ειχε πει οτι το βενζιναδικο το πουλησε? .... εννοει τα jet ski επιτυχημενη επιχειρηση ή μηπως οτι εγινε ζιγκολο ??
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Λοιπόν έχουμε και λέμεΣιγά να μην πάρω το βιβλίο, να διαβάσω 160 σελίδες για να βγάλω σαν συμπέρασμα ένα κείμενο 7-8 σειρών που στην τελική μου το δίνουν τζάμπα διαφιμήζωντας το !!!...... Το ωραίο είναι ότι πρέπει να δηλώσεις και πόσα βιβλία θέλεις... 3,4,5 όσα θέλεις...
16,2€ =1.620 λεπτά.
1.620 λεπτά/160 σελίδες=10,125 λεπτά η σελίδα.
Σωστά είναι ακριβό για προσάναμμα.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Χρειάζεται όμως και ένα καλό εξώφυλλο για το βιβλίο.Καμιά ιδέα?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εδωσες ιδεα για δωρο σε αγαπουληδες τυπε. Αντι για λουλουδια και σοκολατακια για επισκεψεις σε οικους, θα πηγαινουν με το βιβλιο του Ντανου στο χερι.ειδα κορασιδα σε οικο στο μεταξι να διαβαζει το βιβλιο του ντανου !!!
βγηκε στο σαλονι μαζι με το βιβλιο !
μεγαλο σουξε στις κορασιδες ο ντανος ! ολες διαβαζουν !!
εχουν επιπεδο τα κοριτσα μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 23