Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
. 54. φίλε.Εισαι καμια ογδοντα-φευγα τυπε :S :S :S
. 54. φίλε.Εισαι καμια ογδοντα-φευγα τυπε :S :S :S
Τα μέλη του bou δεν μπορούν ν' αφήσουν ασχολίαστο ότι μια τόσο σημαντική προσωπικότητα της ανθρωπότητας έγραψε βιβλίο για τη ζωή του.
Ίσως κάποια στιγμή να γυριστεί και η ταινία. Φήμες λένε οτι ο Di caprio έδειξε ενδιαφέρον να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
τα εχεις τα χρονακια σου τυπε. 54. φίλε.
εξαπανεκαθεν που λενε κ οι μορφωμενοι τυπε..Δεν υπάρχει σωτηρία ....
^
Όχι διότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο, αλλά επειδή υπάρχουν Ντανίτσες και Ντανίτσοι που κάνουν ουρά για να το αγοράσουν
ο τανος γνωριζει οτι η μεση αγαμητη μπαζολα ελλεεινιδα θα σκασει τα 22 ευρω και θα ψωνισει το μαλακομπουκωμα και θα παει το ιδιο βραδυ στο κρεβατι της, θα διαβαζει τις περιπετειες του λαικου και τιμιου παλικαριου και κατω απο τα παπλωματα θα τριβει τη μουνα της
Πες το ψέματα.Ειδικα τις εμπειρίες μου από την φυλακή,τις γυναίκες πλουσίων Αράβων που με ερωτεύτηκαν,τις νεαρές πριγκίπισσες,κλπ κλπτα εχεις τα χρονακια σου τυπε
δε γραφεις κι εσυ κανα βιβλιο για τη ζωη σου σσν τον τανο;
ΜΟΡΦΗ..(Αυτά τα έχω δει από τον " Νίκο" τον μπάρμαν στο "καί οι παντρεμένοι έχουν ψυχή")
Μνημόνια μέχρι να βγάλει βιβλίο ο Παύλος από το power of love.Έβγαλε βιβλίο αυτός ο τυχάρπαστος τύπος και διάφορα Ζωντοβολα κάνουν ουρά για να αγοράσουν και μετά διαδηλώνουμε για Μακεδονιες,Μνημόνια και περιμένουμε πότε να αλλάξει η χώρα.Ελλαδα καταδικασμένη χώρα μια ζωή Ραγιάδες οι ξύπνιοι το καλύτερο κομμάτι έφυγε εξωτερικό να Βρει αυτό που του αξίζει
Πες το ψέματα.Ειδικα τις εμπειρίες μου από την φυλακή,τις γυναίκες πλουσίων Αράβων που με ερωτεύτηκαν,τις νεαρές πριγκίπισσες,κλπ κλπ
(Αυτά τα έχω δει από τον " Νίκο" τον μπάρμαν στο "καί οι παντρεμένοι έχουν ψυχή")
Τύποι το βρήκα με 16,20 το παρήγγειλα κιόλας
Του κώλου δηλαδήΤυπε θα κυκλοφορησει και ΚΩΛΕκτορας με δερματινη επενδυση και σελιδες απο παπυρο.... :S :S :S
Μνημόνια μέχρι να βγάλει βιβλίο οΠαύλος[size=40pt]Y.M.[/size] από το power of love.