dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
Ποια αμερικη και μαλακιες ... εδω δειτε. Αυτο που λενε: 15 minutes of fame. Ο καθε μαλακας μαλαπερδας που τον εκαναν τα media γνωστο βγαζει χρηματα με καθε τροπο. Και εχεις ανθρωπους πραγματικα αξιολογους να πλενουν πιατα, να κανουν τα γκαρσονια ή να φευγουν στο εξωτερικο μπας να βρουν την τυχη τους. Αλλα ετσι ειναι η κοινωνια την σημερον, αυτη ειναι η κουλτουρα μας. Ο καθε μαλαπερδας ασχετος, μαστακουνας και η καθε ξεκ ... αστοοο, φτου κυριε φυλακι το στομα μου πρωι πρωι θα μαγαριστω παλι, γινεται γνωστος και εξασφαλιζει ανετο βιοτικο επιπεδο, επειδη τα media τον-την επελεξαν να πρωοθηθει αναλογως. Και εσυ παιχτη μου που εχεις IQ μεγαλυτερο απο οτι ολα τουτα τα λαμογια, πηγαινε καπου που θα εκτιμηθεις και προκοψεις. Εχουμε χασει τον μπουσουλα και δεν μπορουμε πια να δουμε το αυτονοητο και το σωστο. Τετοια μαλακια μνας εχουν κατφερει να εντριφησουν. Αν ρωτησω καποιον αν ξερει ποιος ειναι ο Καβαδιας, βλεπω να μου απαντα, η κακια με τον κουρκουλο! Ελεος ρε ... οχι αλλο μπαζο ... οχι αλλο μπααζοοοο ( ειπα να το συνδεσω με κουρκουλο, λογο ανφορας). Αυτα