ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Το ξέρουμε αυτό.Σε γαμάνε.Δε γαμάω μπούστηδες.
Το ξέρουμε αυτό.Σε γαμάνε.Δε γαμάω μπούστηδες.
εχεις ρουφηξει σπερμα απο τα γεροντια στα σινεμα μπολικο ....εσυ το μαζευεις οοοολοοοΤο έχουμε καταλάβει, τουλάχιστον βρήκες μια δουλίτσα, ευτυχώς το σπέρμα σου πάει στα σκουπίδια.
Πού κάνεις πιάτσα απόψε δικέ μου;
Το ξέρουμε αυτό.Με γαμάνε.
Δεν μου απάντησες τεκμήριομενα όμωςΑδελφές και παλουκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.
εχω ρουφηξει σπερμα απο τα γεροντια στα σινεμα μπολικο ....εγω το μαζευω οοοολοοο
σε εχουν καταγαμησει μεσα σε ολα τα σινεμα μωρη !Τύπε, δικαίωμά σου, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τους μπούστηδες.
Είσαι ωραίος Πέρι.Συνέχισε έτσι και θα πας κι εσύ άκλαυτος.Δεν μου απάντησες τεκμήριομενα όμως
με εχουν καταγαμησει μεσα σε ολα τα σινεμα !
σε εχουν καταγαμησει μεσα σε ολα τα σινεμα μωρη !
Τι να πω μια ερώτηση έκανα και δεν μου απάντησε κανείς, ξαναρωτάω,ποιος είναι ο πικερ,τι ο πικερισμοςΕίσαι ωραίος Πέρι.Συνέχισε έτσι και θα πας κι εσύ άκλαυτος.
αν κρινουμε το ποσο τον υπερασπιστηκε .... :-Λες να ειναι κολλητος με τον γεωργιαδη ; Οχι τον μπουμπουκο
Έχω μια απορία για τον Πίκερ ρε παιδιά...
Ρίχτη τύπε.
Βρίζει μάνες χωρίς δικαιολογία.
Ή μάλλον έβριζε γιατί πλέον δεν γράφει.
Δεν παίζει να σκέφτηκε ποτέ ότι αν πετύχαινε face to face κάποιον που του έβρισε την μάνα,ότι παίζει να τα κάνει πάνω του?
Ή ότι μπορεί να μπλέξει γενικά?
Λέω τώρα εγώ.
Πως να πετύχει κάποιον φεις του φεις όταν δε βγαίνει από το παιδικό του δωμάτιο;
Αληθές.
Συμφωνώ και επαυξάνω!