You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.081
- Πόντοι
- 6.030
Picker τράβα να χαλαρώσεις στο Φυλης99 στα μερακλιδικα κορίτσια. Ξέρεις εσύ;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.478
- Πόντοι
- 25.467
Ρε τελικά με το κωλοδάχτυλο γίνεσαι πούστης η όχι?![]()
Κατά τον Φαν Πόρδεν, πρέπει να το απολαμβάνεις για να είσαι πούστης. Αν το τρώς, και δεν γλυκαίνεσαι, είσαι άντρακλας.
Επισκέπτης
Ειμαστε περηφανοι αντρακλες στρεητ pusht-ηδες συμφωνα με την περσικη ορολογια.
Εσεις ειστε λουλουδες σε ολες τις γλωσσες.
Εσεις ειστε λουλουδες σε ολες τις γλωσσες.

Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.923
- Πόντοι
- 3.936
Ε και..; Άλλο το γλυψιμο, και άλλο το κάρφωμα με την κωλοδαχτυλιά τρυπάνι.Εσυ δεν εισαι που ρωταγες το μεσημερι για μια κοπελα αν γλειφει;
Μην τα βάζουμε όλα στην ίδια κατσαρόλα.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.923
- Πόντοι
- 3.936
Βρε ντιριντάχτα, τι δουλειά έχει το γλύψιμο με το σούβλισμα πρωκτού :S :S :SΧαχαχα…
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ποιος ειναι λουλου ρε λουλου, που γλυφεις τραβελικες πουτσες και το ομολογεις? εσυ εισαι και πουστης και ομοφυλοφιλος.Ειμαστε περηφανοι αντρακλες στρεητ pusht-ηδες συμφωνα με την περσικη ορολογια.
Εσεις ειστε λουλουδες σε ολες τις γλωσσες.![]()
ο πικερ ΑΑΑΑΑΑΝ τρολαρε για τους γερους και τους μαυρους τοτε ειναι απλα ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ (εγω δεν πιστευω οτι τρολαρε αλλα οτι ειναι και ομοφυλοφιλος)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.923
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ τουλάχιστον γ@μάω σε αντίξοες συνθήκες, δεν περιμένω να μου παίξουν τον προστάτη για να γ@μήσω..Ελα σκληρε γαμια
Συνημμένα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
απογοητευμενος, σχεδον παραλυμενος μπορω να πω, απο την εξελιξη που ειχε τις τελευταιες ωρες ο προαιωνιος και συμπαντικος νομος του πικερ, ΔΗΛΩΝΩ οτι παραδιδω την ταυτοτητα του πικεριστη και αποχωρω οριστικα απο τον πικερισμο
δεν εχει νοημα να επιδιωξω επαναληπτικη ΓΣ και ψηφοφορια, ουτε να επιχειρησω πραξικοπημα κατα του δασκαλου και ιδρυτη του νομου
ηττηθηκα χωρις να δοθει μαχη, και ως ηττημενος εσωκομματικος αντιπαλος, αποχωρω
δεν ειναι δυνατο για εμενα, να εξακολουθησω να συμμετεχω σε ενα κινημα που οι βασικες του αρχες ειναι μεν σωστες και λιωμενος χρυσος για τους νεους και αδιαμορφωτους αντρες, αλλα που καποιες δευτερευουσες πρακτικες που διδασκει με ξεπερνουν ως γαμια, ως μυστη και πανω απ ολα ως ανθρωπα, και ποθ δε συμβαδιζουν με την ηθικη και τις αξιες μου
ευχομαι στον αρχηγο και σε οσους πικεριστες συνεχισουν κοντα του, καλη νεα χρονια, με υγεια, πολλα νεα μουνια στο μεταξι, και απολαυστικα (για εκεινους) κωλοδαχτυλιασματα
αντιο για παντα
το μυθικο πουλι (πλεον οχι πικεριστης)
:'(
δεν εχει νοημα να επιδιωξω επαναληπτικη ΓΣ και ψηφοφορια, ουτε να επιχειρησω πραξικοπημα κατα του δασκαλου και ιδρυτη του νομου
ηττηθηκα χωρις να δοθει μαχη, και ως ηττημενος εσωκομματικος αντιπαλος, αποχωρω
δεν ειναι δυνατο για εμενα, να εξακολουθησω να συμμετεχω σε ενα κινημα που οι βασικες του αρχες ειναι μεν σωστες και λιωμενος χρυσος για τους νεους και αδιαμορφωτους αντρες, αλλα που καποιες δευτερευουσες πρακτικες που διδασκει με ξεπερνουν ως γαμια, ως μυστη και πανω απ ολα ως ανθρωπα, και ποθ δε συμβαδιζουν με την ηθικη και τις αξιες μου
ευχομαι στον αρχηγο και σε οσους πικεριστες συνεχισουν κοντα του, καλη νεα χρονια, με υγεια, πολλα νεα μουνια στο μεταξι, και απολαυστικα (για εκεινους) κωλοδαχτυλιασματα
αντιο για παντα
το μυθικο πουλι (πλεον οχι πικεριστης)
:'(
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.081
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μεγάλε είσαι αηδία. Λέμε μαλακιες και σκυλοβριζομαστε αλλα μάνες ποτέ. Μαζεψου
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.923
- Πόντοι
- 3.936
Εννοείται.. Τώρα μου θύμισες κάτι πρεζάκια, που νομίζουν ότι όλοι κάνουν πρέζαΜεγαλη διαφορα
σαν και αυτούς, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν τους άλλους να καπνίζουν
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και με αγγουρακι και με στραπον και με πουτσα και με δακτυλοΡε τελικά με το κωλοδάχτυλο γίνεσαι πούστης η όχι?![]()
ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν γαμηθει αντρικος κωλος προς σεξουαλικη ευχαριστηση κατατασει αμεσως τον ανδρα αυτόν στην κατηγορια των πουστιδων καθοτι ΠΟΥΣΤΗΣ=ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΣ=ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, δεν ενδιαφερει ποιος ενηργησε για να γαμησει τον κωλο αλλα ότι ο κωλος ΕΓΑΜΗΘΗΚΕ, δηλαδης ητο παθητικος στο γαμησι, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ αυτό απλα σημαινει ότι παιζει τον ανδρικο ρολο μια γυναικα και το αποτέλεσμα είναι το ιδιο ότι δηλαδή ενας αντρας γαμηθηκε από τον κωλο = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, σαν τον σιφρεντι και τον πικερ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
παραλογισμος είναι να μην παραδέχεσαι οτι ενώ γαμιεται ο κωλος σου, εισαι πουσταραΤο κωλοδαχτυλο είναι μεσο διέγερσης όπως η πιπα, το γλειφομουνι κτλ. Δικο σου πρόβλημα αν δεν μπορεις να το καταλάβεις. Και βασικα εγω το δεχομαι παρα πολύ σπανια. Όμως δεν θα νικησει ο παραλογισμος.![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Το εσβησεΕίσαι ένας κουβάς γεμάτος σκατά.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και επιτελους οι διαχειριστες θα πρεπει να τον πεταξουν από το σαητ για να μην μπλεκουν αστυνομιες, 3 πμ με τέτοιες βρισιες εχω κανει αναφορα και κανουν ότι δεν τα ειδαν.
εμεις εχουμε δικαίωμα να λεμε έναν κωλογαμημενο πουστη.
αυτος ο κωλογαμημενος δεν εχει δικαίωμα να βριζει ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ τις οικογενειες μας επειδή τσατιζεται που του λεμε την αληθεια
εμεις εχουμε δικαίωμα να λεμε έναν κωλογαμημενο πουστη.
αυτος ο κωλογαμημενος δεν εχει δικαίωμα να βριζει ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ τις οικογενειες μας επειδή τσατιζεται που του λεμε την αληθεια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν είμαι μαλακας διοτι δεν τραβαω μαλακια, γαμαω πιο συχνα από σενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ.Παραλογισμος είναι να μην παραδέχεσαι ότι εισαι [size=30pt]ΜΑΛΑΚΑΣ[/size].![]()
εσυ όμως εισαι πουστης καθοτι καποιες φορες γαμηθηκες από τον κωλο. ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
να ένα λεξικο :Τραβα και ανοιξε κανα λεξικο ηλιθιε. ΠΟΥΣΤΗ.
Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)
Προφορά
ΔΦΑ : /ˈpu.stis/
Ουσιαστικό
πούστης αρσενικό
(υβριστικά) ο ομοφυλόφιλος
(υβριστικά) (μεταφορικά) που δρα με ύπουλο τρόπο
(αργκό) (σε ένδειξη θαυμασμού) για κάποιον που κατάφερε κάτι αξιοθαύμαστο
πως τα κατάφερε πάλι ο πούστης και με τουμπάρισε!
(όταν ακολουθεί το 'μου' ) ως έκφραση οργής ή ενόχλησης
έλα ρε πούστη μου να πάμε σινεμά που σε παρακαλάω μια ώρα
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
και με αγγουρακι και με στραπον και με πουτσα και με δακτυλο
ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν γαμηθει αντρικος κωλος προς σεξουαλικη ευχαριστηση κατατασει αμεσως τον ανδρα αυτόν στην κατηγορια των πουστιδων καθοτι ΠΟΥΣΤΗΣ=ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΣ=ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, δεν ενδιαφερει ποιος ενηργησε για να γαμησει τον κωλο αλλα ότι ο κωλος ΕΓΑΜΗΘΗΚΕ, δηλαδης ητο παθητικος στο γαμησι, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ αυτό απλα σημαινει ότι παιζει τον ανδρικο ρολο μια γυναικα και το αποτέλεσμα είναι το ιδιο ότι δηλαδή ενας αντρας γαμηθηκε από τον κωλο = ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, σαν τον σιφρεντι και τον πικερ
Λυπαμαι αν στεναχωρισω καποιους φιλους εδω, αλλα η παραπανω αναλυση του nik1410 δεν μπορει να αμφισβητιθει!!
Μπορει καποιοι φιλοι να μην θελουν να το παραδεχθουν, αλλα εκεινη τη στιγμη που μπαινει το πραμα μεσα σου σε αλλαζει και σε κανει πουστρα για παντα.... μετα μπορει να εφευρει καποιοιος 1002 λογους για να μην το παραδεχθει η για να μπορεσει να το εκλογικευσει μεσα του, αλλα η αντικειμενικη αληθεια δεν αλλαζει.
Αυτο που αλλαζει απο ατομο σε ατομο ειναι κατα ποσο ψυχολογικα μπορει να το αποδεχθει η να ψαχνει δικαιολογιες για να πεισει τον εαυτο του για το αντιθετο.
Αυτο που πιστευω (υποκειμενικο αυτο) ειναι οτι η αληθεια ειναι αυταποδεικτη, και οτι ΟΛΕΣ μας ξερουμε τι ειμαστε, απλα καποιες δεν θελουνε να το παραδεχθουνε και στους αλλους γιατι σε καποιες οι κοινωνικες νορμες ειναι πιο βαθεια ριζωμενες.
Απλα αυτες θελουν πιο πολυ χρονο... τιποτα παραπανω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις