You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.Το πουλι ειχε φανει απο νωρις οτι ηταν ενας πληθωρικος χαρακτηρας με ακατασχετο συγγραφικο οιστρο που δε θα μπορουσε για πολυ καιρο να περιοριστει στα στενα πλαισια ενος εβραικα αυστηρου νομου. Ειναι ομως τυπος με χιουμορ σε αντιθεση με τους περισσοτερους πιυ προσπαθουν να μας τρολαρουν και γι αυτο τον αγαπαμε. Για να το πω αλλιως, το πουλι μεγαλωσε, δε χωραει πλεον στη φωλια του πικερισμου και ειναι καιρος να πεταξει μακρια και να χτισει τη δικη του μεγαλη φωλια. Αλλωστε θα ηταν επικο ονομα ονομα το "πουλισμος" για ενα νεο μπουρδελιακο κινημα, ενα νεο ιστορικο θρεντ. Τολμησε το πουλι! Φτερνιζεσαι και βγαινει σελιδα Α4. Θα καταφερεις με ευκολια!
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 513
- Πόντοι
- 316
Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.
ρε τύπε τι στραπόν? με 10ε που έχει διαθέσιμο μπάτζετ ο τσίπης για να του βγούνε τα νούμερα και το δάχτυλο πολύ του είναι
Επισκέπτης
Σχετικα με το κωλοδαχτυλο: Ηρθε η ωρα ο Νομος να σκληρυνει ακομα περισσοτερο. Εισηγουμαι στον Αρχηγο να θεσπιστει ως απαραιτητη προυποθεση για να ενταχθει καποιος στον πικερισμο να απολαμβανει το κωλοδαχτυλο. Δεν λεω να το εξασκει με ορισμενη συχνοτητα, απο μια φορα το χρονο ως μια φορα τη μερα, ειναι προσωπικο γουστο. Θα πρεπει ομως να το απολαμβανει.
Επισκέπτης
ποια εισαι εσυ μωρη σφηνοπουτσα; αει παρε δρομο!Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.424
- Πόντοι
- 5.506
Σχετικα με το κωλοδαχτυλο: Ηρθε η ωρα ο Νομος να σκληρυνει ακομα περισσοτερο. Εισηγουμαι στον Αρχηγο να θεσπιστει ως απαραιτητη προυποθεση για να ενταχθει καποιος στον πικερισμο να απολαμβανει το κωλοδαχτυλο. Δεν λεω να το εξασκει με ορισμενη συχνοτητα, απο μια φορα το χρονο ως μια φορα τη μερα, ειναι προσωπικο γουστο. Θα πρεπει ομως να το απολαμβανει.
Άρα να γίνετε δηλωμένοι πούστηδες. Σεβαστό.
εσυ σιγουρα θα δοκιμασες αυτο που θα προτεινεις στον προεδρο. για πες εντυπωσεις.ποια εισαι εσυ μωρη σφηνοπουτσα; αει παρε δρομο!
Για να πνιγεί;Τι σου φταίνε τα ψάρια;γιατι δεν σκεφτεσαι το ποταμι??
Επισκέπτης
Εχω δηλωσει πολλες σελιδες πριν οτι ειμαστε (συμφωνα με την περσικη ετυμολογια) 100% στρεητ πουστηδες. Καμια σχεση με αδερφουλες σαν εσενα. Μεχρι και ο νικ εχει συμφωνησει με αυτο, ολο τα ιδια θα λεμε; Ηρθε και η κωλογρια που νομιζαμε οτι τα τιναξε να μας ξαναγραψει, ως χιουμορ (μπρρρ), τα ποστ που εγραφε το 2013. Κατι παππουδες μου θυμιζει που σου λενε μια ιστορια και μολις τελειωσουν σου λενε κατσε να σου πω αλλη μια και λενε την ιδια.Άρα να γίνετε δηλωμένοι πούστηδες. Σεβαστό.

Επισκέπτης
Nα δουμε σε ποιον αλλο θα ριξω μπαν.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.424
- Πόντοι
- 5.506
Εχω δηλωσει πολλες σελιδες πριν οτι ειμαστε (συμφωνα με την περσικη ετυμολογια) [size=30pt]100% στρεητ πουστηδες[/size]. Καμια σχεση με αδερφουλες σαν εσενα. Μεχρι και ο νικ εχει συμφωνησει με αυτο, ολο τα ιδια λεμε; Ηρθε και η κωλογρια που νομιζαμε οτι τα τιναξε να μας ξαναγραψει, ως χιουμορ (μπρρρ), τα ποστ που εγραφε το 2013. Κατι παππουδες μου θυμιζει που σου λενε μια ιστορια και μολις τελειωσουν σου λενε κατσε να σου πω αλλη μια και λενε την ιδια. :2funny;
Αυτή η δήλωση μας αρκεί.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Τι διαφορά του γαμαω από το γαμιεμαι την κάνεις γάργαρα ΠΟΥΣΤΑΡΑ πικερ
Επισκέπτης
δε βλεπω ποστ του πικερ σε αυτη τη σελιδα. Εγραψες απλα για να τον προκαλεσεις. Χωρις μπαν δε θα σταματησεις.Τι διαφορά του γαμαω από το γαμιεμαι την κάνεις γάργαρα ΠΟΥΣΤΑΡΑ πικερ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.424
- Πόντοι
- 5.506
Φιλε εισαι ο πιο γνήσιος πικεριστης.
100% στρεητ πουστηδες.
Έτσι, συμφωνούμε επιτέλους.
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 456
Όταν βαζεις σε μια γυναικα δαχτυλο θεωρεις ότι γαμιεται; Θεωρεις ότι ετσι τη γαμας;
ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
Εσυ δεν τη γαμάς.
Αυτή όμως, γαμιέται με το δάχτυλό σου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.478
- Πόντοι
- 25.467
Μπαααααααααααα..........
Αδιάβαστος, με τον κηδεμόνα σου
Δική σου άποψη... Η δική μου διαφέρει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.478
- Πόντοι
- 25.467
Ως γνωστόν είμαι νταβάς και έχω και ιδιωτικό νησί που έχω κορασίδες και βάζω και μπράβους να χτυπάνε μέλη.
Αλλά αυτά είναι πολύ παλιά και τα στοιχεία υπάρχουν στα σχόλια του προφίλ μου για όποιον θέλει να τα διαβάσει.
![]()
Μην μαρτυράς χωρίς ξύλο.
Σε άλλους αναφέρθηκε.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.424
- Πόντοι
- 5.506
Μην μαρτυράς χωρίς ξύλο.