Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
513
Πόντοι
316
ο πικιπόκος κάνει ενα ποστ και σε κλάσματα δευτερολέπτου είναι offline γιατί κάνει login με κανέναν κλώνο για να υπερασπιστεί το αγαπημένο του δακτύλιασμα  

sertico13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
216
Πόντοι
21
Το πουλι ειχε φανει απο νωρις οτι ηταν ενας πληθωρικος χαρακτηρας με ακατασχετο συγγραφικο οιστρο που δε θα μπορουσε για πολυ καιρο να περιοριστει στα στενα πλαισια ενος εβραικα αυστηρου νομου. Ειναι ομως τυπος με χιουμορ σε αντιθεση με τους περισσοτερους πιυ προσπαθουν να μας τρολαρουν και γι αυτο τον αγαπαμε. Για να το πω αλλιως, το πουλι μεγαλωσε, δε χωραει πλεον στη φωλια του πικερισμου και ειναι καιρος να πεταξει μακρια και να χτισει τη δικη του μεγαλη φωλια. Αλλωστε θα ηταν επικο ονομα ονομα το "πουλισμος" για ενα νεο μπουρδελιακο κινημα, ενα νεο ιστορικο θρεντ. Τολμησε το πουλι! Φτερνιζεσαι και βγαινει σελιδα Α4. Θα καταφερεις με ευκολια!
Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το  δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
513
Πόντοι
316
Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το  δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.

ρε τύπε τι στραπόν? με 10ε που έχει διαθέσιμο μπάτζετ ο τσίπης για να του βγούνε τα νούμερα και το δάχτυλο πολύ του είναι

Επισκέπτης
Σχετικα με το κωλοδαχτυλο: Ηρθε η ωρα ο Νομος να σκληρυνει ακομα περισσοτερο. Εισηγουμαι στον Αρχηγο να θεσπιστει ως απαραιτητη προυποθεση για να ενταχθει καποιος στον πικερισμο να απολαμβανει το κωλοδαχτυλο. Δεν λεω να το εξασκει με ορισμενη συχνοτητα, απο μια φορα το χρονο ως μια φορα τη μερα, ειναι προσωπικο γουστο. Θα πρεπει ομως να το απολαμβανει.

Επισκέπτης
Εσυ αυτο καταλαβες?? το θεμα ειναι το  δακτυλο που ευκολα μπορει να μετατραπει σε στραπον και τιποτα αλλο. το πουλι ειναι ο διαδοχος του νομου, σφουγγοκωλαριε λιγα τα ψωμια σας.
ποια εισαι εσυ μωρη σφηνοπουτσα; αει παρε δρομο!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.424
Πόντοι
5.506
Σχετικα με το κωλοδαχτυλο: Ηρθε η ωρα ο Νομος να σκληρυνει ακομα περισσοτερο. Εισηγουμαι στον Αρχηγο να θεσπιστει ως απαραιτητη προυποθεση για να ενταχθει καποιος στον πικερισμο να απολαμβανει το κωλοδαχτυλο. Δεν λεω να το εξασκει με ορισμενη συχνοτητα, απο μια φορα το χρονο ως μια φορα τη μερα, ειναι προσωπικο γουστο. Θα πρεπει ομως να το απολαμβανει.

Άρα να γίνετε δηλωμένοι πούστηδες. Σεβαστό.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.488
Πόντοι
5.506
δεν ειναι διασπαση...ειναι εμφυλιος

Επισκέπτης
Άρα να γίνετε δηλωμένοι πούστηδες. Σεβαστό.
Εχω δηλωσει πολλες σελιδες πριν οτι ειμαστε (συμφωνα με την περσικη ετυμολογια) 100% στρεητ πουστηδες. Καμια σχεση με αδερφουλες σαν εσενα. Μεχρι και ο νικ εχει συμφωνησει με αυτο, ολο τα ιδια θα λεμε; Ηρθε και η κωλογρια που νομιζαμε οτι τα τιναξε να μας ξαναγραψει, ως χιουμορ (μπρρρ), τα ποστ που εγραφε το 2013. Κατι παππουδες μου θυμιζει που σου λενε μια ιστορια και μολις τελειωσουν σου λενε κατσε να σου πω αλλη μια και λενε την ιδια. :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.424
Πόντοι
5.506
Εχω δηλωσει πολλες σελιδες πριν οτι ειμαστε (συμφωνα με την περσικη ετυμολογια) [size=30pt]100% στρεητ πουστηδες[/size]. Καμια σχεση με αδερφουλες σαν εσενα. Μεχρι και ο νικ εχει συμφωνησει με αυτο, ολο τα ιδια λεμε; Ηρθε και η κωλογρια που νομιζαμε οτι τα τιναξε να μας ξαναγραψει, ως χιουμορ (μπρρρ), τα ποστ που εγραφε το 2013. Κατι παππουδες μου θυμιζει που σου λενε μια ιστορια και μολις τελειωσουν σου λενε κατσε να σου πω αλλη μια και λενε την ιδια. :2funny;

Αυτή η δήλωση μας αρκεί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι διαφορά του γαμαω από το γαμιεμαι την κάνεις γάργαρα ΠΟΥΣΤΑΡΑ πικερ

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Όταν βαζεις σε μια γυναικα δαχτυλο θεωρεις ότι γαμιεται; Θεωρεις ότι ετσι τη γαμας;

ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

Εσυ δεν τη γαμάς.
Αυτή όμως, γαμιέται με το δάχτυλό σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.478
Πόντοι
25.467
Ως γνωστόν είμαι νταβάς και έχω και ιδιωτικό νησί που έχω κορασίδες και βάζω και μπράβους να χτυπάνε μέλη.
Αλλά αυτά είναι πολύ παλιά και τα στοιχεία υπάρχουν στα σχόλια του προφίλ μου για όποιον θέλει να τα διαβάσει.

:jerking:

Μην μαρτυράς χωρίς ξύλο.

Σε άλλους αναφέρθηκε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.478
Πόντοι