τι εννοεις βρηκε εποχη και μερος ο πικερ για να το κανει ρε κοντοχοντρε κεφτε;
δεν ξερεις οτι το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι η πορνεια;
δεν ξερεις οτι δεν υπαρχει εποχη και κοινωνια χωρις ιεροδουλες;
δεν ξερεις οτι υπηρχαν προϊστορικες πουτανες που εδιναν τη μουνα τους για λιγο κρεας απο κυνηγι η μια προβια ζωου;
απο την αρχη της εμφανισης του ανθρωπου τα εξυπνα και πρακτικα αρσενικα γαμανε εκδιδομενες οι οποιες συνηθως ειναι και οι πιο μουναρες, αντι ενος μικρου ανταλλαγματος
αντιθετως οι μπετοστοκοι σαν κι εσενα και τη φιλεναδα σου τη μυθομανη ακαποειρουλα ειτε βοσκανε τον Κενταυρο με περουκσκηδες στη μοναστηριου ειτε εχουν ξελιγωθει στη μαλακια και φαντασιωνονται οτι εχουν πολλες γκομενες
εγω αυτην την εποχη εχω 2 και βγαινω και με μια τριτη οποτε δεν εχω χρονο για τσαρκες και εχω εξαφανιστεί από τις πιατσες.
όταν εχω 1 τοτε παω μπουρδελοτσαρκα για ποικιλια.
είναι σαφως καλυτερη η θεση μου από στερημένους σαν εσενα και τον κωλογαμημενο πικερ. ότι εσεις αποτυχανετε να φλερταρετε μια γυναικα δεν σημαινει ότι είναι το ιδιο αχρηστοι σαν εσας ολοι.
και η μοναστηριου δεν εχει τραβελια,
εχει γυφτισες, μαυρες, βουλγαρες.
τα τραβελια τα βλέπουμε στις καθετους και στην γιαννιτσων και τα ξερουμε όπως ξερουμε και το περιπτερο της γιαννιτσων.
το περιπτερο δεν το χαζεύουμε, αν καποια εφτιαξε γυναικεια βυζια και τα πεταξε εξω κάθε αρσενικο θα γυρισει να κοιταξει γυναικεια βυζια που βρεθηκαν στο δρομο του . αν δεν το ενοχλεί ότι ανηκουν σε αντρα όπως τον πικερ δεν τον ενοχλεί να συνουσιασθεί με γερους και νεγρους τοτε είναι ομοφυλόφιλος. σε κάθε περιπτωση παντως ενας κωλογαμημενος είναι ΠΟΥΣΤΗΣ, ανεξάρτητα αν είναι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος σαν τον σιφρεντι.
γκεγκε φιλαρακο του κωλογαμημενου πουστη?