Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Στέκα, ως πρόεδρος της BOUEFA, αφαίρεσε από τον κατάλογο των υποψηφίων τη Δώρα για τον τίτλο του MR. MAlaka 2018.
Αυτά τα πράγματα θέλουν προσήλωση και ο ρόλος της στο νήμα τελείωσε.
H Δώρα, πλεον

"Τετέλεσται και κλίνας την κεφαλήν, παρέδωσε το πνεύμα"
      (Ιωαν. 19,30)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της BOUEFA θα εξετάσει τα δεδομένα και θα πραξει αναλόγως τύπε.

Η Δωρα φέρει ισχυρή δόση μαλακίας, η οποία λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Picker κάπου πηρε το μάτι μου οτι παρεξηγηθηκατε λεει και βγηκατε να τα λυσετε και απειλες μετά απο κάποιους αλλους οτι θα βρεθειτε στα χαντακια κτλπ

Μαλλον δεν γνωριζεις τι εγραψε ο πικερ και μπαναρίστηκε τυπε...

Γαμώ τη γυναίκα σου και τα μπάσταρδα παιδιά σου.  :fuck1:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]

Ο Πικερ εχει τον οικτο μου ως ασθενής και ετσι τον βλέπω.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Ρε συ Piker, πέρα από τη σοβαρότητα ή την πλάκα του θέματος,όπως το πάρει κανείς,δεν είναι φασιστικό να θέλεις να μπούμε σε περιπέτειες με απαγορεύσεις, εκβιασμούς κλπ που συνεπάγεται η όποια παρέμβαση του Κράτους στο πεδίο των μπουρδέλων;Άσε τον καθένα να διαχειρίζεται όπως θέλει τα λεφτά του,τον χρόνο του και την ψυχική του ισορροπία,και να επωφελείται ή να ζημιώνεται από τις επιλογές του με δική του ευθύνη...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Η Εκτελεστική Επιτροπή της BOUEFA θα εξετάσει τα δεδομένα και θα πραξει αναλόγως τύπε.

Η Δωρα φέρει ισχυρή δόση μαλακίας, η οποία λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
Παρακαλώ την Εκτελεστική Επιτροπή, να λάβει σοβαρά υπ' όψιν, ότι η Δωρα λειτουργούσε στο νήμα ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Picker, συνεπώς ό,τι μαλακία έκανε ή είπε, θα πρέπει αθροιστικά να μεταφερθεί στο νικ του Picker.
Θεωρήστε την τοποθέτηση μου αυτή, επίσημη καταγγελία.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Παρακαλώ την Εκτελεστική Επιτροπή, να λάβει σοβαρά υπ' όψιν, ότι η Δωρα λειτουργούσε στο νήμα ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Picker, συνεπώς ό,τι μαλακία έκανε ή είπε, θα πρέπει αθροιστικά να μεταφερθεί στο νικ του Picker.
Θεωρήστε την τοποθέτηση μου αυτή, επίσημη καταγγελία.

Δεν ειχε την νομική εκπροσωπιση για κατι τετοιο τυπε.

Δεν υπήρξε εγγραφη εξουσιοδότητση ή πληρεξούσιο του Πικερ προς την Δωρα για να τον εκπροσωπεί, το οποίο να είχε υποβληθεί στην BOUEFA.

Επομένως οι μαλακίες που εκστομίζει αφορούν την ίδια και μόνο. Εννοείται πως για τις αναφορές της στον Πικερ εξετάζεται αν υπήρξε χειραγώγηση της μέσω υποπτων ανταλλαγμάτων.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο προς αντικρουση των λεγομενων της Δωρας να καταθεσει τις αποψεις της για τον Πικερ η Κορίνα.

Και τότε ο Πικερ δεν θα ξερει που να κρυφτεί!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Piker, πέρα από τη σοβαρότητα ή την πλάκα του θέματος,όπως το πάρει κανείς,δεν είναι φασιστικό να θέλεις να μπούμε σε περιπέτειες με απαγορεύσεις, εκβιασμούς κλπ που συνεπάγεται η όποια παρέμβαση του Κράτους στο πεδίο των μπουρδέλων;Άσε τον καθένα να διαχειρίζεται όπως θέλει τα λεφτά του,τον χρόνο του και την ψυχική του ισορροπία,και να επωφελείται ή να ζημιώνεται από τις επιλογές του με δική του ευθύνη...

Οχι ,κυριε δε ειναι φασιστικο. Ειδαμε που καταληξαμε με την πολυ ελευθερια σε αυτη τη χωρα!!! Λιτοτητα σε ολα ,μεχρι να δυσει ο ηλιος !!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγω εχω καταθεσει ηδη αιτημα στο υπουργειο να μου επιτραπει να κοβω αποδειξεις με μπλοκακι.  Θα σας ταραξομεν στη νομιμοτητααααα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Οχι ,κυριε δε ειναι φασιστικο. Ειδαμε που καταληξαμε με την πολυ ελευθερια σε αυτη τη χωρα!!! Λιτοτητα σε ολα ,μεχρι να δυσει ο ηλιος !!!
τα άπαντα του πουτσοκλή τα χεις διαβασει?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
:)

βλεπω οτι εχεις εντρυφήσει στη φιλοσοφια της πουτσας, γι αυτο σε ρωτησα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
καρικατουρα εκδιδομενης

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ψαχνεις για κανα τσιτατο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή ο νόμος του Picker σιχαίνεται την υποκρισία. Αν θέλει το λαμόγιο να γαμάει πουτάνες θα πρέπει η γυναίκα του να το ξέρει. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά έχουμε κάθε δικαίωμα να δώσουμε το λαμόγιο στεγνά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
μαλακα πικερ μη κανεις καμια μλκ με την κουβελα....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Πικερ σου θυμιζω τι μπορεί να παθει καποιος που απειλεί να μας δώσει στεγνα σε γυναίκες / γκόμενες μας....
θα του γαμησω το ειναι αμα κανει καμια μλκ....δεν θα με χωρίσει ο μουνης απ το γυναικακι μου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με την κυρία Κούβελα βρισκόμαστε εδώ και λίγες μέρες σε συνεχή επικοινωνία καθώς προσπαθεί να μας επιβάλει το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία.

Εμείς της εξηγήσαμε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα αυξηθούν εκ μέρους μας οι σεξουαλικές επιθέσεις κατά των γυναικών. Της επισημάναμε ότι δεν είναι όλες οι πόρνες θύματα και ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να απαγορευτεί η είσοδος στους οίκους ανοχής για τους παντρεμένους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom