Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656

Μπα, τρακαρισμένο κατσαριδάκι έχω. Που λεφτά για πολυτέλειες, σαν αυτή την αμαξάρα που έβαλες. Λίγα τα μεροκάματα στην οικοδομή πια. Ίσως όμως κάποια μου προτείνει να γίνω ο Νταβάς της, και να τη βγάλω καθαρή

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω με τον μποκολο ,ρεζνοβ . Καμια συννενοηση. Υπαρχει περιπτωση να παω με αντρα που ψωνιζει απο το συγκεκριμενο δρομο;  Ασε μας παιδακι μου ,να κολλησουμε και τιποτα να τρεχουμε μια ζωη για το ψωροεικοσαρικο του μποκολου;  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Ο Ιωάννης δεν πιστεύω να έχει αντίρρηση να παει τη Δώρα Σαλόνικα.
Άρα, η Δώρα δεν έχει δικαιολογία να μην πάει στο Ραντεβου Θανάτου.
Εκτός,βέβαια, αν κωλώνει...

Υπέθετα ότι εσύ τουλάχιστον είχες κατανοήσει ότι δεν κάνω τον ταξιτζή σε γυναίκες. Φορτώνω μόνο όσες πάω για συνεδρία, για κανένα άλλο λόγο. Οι γκομενοβοσκοί του σάιτ, ας κουβαλήσουν όποια θέλουν

Επισκέπτης
Βαρεθηκες τη περσονα Ντορα τυπε και επανηλθες;Ξεροχυνω με τη τελεια στο τελος...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Φανατικός του νήματος δεν είμαι. Είδα ότι η Dora86 έχει ανεβάσει και κανά 2 φωτό.. Το ενδεχόμενο να είναι ο Πίκερ που γράφει με γυναικείο προφίλ (και παράτησε το δικό του αφού έτσι γουστάρει περισσότερο :effemine:) δεν παίζει; Είναι κάποιος που θα έβαζε και το παπάρι του στην φωτιά ότι είναι όντως γυναίκα;  :think:

Ρε πόσες φορές θα το γράψω; στην αρχή τουλάχιστον ήταν δύο διαφορετικά άτομα. Το ένα άντρας, μεσόκοπος και ψαγμένος, αριστερής διανόησης. Συνεργάστηκε με γυναίκα που τον προμήθευσε με φωτογραφίες, δεν ξέρω με ποιο κίνητρο. Στη συνέχεια ο άντρας αποχώρησε κι έμεινε άτομο το φύλο του οποίου δεν γνωρίζω με σιγουριά και γράφει κουφαμάρρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Θα συμφωνησω με τον μποκολο ,ρεζνοβ . Καμια συννενοηση. Υπαρχει περιπτωση να παω με αντρα που ψωνιζει απο το συγκεκριμενο δρομο;  Ασε μας παιδακι μου ,να κολλησουμε και τιποτα να τρεχουμε μια ζωη για το ψωροεικοσαρικο του μποκολου;  :2funny:

Μα αλίμονο. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι με τη φυσική σου εμφάνιση μπορείς να ζητάς μέχρι και 200 € για βίζιτα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Πλάκα κάνω βέβαια, 20€ σε κοστολογώ βάσει της εμφάνισής σου και ΜΟΝΟ ΑΝ είσαι ικανή για τις τεχνικές που έγραψα παραπάνω. Βρίσκω νεότερες, με εγγυημένη παράσταση και με πολύ καλύτερο σώμα. Φωτογραφίες έχω στο προφίλ μου

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μα αλίμονο. Όποιος έχει μάτια βλέπει ότι με τη φυσική σου εμφάνιση μπορείς να ζητάς μέχρι και 200 € για βίζιτα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Πλάκα κάνω βέβαια, 20€ σε κοστολογώ βάσει της εμφάνισής σου και ΜΟΝΟ ΑΝ είσαι ικανή για τις τεχνικές που έγραψα παραπάνω. Βρίσκω νεότερες, με εγγυημένη παράσταση και με πολύ καλύτερο σώμα. Φωτογραφίες έχω στο προφίλ μου

Βρε δε στο δινω, που να δινεις εκατομμύρια. Να σου στειλω στατιστικα απο κεελπνοο για τα ποσοστα aids, ηπατιτιδας και βλενορροιας ,εκει που ψωνιζεις; τουλαχιστον ακολουθα τον πικερ ,που οι κοπελες που πηγαινει ελεγχονται.  Υψηλα κυριαρχος και τριχες. Οι πιο πεταμενοι πανε εκει που ψωνιζεις  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα γελοία υποκείμενα φαίνεται ότι δε λένε να βάλουν μυαλό. Συνεχίζουν να προκαλούν τον γνήσιο μοναχικό μπουρδελιάρη με απώτερο στόχο το κοκκίνισμά του. Τους λέω λοιπόν ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ο νόμος του Picker ήρθε για να μείνει.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πικερ μου , οπως ειπε ο συντροφος πυθαγορας Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.

Keep walking

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαι πλέον σε ανοιχτή επικοινωνία με την κυρία Κούβελα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων και προωθούμε την απαγόρευση εισόδου για τους παντρεμένους στους οίκους ανοχής.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Βρε δε στο δινω, που να δινεις εκατομμύρια. Να σου στειλω στατιστικα απο κεελπνοο για τα ποσοστα aids, ηπατιτιδας και βλενορροιας ,εκει που ψωνιζεις; τουλαχιστον ακολουθα τον πικερ ,που οι κοπελες που πηγαινει ελεγχονται.  Υψηλα κυριαρχος και τριχες. Οι πιο πεταμενοι πανε εκει που ψωνιζεις  :2funny:

Κάποιος πρέπει να σε πληροφορήσει ότι όποιος φοράει προφυλακτικό και δεν φυλάει στο στόμα πόρνες δεν κολλάει. Είναι αλήθεια ότι κάνω χοντρό Fisting, αλλά πριν ξεκινήσω ρίχνω οινόπνευμα στα χέρια μου. Αν με τσούξει, έχω πληγή και δεν εφαρμόζω δακτυλοσκόπηση. Όσο για αυτές που ελέγχονται στα μπουρδέλα, για άλλη μια φορά δείχνεις τη μαύρη σου άγνοια Αυτή είναι η ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του AIDS
Εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα πηγή

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μηνυμα απο πουσυ βαγκον

Χαιρετίζω επιστροφή πικερ στοπ αναμένω στην εξορία την επιστροφή μου στοπ
ΥΓ ο μπόκοκος -έτσι γραφτό - το παίρνει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαι πλέον σε ανοιχτή επικοινωνία με την κυρία Κούβελα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων και προωθούμε την απαγόρευση εισόδου για τους παντρεμένους στους οίκους ανοχής.
Και αν διαπιστωνεται οτι ειναι παντρεμενος τι θα γινεται, θα τον σερνουν στο τμημα με το σεντονι σαν τον Ζαβαλο; Συνελθε Πικερ. Κατι αυτα, κατι οτι συμφωνεις με τα ανθελληνικα του Ρουναρ οπως εχεις παραδεχτει, μονο για να προκαλεις τα κανεις αυτα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η κυρία Κούβελα βέβαια ήθελε αρχικά να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το "Σουηδικό Μοντέλο". Της εξηγήσαμε όμως ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για τις ίδιες τις γυναίκες καθώς θα αυξανόταν κατακόρυφα ο αριθμός των βιασμών. Έτσι συμβιβάστηκε και πλέον η πρόταση που προωθείται είναι η απαγόρευση εισόδου στα μπουρδέλα μόνο για τα σιχαμένα λαμόγια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656

Έστω ότι περνάει τέτοιος νόμος. Δεν καταλαβαίνεις ότι θα είναι απόλυτα ταξικός; Ο φραγκάτος, απλά θα κανονίζει σε ξενοδοχείο ή σε μίσθωση βίζιτα. Θα θιχτεί το κατώτερο κομμάτι της πυραμίδας που δεν έχει λεφτά και κρέμεται από τη φτηνή λύση των μπουρδέλων. Θα νιώθεις περήφανος που θα προσθέσεις άλλο ένα βάρος στη φτωχολογιά;  

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η κυρία Κούβελα βέβαια ήθελε αρχικά να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το "Σουηδικό Μοντέλο". Της εξηγήσαμε όμως ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για τις ίδιες τις γυναίκες καθώς θα αυξανόταν κατακόρυφα ο αριθμός των βιασμών. Έτσι συμβιβάστηκε και πλέον η πρόταση που προωθείται είναι η απαγόρευση εισόδου στα μπουρδέλα μόνο για τα σιχαμένα λαμόγια.

Αρχηγε ενημερωσε με αν θες για το σουηδικο μοντελο ,γιατι δε το γνωριζω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι πλέον στα σκαριά σώμα ελεγκτών που θα ζητάει ταυτότητες τυχαία σε άντρες που βγαίνουν από μπουρδέλα. Με μία απλή διασταύρωση στοιχείων θα τσεκάρεται μετά ποιος είναι παντρεμένος και θα του έρχεται το τσουχτερό πρόστιμο στο σπίτι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.055
Πόντοι
3.656
Μηνυμα απο πουσυ βαγκον

Χαιρετίζω επιστροφή πικερ στοπ αναμένω στην εξορία την επιστροφή μου στοπ
ΥΓ ο μπόκοκος -έτσι γραφτό - το παίρνει

Αν με το όνομα μπόκοκος εννοεί εμένα ο πουσυ βαγκον, γιατί ασχολείται μαζί μου; τι εννοεί το παίρνει; εννοεί μετάλλιο; βραβείο εξαίσιας ικανότητας; σε ποιο ακριβώς θέμα; πολλές απορίες έχω, αλλά που ικανότητα συνεννόησης / απάντησης

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άκου λαμόγιο να σου πω. Τέρμα το παραμύθι. Εγώ θα γαμώ όποιο μουνί γουστάρω κι εσύ θα γαμάς τη φακλάνα σου μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom