Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Επισκέπτης
τυπε θα την βοηθησουμε εμεις την νυφη με δωρα :S :S :S

Μη και το νυφικό είναι νοικιασμένο!

Πάντως Πικεράκο συμπαθητικός τύπος είσαι. Ολίγα μαλλιά, ύφος κουρασμένο και βαθυστόχαστο, βλέμμα ονειροπόλο και μελαγχολικό

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
άντε και καλούς απογόνους!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
Μπαρόκ είσαι ένα απόλυτα βλαμμένο άτομο, χωρίς προσωπικότητα, ότι γράφεις, είναι copy/paste άλλων από εδώ μέσα, εξάλλου μαζί με τον maximos555 που είναι το προηγούμενο προφίλ σου, μαζεύεις περίπου 20000+ μηνύματα, κάτι που σε καθιστά εξαιρετικά έμπειρο στην flat παπαρολογία. Το Barock λογικά το δημιούργησες για να χτίσεις ένα νέο πιο αξιοσέβαστο προφίλ αλλά όπως βλέπεις σέρνεσαι πάλι και κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Αν κάποιος δε, σε παρατηρήσει περισσότερο, θα δει ότι δεν εμβαθύνεις αλλά παραμένεις σε ένα αρρωστημένο επίπεδο κακού χιούμορ, σαν πραγματικά να μην έχεις τί άλλο να κάνεις και να προσπαθείς να σκοτώσεις την ώρα σου. Πριν υπάρξει το internet, οι τύποι σαν εσένα ήταν στα ηλεκτρονικά με ένα τσιγάρο στο ένα χέρι και τον μοχλό στο άλλο και τερμάτιζαν το Bubble-Bubble από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Τώρα απλά απαντάς με δήθεν πνευματώδεις φράσεις και ατάκες που ποτέ όμως δεν ξεπερνούν την μία γραμμή - όπως λίγο πιο πάνω, δείγμα του πόσο προσεκτικός είσαι, καθώς από μία γραμμή και επάνω έχεις σημαντικό πρόβλημα γραπτής διατύπωσης.
Ακόμα πιο γελοίο είναι ότι σαν ξερός αντιγραφέας που είσαι, και ενώ τα copy/paste μηνύματα που γράφεις περνάνε λίγο απαρατήρητα, δεν συμβαίνει το ίδιο όταν χρειαστεί να εμβαθύνεις στην αντιγραφή και το αποτέλεσμα είναι γελοίο:

(Χαζεύω το γνωστό νήμα, μπαίνει μέσα ένα γνωστό μέλος, μία συμπαθέστατη CG, δεν υπάρχει κανένας άλλος και ο Barock προσπαθεί να πιάσει συζήτηση).
Μαζέψου μικρέ γελοίε τύπε, όσοι σε λυπούνται ας σου δώσουν λίγη σημασία, να προσέχεις όμως γιατί εδώ κυκλοφορούν και σοβαροί άνθρωποι, πετυχημένοι και αξιοσέβαστοι ελεύθεροι επαγγελματίες που όλη τη μέρα σχεδιάζουν στον υπολογιστή τους εκπληκτικά πράγματα για να κερδίσουν την ζωή τους και ξενερώνουν όταν ένα κακόμοιρο αρχιδάκι τους πουλάει μούρη. Άντε πλέμπα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ψυχογράφημα της μικρής Μπαρούς !  :2funny: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

έχω διαπιστώσει ότι όλοι είναι τρελοί πλέον ...

πάω στη δουλειά μιλάμε βλέπω ΤΑ περιστατικά , και δεν εννοώ νοσηλευόμενους
πάω για καφέ με γνωστούς βλέπω την απολυτη τρέλα
μπαίνω λιγο στο bou να χαζέψω βλέπω την αποπάνω εικόνα

αλλά απο πάνω αν μπουν όλοι αυτοί μέσα , πλέον θα ειναι λίγοι που θα παίζουν το θεατράκι της κοινωνίας ... :-

τελοσπάντων περαστικά σε όλους  :coffee: :priest:

Επισκέπτης
Picker, στείλε στα casting agencies την φώτο, είσαι ιδανικός για ταινία του Ταραντίνο και μετά όλοι εδώ θα σου γλύφουν τα αρχίδια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ο πιρφορόπουστας  :assshake: :effemine:

Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:

Η ηδονή είναι κάτι το δευτερεύον. Αν θέλεις την ηδονή μπορείς να βρεις και κάποιον αράπη να σε ξεκωλιάσει.

Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  :sunglasses:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

Συνημμένα

• giphy-downsized.gif
    giphy-downsized.gif
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 35

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ε οχι και οφ τοπικ ο Marvine GAY.  :gay:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ειναι τοσο καθυστερημενος ανίατη περίπτωση. .
Πιστεύει οτι με 10..20 ευρω του κάθεται γκομενα πουτανα.
Ζει το παραμύθι του...που ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ να πληρωσει να γαμησει και στην λογικη του να νομιζει ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
συν τα κωλο δάχτυλα που τρώει αβέρτα.
Πικερ τράβα για πειράματα σε κάνα ίδρυμα ετσι θα προσφέρεις.
Σε λιγο θα .ας πει οτι γαμει καλυτερα μουνια κ απο τον di caprio...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
έχω διαπιστώσει ότι όλοι είναι τρελοί πλέον ...

πάω στη δουλειά μιλάμε βλέπω ΤΑ περιστατικά , και δεν εννοώ νοσηλευόμενους
πάω για καφέ με γνωστούς βλέπω την απολυτη τρέλα
μπαίνω λιγο στο bou να χαζέψω βλέπω την αποπάνω εικόνα

αλλά απο πάνω αν μπουν όλοι αυτοί μέσα , πλέον θα ειναι λίγοι που θα παίζουν το θεατράκι της κοινωνίας ... :-

τελοσπάντων περαστικά σε όλους  :coffee: :priest:
...
Η φατσα του θυμιζει ανθρωπινο bitbull..

costas-athina

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
1
νομιζω ο λαδακης εχει δικιο οτι κανει χαβαλε ο πικ.εξαλλου τον εχω γνωρισει παλια και εχει γελιο ειναι νορμαλ αρκετα :grin:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 13 υπόγειο: Άννα. :-* Προκλητική φατσούλα και πολύ καυλωτικό σωματάκι φτιαγμένο για σεξ. Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνί της νέας πουτάνας που μου τρίβεται για πούτσα ACHILEAS77. Δεν σε γαμάω πουτανίτσα.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Κωλοδάχτυλο έχω δεχτεί από 2-3 κοπέλες στο Μετάξι. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις και δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν κάτι που συνήθιζα να κάνω στο σεξ. Εσείς έχετε πάρει αυτές τις ελάχιστες περιπτώσεις και το παρουσιάζετε σαν να είναι κάτι που κάνω συχνά. Στα αρχίδια μου βέβαια σας γράφω γιατί ξέρω ότι είστε ανίκανοι, αγάμητοι και κομπλεξικοί. :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ρε βλάκα ACHILEAS77 στα αρχίδια μου αν με γουστάρουν ή όχι οι πουτάνες. Είσαι τόσο βλάκας ρε φίλε που δεν καταλαβαίνεις και πότε τρολάρω. Τις πουτάνες τις αγαπώ γιατί ανοίγουν τα πόδια τους σε όλους τους άντρες που τις έχουν ανάγκη. :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom