Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686
Και τώρα πάλι στο facebook είμαι και "πυρφορίζω" με αγαπημένη μου πουτάνα που λείπει εδώ και μήνες στη Μολδαβία.  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

Έισαι συμπαθητικός, και σου δίνουν το facebook τους.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Βλάκα ACHILEAS77 είσαι άλλος ένας θαυμαστής του Picker. Τον κράζεις γιατί τον θαυμάζεις. Ο λόγος; Μόνος σου έχεις πει ότι δεν μπορείς να γαμήσεις σε μπουρδέλο. Απλά πράγματα. :-* Άντε τώρα παίξε άλλη μια φορά το πουλί σου και παρακάλα καμία γκόμενα που ΔΕΝ σου έχει κάτσει. Και ναι, ανίκανε βλακάκο, εγώ κάνω το κέφι μου και "πυρφορίζω" μόνο με όσες μου έχουν κάτσει. Με λεφτά ή χωρίς δεν έχει καμία σημασία, αφού η πούτσα έχει μπει στο μουνί. :-*
----------------
χαχαχαχα ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ...
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να γαμησεις ΜΕ ΛΕΦΤΑ?
μεχρι και εκει απετυχες 3 φορες πορτα σε μπουρδελο....
και αν υπηρχε πολυ δουλεια οπως παλια θα ετρωγες και αλλες.
εγω οτι πορτα εχω φαει(οχι μονιμη) ειναι επειδη τις ξεπατωσα στην πουτσα και δεν ειμαι
κου-κου σαν εσενα να χυνω σε 5 λεπτα....
εγω παω βολτα κ ξοδευω επι 4 χ 5..και βαλε....πολλα μουνια ιδια μερα.
--------------------------------------------------------------------------
τραβα κανε θεραπεια....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Ειπαμε να γραφουμε καμια μαλακια ρε πικηποκο, το γαμησες εσυ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ναι αλλά δεν σας λέω ποια είναι γιατί πάμε για γάμο.  :grin:
---------
και πως θα την ζησεις ρε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ 450 ΕΥΡΩ?
ουτε νυφικο απο τα lidi δεν μπορεις να παρεις.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
MANvQ2I.jpg

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Δεν ξεπατωνωνται οι γκομενοπουτανες αλλα ξεπατωνουν ,  μεχρι τραινα χωρανε μεσα αν θελουν

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
---------
και πως θα την ζησεις ρε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΕ 450 ΕΥΡΩ?
ουτε νυφικο απο τα lidi δεν μπορεις να παρεις.
τυπε θα την βοηθησουμε εμεις την νυφη με δωρα :S :S :S

Συνημμένα

• nyfi.jpg
    nyfi.jpg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πικερ μου εσκασε μηνυμα τραβεστουλα κροσσακι, αν ερθεις θεσσαλονικη να τα πουμε από κοντα θα βολεψει μια χαρα τη κωλοτρυπιδα σου, πρεπει να εχει ωραια δακτυλακια

Επισκέπτης
Μπαρόκ είσαι ένα απόλυτα βλαμμένο άτομο, χωρίς προσωπικότητα, ότι γράφεις, είναι copy/paste άλλων από εδώ μέσα, εξάλλου μαζί με τον maximos555 που είναι το προηγούμενο προφίλ σου, μαζεύεις περίπου 20000+ μηνύματα, κάτι που σε καθιστά εξαιρετικά έμπειρο στην flat παπαρολογία. Το Barock λογικά το δημιούργησες για να χτίσεις ένα νέο πιο αξιοσέβαστο προφίλ αλλά όπως βλέπεις σέρνεσαι πάλι και κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Αν κάποιος δε, σε παρατηρήσει περισσότερο, θα δει ότι δεν εμβαθύνεις αλλά παραμένεις σε ένα αρρωστημένο επίπεδο κακού χιούμορ, σαν πραγματικά να μην έχεις τί άλλο να κάνεις και να προσπαθείς να σκοτώσεις την ώρα σου. Πριν υπάρξει το internet, οι τύποι σαν εσένα ήταν στα ηλεκτρονικά με ένα τσιγάρο στο ένα χέρι και τον μοχλό στο άλλο και τερμάτιζαν το Bubble-Bubble από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Τώρα απλά απαντάς με δήθεν πνευματώδεις φράσεις και ατάκες που ποτέ όμως δεν ξεπερνούν την μία γραμμή - όπως λίγο πιο πάνω, δείγμα του πόσο προσεκτικός είσαι, καθώς από μία γραμμή και επάνω έχεις σημαντικό πρόβλημα γραπτής διατύπωσης.
Ακόμα πιο γελοίο είναι ότι σαν ξερός αντιγραφέας που είσαι, και ενώ τα copy/paste μηνύματα που γράφεις περνάνε λίγο απαρατήρητα, δεν συμβαίνει το ίδιο όταν χρειαστεί να εμβαθύνεις στην αντιγραφή και το αποτέλεσμα είναι γελοίο:

(Χαζεύω το γνωστό νήμα, μπαίνει μέσα ένα γνωστό μέλος, μία συμπαθέστατη CG, δεν υπάρχει κανένας άλλος και ο Barock προσπαθεί να πιάσει συζήτηση).
Πέρασαν οι εορταί, επανήλθαμε στην καθημερινότης και τας παλαιάς συνήθειας...... Δε σκίρτησε λίγο το είναι σας;

Μαζέψου μικρέ γελοίε τύπε, όσοι σε λυπούνται ας σου δώσουν λίγη σημασία, να προσέχεις όμως γιατί εδώ κυκλοφορούν και σοβαροί άνθρωποι, πετυχημένοι και αξιοσέβαστοι ελεύθεροι επαγγελματίες που όλη τη μέρα σχεδιάζουν στον υπολογιστή τους εκπληκτικά πράγματα για να κερδίσουν την ζωή τους και ξενερώνουν όταν ένα κακόμοιρο αρχιδάκι τους πουλάει μούρη. Άντε πλέμπα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Επιασε τοπο το βραδυνο ξενυχτι μετα διαλογισμου. #ουτε_καν

Stories

Νέο!

Stories