Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
καλα ενταξει

οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια  ο θεος γελαει

τελος παντων

αυτο το 10200 θα μου απαντησεις που το βρηκες;
Το έχει αναλύσει σε προηγούμενα ποστ νομιζω οτι παει γύρω στα 190 το χρονο επι τόσα χρόνια , οποτε μέχρι τα 80 του βγαίνει κάπου στα 10000 με 10200 σύνολο.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Το έχει αναλύσει σε προηγούμενα ποστ νομιζω οτι παει γύρω στα 190 το χρονο επι τόσα χρόνια , οποτε μέχρι τα 80 του βγαίνει κάπου στα 10000 με 10200 σύνολο.

Η νόμιμη ηλικία για σεξ στην Ελλάδα είναι τα 15. Ο μέσος όρος ζωής για τους άντρες είναι γύρω στα 80. Αν από τα 15 ως τα 80 γαμάς συνέχεια 3 φορές την εβδομάδα είναι συνολικά 10.175 γαμήσια. 3 φορές την εβδομάδα = 156-157 γαμήσια το χρόνο.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Φυσικά εγώ - επειδή έχω μείνει πίσω - πρέπει να γαμώ 4 φορές την εβδομάδα ως τα 80 μου για να πιάσω το νούμερο αυτό. Αλλά αυτός είναι ο στόχος μου και ο στόχος του νόμου του Picker (3-4 φορές σεξ την εβδομάδα μέσο όρο ζωής).  :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πού θα βρίσκει ένα 15 χρονών παιδάκι 150 ευρώ το μήνα για να εφαρμόζει το νόμο σου; Και πού θα βρίσκει τον χρόνο όταν δίνει πανελλήνιες και λείπει όλη μέρα φροντιστήριο; :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πού θα βρίσκει ένα 15 χρονών παιδάκι 150 ευρώ το μήνα για να εφαρμόζει το νόμο σου; Και πού θα βρίσκει τον χρόνο όταν δίνει πανελλήνιες και λείπει όλη μέρα φροντιστήριο; :2funny:

Ακριβώς γι' αυτό θέτω μέσο όρο ζωής. Μπορεί σε κάποια φάση της ζωής σου να μη γαμάς καθόλου και σε κάποια άλλη φάση να γαμάς κάθε μέρα. Αν στο τέλος της ζωής σου έχεις πάνω από 3 φορές σεξ την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 σου και μετά, θα είσαι μέσα στο στόχο που θέτει ο νόμος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ακριβώς γι' αυτό θέτω μέσο όρο ζωής. Μπορεί σε κάποια φάση της ζωής σου να μη γαμάς καθόλου και σε κάποια άλλη φάση να γαμάς κάθε μέρα. Αν στο τέλος της ζωής σου έχεις πάνω από 3 φορές σεξ την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 σου και μετά, θα είσαι μέσα στο στόχο που θέτει ο νόμος.

Πότε σκέφτηκες αυτόν τον βλακώδη νόμο?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Dmtrsxxx όταν ο άλλος σου λέει μαλακίες - όπως ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ - πρέπει να του δώσεις ένα καλό παράδειγμα το οποίο θα τον κάνει να καταλάβει τι μαλακίες λέει.  :rolleyes:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Dmtrsxxx όταν ο άλλος σου λέει μαλακίες - όπως ότι το σεξ στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ - πρέπει να του δώσεις ένα καλό παράδειγμα το οποίο θα τον κάνει να καταλάβει τι μαλακίες λέει.  :rolleyes:

Πιστευω οτι η γυναικα καποιου παντρεμενου θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο το ερωτημα γιατι οι αντρες τους τις εχουν αγαμητες η της γαμανε καθε σαβατοβραδο απο αγγαρεια και υποχρεωση, οποτε η γυναικα καποιου παντρεμενου που εσυ θα την γαμουσες με αγριο παθος επι 10 λεπτα σιγουρα θα μπορουσε να απαντησει σε αυτο .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.159
Πόντοι
5.506
Η νόμιμη ηλικία για σεξ στην Ελλάδα είναι τα 15. Ο μέσος όρος ζωής για τους άντρες είναι γύρω στα 80. Αν από τα 15 ως τα 80 γαμάς συνέχεια 3 φορές την εβδομάδα είναι συνολικά 10.175 γαμήσια. 3 φορές την εβδομάδα = 156-157 γαμήσια το χρόνο.

Τάσο, ποιός πιστεύεις οτι είναι πιο μεγάλος μαλάκας, εσύ ή ο Πίκερ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Θέλω να είσαι περήφανος και όχι ικέτης. Να φοράς παντελόνια και να μην είσαι ψεύτης. Βλέπεις τα βρωμόμουνα γύρω σου, παρακαλάνε να τους δώσεις αξία. Μην τους κάνεις τη χάρη. Ακόμα και ΜΙΑ χυλόπιτα καμία γκόμενα δεν είναι άξια να σου τη δώσει. Πέτα τους στα μούτρα την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Δώσε τους να καταλάβουν ότι δεν τις χρειάζεσαι πια.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

maionas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
280
Θέλω να είσαι περήφανος και όχι ικέτης. Να φοράς παντελόνια και να μην είσαι ψεύτης. Βλέπεις τα βρωμόμουνα γύρω σου, παρακαλάνε να τους δώσεις αξία. Μην τους κάνεις τη χάρη. Ακόμα και ΜΙΑ χυλόπιτα καμία γκόμενα δεν είναι άξια να σου τη δώσει. Πέτα τους στα μούτρα την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Δώσε τους να καταλάβουν ότι δεν τις χρειάζεσαι πια.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: δώσε πόνοοοο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Tasos78 έγινε muted επειδή είπε στον ΖΟΡΜΠΑ να φέρει τη μάνα του και την αδερφή του για να τους κάνει αυτό που κάνει στις πουτάνες. Μα γιατί;;; Αφού ο ΖΟΡΜΠΑΣ αυτό το πράγμα το θεωρεί μαλακία. Πού είναι το κακό βρε παιδιά;;;  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ο αυτιστικος μέμφεται τους ικέτες και αυτός παρακαλάει και μυξοκλαίγεται σε πουτάνες και γκομενες
λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή της γυναικας στο σεξ γιατι ειναι βιαστής και μετά λέει ότι
αυτή η μαλακία που κάνει στο μετάξι είναι αληθινος έρωτας
και μετά λέει ότι τα 3 λεπτά ταχυαυνανισμου στο μετάξι είναι ικανότητα και ένδειξη καύλας ενω τα
ολονυχτια γαμήσια είναι ένδειξη ακαυλίας

Βλάκα αν δεν μπορείς να χύσεις στο σεξ είσαι άχρηστος. Δεν πα να γαμάς όλη νύχτα; Το δικό μου 5-λεπτο γαμήσι έχει μεγαλύτερη αξία αφού χύνω. Όσο για τον "ταχυαυνανισμό", το ίδιο που είπε ο Tasos78 στον ΖΟΡΜΠΑ ισχύει και για σένα. Φέρε τη μάνα σου και την αδερφή σου να τους κάνουμε αυτό που κάνουμε στις πουτάνες και ρώτα τες μετά αν αυτό είναι μαλακία ή σεξ. Όταν λέτε χοντρές μαλακίες θα παίρνετε σκληρές απαντήσεις. Και όποιος θέλει ας με κάνει mute. Στα αρχίδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom