ελπιζει μεχρι να τα τιναξει στα 88 θα γαμαει μερα παρα μερα και θα πιασει τετοια νουμερα ο τρελος.
Ναι ρε λαμόγιο, θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για πάντα και μέχρι τα 80 θα έχω πιάσει αυτόν τον αριθμό. Σε τσούζει;
ελπιζει μεχρι να τα τιναξει στα 88 θα γαμαει μερα παρα μερα και θα πιασει τετοια νουμερα ο τρελος.
ωραια ομολογια ηττας , υποχώρησης και ξευτιλας για αντρα,
μεινε και σε αναπηρικο καροτσακι για να μην περπατάς αρχιτεμπελαρε, ντροπη του ειδους
Aν εχεις γκομενα θα σε παρακαλάει να την γαμας 4 φορες την μεραΝαι ρε λαμόγιο, θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για πάντα και μέχρι τα 80 θα έχω πιάσει αυτόν τον αριθμό. Σε τσούζει;
Aν εχεις γκομενα θα σε παρακαλάει να την γαμας 4 φορες την μερα
Θα ριχνεις και κανα μπουρδελογαμησι ετσι για αλλαγη
Ναι ρε λαμόγιο, θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για πάντα και μέχρι τα 80 θα έχω πιάσει αυτόν τον αριθμό. Σε τσούζει;
Κάνε όνειρα λαμόγιο. Μετά από λίγα χρόνια τη γυναίκα σου θα τη βλέπεις σαν αδερφή σου και θα τη γαμάς 1 φορά τη μήνα και αν. Και δυστυχώς δεν θα έχεις ούτε λεφτά για πουτάνες γιατί θα έχεις και παιδιά.
Ποιος μιλησε για γυναικα?
Για γκομενα ειπα. Να την ξεμουνιαζεις αλύπητα και να σου λέει και αλλο
Να μην χορταινει να καταπινει το σπέρμα σου
Και ξανα μανα με την επομενη γκομενα που θα σου βγαζει καύλες
ρε μαστορα εχεις κανει συμφωνια οτι θα πας μεχρι τα 80;
Αυτά τα λες επειδή είσαι ανώριμος. Έλα σε 20-30 χρόνια όταν εγώ ακόμα θα γαμώ 4 φορές την εβδομάδα να μου πεις τα ίδια.
Εύκολο σήμερα με λίγη τύχη και καλή ζωή να πιάσεις τα 80.
Τάσο το 5 λεπτό στο Μεταξουργείο μαλακια θεωρείται όχι γαμησι. Απλά πας για να δώσεις τα φλοκια σου επειδή δεν βρίσκεις γυναίκα να σε ανεχτείΑυτά τα λες επειδή είσαι ανώριμος. Έλα σε 20-30 χρόνια όταν εγώ ακόμα θα γαμώ 4 φορές την εβδομάδα να μου πεις τα ίδια.
Κάνε όνειρα λαμόγιο. Μετά από λίγα χρόνια τη γυναίκα σου θα τη βλέπεις σαν αδερφή σου και θα τη γαμάς 1 φορά τη μήνα και αν. Και δυστυχώς δεν θα έχεις ούτε λεφτά για πουτάνες γιατί θα έχεις και παιδιά.
Τάσο το 5 λεπτό στο Μεταξουργείο μαλακια θεωρείται όχι γαμησι. Απλά πας για να δώσεις τα φλοκια σου επειδή δεν βρίσκεις γυναίκα να σε ανεχτεί
συνεχιζε με τα 5,4 λεπτα τριβης στο λατεξ
Εντάξει ας κατουραμε και λίγο. Από 2ψηφιο αριθμό που έχουν περάσει από το κρεβάτι μου μόνο μία θυμάμαι να με παρακαλαγε και να ήταν συνέχεια καβλωμενη.Aν εχεις γκομενα θα σε παρακαλάει να την γαμας 4 φορες την μερα
Θα ριχνεις και κανα μπουρδελογαμησι ετσι για αλλαγη
Τάσο το 5 λεπτό στο Μεταξουργείο μαλακια θεωρείται όχι γαμησι. Απλά πας για να δώσεις τα φλοκια σου επειδή δεν βρίσκεις γυναίκα να σε ανεχτεί
Εντάξει ας κατουραμε και λίγο. Από 2ψηφιο αριθμό που έχουν περάσει από το κρεβάτι μου μόνο μία θυμάμαι να με παρακαλαγε και να ήταν συνέχεια καβλωμενη.
πικερ αν ποτε φτασεις τα 10.000 γαμησια και εμεις ειμαστε στο 9.999 τοτε να βγαλεις γλωσσα.
μεχρι να μας φτασεις μη δινεις οδηγιες στους ανωτερους σου .
που γαμανε περισσοτερες
και γαμανε περισσοτερη ωρα
και γαμανε με περισσοτερες στασεις.
και τους γλειφει και τα χυσια η γυναικα.
συνεχιζε με τα 5,4 λεπτα τριβης στο λατεξ καθε 2η μερα, περισσοτερο δεν σου αξιζει