BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
τι ομαδα εχετε παιδια?
θα ενδιαφερομουνα αν ειχε να κανει με παρανομιες
τι ομαδα εχετε παιδια?
θα ενδιαφερομουνα αν ειχε να κανει με παρανομιες
Σιγουρα αμα χυνεις σε ενα λεπτό λόγω πρόωρης εκσπερμάτισης που σε έχουν συνηθίσει οι πουτάνες για να κονομάνε περισσότερα είσαι άρχοντας,ειδικά αν ξαπλώνεις πάνω στα φλόκια του Αλβανού και του πάκη για να το πετύχεις.
Έκτοτε, γυρνά σαν ατιμασμένο φάντασμα, προπαγανδίζοντας την ιδεολογία του δι' ενός νόμου που καταδικάζει κάθε άνδρα στη σεξουαλική μιζέρια και την ερωτική απαξίωση.
Το να χύνεις γρήγορα αποτελεί ικανότητα.
Αχαχαχα ρε τον μαλακα τον Πικεροτυπο τι ειπε!!!
Φυσικά είναι ικανότητα. Εγώ καταφέρνω σε 3 λεπτά αυτό για το οποίο εσύ προσπαθείς μισή ώρα. Ο στόχος του σεξ είναι ο οργασμός.
Το να χύνεις γρήγορα αποτελεί ικανότητα. Εσύ που δεν έχεις αυτή την ικανότητα είσαι υποχρεωμένος να προσκυνάς το μουνί.
Εγώ δηλαδή που είμαι φτωχός,κοντός,χοντρός και φαλακρός,όλα σχεδόν τα κακά της μοίρας μου εκτός από πούστης,να ελπίζω ότι με πετυχημένο μπλα-μπλα μπορεί να την πέφτω με επιτυχία σε μουνάρες που έχω δει να κυκλοφοράνε με τζιπάρες και σπορ αυτοκίνητα...δεν λεω για μενα , αλλα ξερω πολλους ασχημους ανεργους και με προβλημα υγειας που γαμουν τακτικα μουνάρες ενω τα ναυαγια της ζωης πληρωνουν 10ρικο να ταχυαυνανιστουν στο μεταξουργειο για να νιωσουν αντρακια
Εγώ δηλαδή που είμαι φτωχός,κοντός,χοντρός και φαλακρός,όλα σχεδόν τα κακά της μοίρας μου εκτός από πούστης,να ελπίζω ότι με πετυχημένο μπλα-μπλα μπορεί να την πέφτω με επιτυχία σε μουνάρες που έχω δει να κυκλοφοράνε με τζιπάρες και σπορ αυτοκίνητα...
ο μυστης Επιρρεπης ειναι ομορφοπαιδοΕγώ δηλαδή που είμαι φτωχός,κοντός,χοντρός και φαλακρός,όλα σχεδόν τα κακά της μοίρας μου εκτός από πούστης,να ελπίζω ότι με πετυχημένο μπλα-μπλα μπορεί να την πέφτω με επιτυχία σε μουνάρες που έχω δει να κυκλοφοράνε με τζιπάρες και σπορ αυτοκίνητα...
Τυπε να τη δουλεψεις την ικανοτητα σου να πεσεις κατω απο λεπτο....3 λεπτα εισαι πολυ αργος.
Απλά επειδή γαμας μόνο πουτανες,πάσχεις απο πρόωρη εκσπερμάτιση.Σε έχουν κάνει να χύνεις γρήγορα για να σου τρώνε το εικοσάρικο σε dt.
Εμένα 3 λεπτά είναι το ρεκόρ μου, μαζί με το ντους. Λες να είμαι Πικερότυπος;
Πήγαινε με κανονική γκομενα να χύσεις σε μισό λεπτό και αμα διαμαρτυρηθει πες της ότι είναι ικανότητα.
ισα ισα το αντιθετο λεω το σεξ το "απληρωτο" που οντως πολλες φορες είναι και κυριολεκτικα απληρωτο δινει και ψυχολογικη ικανοποιηση στον αντρα ότι πετυχε στον ρολο του ως κυνηγος και κατακτητης, έναν ρολο που ο πικερ εχει αποκυρηξει και προτρεπει και αλλους αντρες να το κανουν για να εκφυλιστουμε τελειως
Με όλες τις κανονικές γκόμενες που είχα έχυνα πάντα στον ίδιο χρόνο που χύνω και στα μπουρδέλα.
Το να χύνεις γρήγορα αποτελεί ικανότητα.