Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σιγουρα αμα χυνεις σε ενα λεπτό λόγω πρόωρης εκσπερμάτισης που σε έχουν συνηθίσει οι πουτάνες για να κονομάνε περισσότερα είσαι άρχοντας,ειδικά αν ξαπλώνεις πάνω στα φλόκια του Αλβανού και του πάκη για να το πετύχεις.

Το να χύνεις γρήγορα αποτελεί ικανότητα. Εσύ που δεν έχεις αυτή την ικανότητα είσαι υποχρεωμένος να προσκυνάς το μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έκτοτε, γυρνά σαν ατιμασμένο φάντασμα, προπαγανδίζοντας την ιδεολογία του δι' ενός νόμου που καταδικάζει κάθε άνδρα στη σεξουαλική μιζέρια και την ερωτική απαξίωση.  

Σεξουαλική μιζέρια να γαμάς 4 διαφορετικές 20-χρονες την εβδομάδα και να ξεπεράσεις τα 10.000 τελειωμένα γαμήσια ως τα 80 σου χρόνια;  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αχαχαχα ρε τον μαλακα τον Πικεροτυπο τι ειπε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Φυσικά είναι ικανότητα. Εγώ καταφέρνω σε 3 λεπτά αυτό για το οποίο εσύ προσπαθείς μισή ώρα. Ο στόχος του σεξ είναι ο οργασμός.

Επισκέπτης
Φυσικά είναι ικανότητα. Εγώ καταφέρνω σε 3 λεπτά αυτό για το οποίο εσύ προσπαθείς μισή ώρα. Ο στόχος του σεξ είναι ο οργασμός.

Τυπε να τη δουλεψεις την ικανοτητα σου να πεσεις κατω απο λεπτο....3 λεπτα εισαι πολυ αργος. :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το να χύνεις γρήγορα αποτελεί ικανότητα. Εσύ που δεν έχεις αυτή την ικανότητα είσαι υποχρεωμένος να προσκυνάς το μουνί.

Απλά επειδή γαμας μόνο πουτανες,πάσχεις απο πρόωρη εκσπερμάτιση.Σε έχουν κάνει να χύνεις γρήγορα για να σου τρώνε το εικοσάρικο σε dt.
Πήγαινε με κανονική γκομενα να χύσεις σε μισό λεπτό και αμα διαμαρτυρηθει πες της ότι είναι ικανότητα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.024
Πόντοι
10.686
δεν λεω για μενα , αλλα ξερω πολλους ασχημους ανεργους και με προβλημα υγειας που γαμουν τακτικα μουνάρες ενω τα ναυαγια της ζωης πληρωνουν 10ρικο να ταχυαυνανιστουν στο μεταξουργειο για να νιωσουν αντρακια
Εγώ δηλαδή που είμαι φτωχός,κοντός,χοντρός και φαλακρός,όλα σχεδόν τα κακά της μοίρας μου εκτός από πούστης,να ελπίζω ότι με πετυχημένο μπλα-μπλα μπορεί να την πέφτω με επιτυχία σε μουνάρες που έχω δει να κυκλοφοράνε με τζιπάρες και σπορ αυτοκίνητα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγώ δηλαδή που είμαι φτωχός,κοντός,χοντρός και φαλακρός,όλα σχεδόν τα κακά της μοίρας μου εκτός από πούστης,να ελπίζω ότι με πετυχημένο μπλα-μπλα μπορεί να την πέφτω με επιτυχία σε μουνάρες που έχω δει να κυκλοφοράνε με τζιπάρες και σπορ αυτοκίνητα...

οχι τυπε :grin: :grin:

αλλα και συ μην την πεφτεις σε μουναρες πιο καθημερινες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
ο μυστης Επιρρεπης ειναι ομορφοπαιδο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
Τυπε να τη δουλεψεις την ικανοτητα σου να πεσεις κατω απο λεπτο....3 λεπτα εισαι πολυ αργος. :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα 3 λεπτά είναι το ρεκόρ μου, μαζί με το ντους. Λες να είμαι Πικερότυπος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Απλά επειδή γαμας μόνο πουτανες,πάσχεις απο πρόωρη εκσπερμάτιση.Σε έχουν κάνει να χύνεις γρήγορα για να σου τρώνε το εικοσάρικο σε dt.

Ποιο εικοσάρικο ρε φίλε; Εγώ τσιγκουνεύομαι να δώσω ακόμα και 15 για σεξ.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πήγαινε με κανονική γκομενα να χύσεις σε μισό λεπτό και αμα διαμαρτυρηθει πες της ότι είναι ικανότητα.

Με όλες τις κανονικές γκόμενες που είχα έχυνα πάντα στον ίδιο χρόνο που χύνω και στα μπουρδέλα. Όταν το βάλω μέσα δεν μπορώ να κρατηθώ για πολύ. Επίσης για μένα το να γαμάω συνεχόμενα πολλή ώρα είναι κουραστικό και σημαίνει ότι δεν έχω την απαιτούμενη καύλα για να χύσω. Με λίγα λόγια ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ = ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

Όσο για τις γκόμενες, στα αρχίδια μου αν χύνουν ή όχι. Το σεξ γίνεται για να χύνει ο άντρας με έναν περήφανο τρόπο. Η γυναίκα το κάνει για να ξεπληρώνει τα κεράσματα ή τα λεφτά που της δίνεις. Κερνάω εγώ - χύνω εγώ.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ισα ισα το αντιθετο λεω το σεξ το "απληρωτο" που οντως πολλες φορες είναι και κυριολεκτικα απληρωτο δινει και ψυχολογικη ικανοποιηση στον αντρα ότι πετυχε στον ρολο του ως κυνηγος και κατακτητης, έναν ρολο που ο πικερ εχει αποκυρηξει και προτρεπει και αλλους αντρες να το κανουν για να εκφυλιστουμε τελειως

Δεν υπάρχει ρε παπάρα άντρας κυνηγός. Κυνηγός είναι ο βιαστής. Ο κυνηγός το θήραμα δεν το ρωτάει αν θέλει να γαμηθεί. Το πιάνει και το γαμάει. Αυτό που μου λες εσύ να γίνω δεν είναι κυνηγός αλλά λαμόγιο και ικέτης. Από τη στιγμή λοιπόν που είναι παράνομο να γίνω πραγματικός κυνηγός, προτιμώ να είμαι ευθύς και μπουρδελιάρης παρά λαμόγιο και ικέτης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επειδή είσαι μεγάλος μαλάκας, άνοιξε το link που έδωσες και διάβασε τι λέει:

"1. εκσπερμάτιση πάντα ή σχεδόν πάντα σε λιγότερο από 1 λεπτό"

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι χύνω στο 1 λεπτό. Μου παίρνει 3 με 5 λεπτά - απόλυτα φυσιολογικός χρόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom