Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
grovel.jpg

εφοσον έχει προηγηθεί σεξ δεν θεωρείται πλεον ξεφτυλικι , ο πικερ την έχει υποτάξει με την μπάμια του
και συνεπώς θεωρείται περηφάνεια !

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
grovel.jpg

εφοσον έχει προηγηθεί σεξ δεν θεωρείται πλεον ξεφτυλικι , ο πικερ την έχει υποτάξει με την μπάμια του
και συνεπώς θεωρείται περηφάνεια !
και 3λεπτο ξεμουνιασμα ομως να τα λεμε ολα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
picker γραψε λιγο για την γκομενα την οποια την παρακαλάς επι μια 15ετία plz

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Όσο περνούν τα χρόνια φίλοι μου τόσο πιο πολύ πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζουν τόσο εύκολα τα ελεεινά λαμόγια. Είμαι πλέον αρκετά πεπεισμένος ότι υπάρχει η θεία δίκη, ότι υπάρχει δηλαδή μια αόρατη θεϊκή δύναμη που στο τέλος με κάποιο τρόπο ανταμείβει το καλό. Δεν ξέρω ακριβώς με ποιο τρόπο αλλά ξέρω πλέον ότι υπάρχει.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου χριστιανό και δεν ανήκω σε κανένα δόγμα αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι οι βασικοί ηθικοί κανόνες είναι σχεδόν ίδιοι σε όλες τις θρησκείες. Ζούμε σε μια τραγική εποχή όπου οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πλέον στο Θεό και όσοι λένε ότι πιστεύουν είναι ψεύτες και κατά βάθος απίστευτα αμαρτωλοί. Έχω την αίσθηση ότι όλοι αυτοί θα μετανιώσουν κάποτε πικρά αλλά πλέον θα είναι αργά. Και όσοι χλευάζουν τους αγαθούς και τίμιους ανθρώπους θα το πληρώσουν.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ο νόμος του Picker εκπροσωπεί όλους τους ηθικούς και τίμιους άντρες που λόγω της ντομπροσύνης και της μπέσας τους αναγκάστηκαν να είναι μόνοι και να γαμούν στα μπουρδέλα. Σε έναν κόσμο που βασιλεύει το ψέμα και οι γυναίκες είναι τόσο ηλίθιες που προτιμούν να γαμιούνται με τα ελεεινά λαμόγια καταλάβαμε κάποια στιγμή ότι η μοναδική επιλογή για εμάς που φοράμε παντελόνια είναι τα μπουρδέλα. Εκεί τουλάχιστον μπορούμε να γαμάμε όποτε θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να λέμε το παραμικρό ψέμα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Θεωρώ ότι ο Πίκερ είναι μεγάλος καλλιτέχνης

σουρρεαλιστής !  :rockon: :rockon:

Αν είχε γνωριστεί με τον Σαλβαδόρ Νταλί
θα ήταν φίλοι, ο Νταλί θα εκτιμούσε
τη σουρρεαλιστική άποψη της ζωής που έχει
ο Πίκερ !  :rockon:

Dali_Young_Virgin_Auto.jpg

By Salvador Dali

Young Virgin Auto-Sodomized by the Horns of Her Own Chastity

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Μοναχικέ μπουρδελιάρη θέλω να ξέρεις ότι είσαι στο δρόμο του Θεού. Τρεις επιλογές σου δίνει φίλε μου ο Θεός: 1) να παντρευτείς, 2) να γίνεις καλόγερος και 3) να γίνεις μπουρδελιάρης. Όποιος είναι άτιμος και συνδυάζει ταυτόχρονα με δόλιο τρόπο οποιεσδήποτε από αυτές τις τρεις επιλογές θα υποστεί στο τέλος την οργή του Θεού. Και η οργή του Θεού θα είναι μεγάλη. Μην απογοητεύεσαι μοναχικέ μπουρδελιάρη αν τα ελεεινά λαμόγια δείχνουν πρόσκαιρα να νικούν. Περίμενε ως το τέλος και σου υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείς. Ο δύσκολος δρόμος του ήθους που διάλεξες στο τέλος θα σε ανταμείψει.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μοναχικέ μπουρδελιάρη θέλω να ξέρεις ότι είσαι στο δρόμο του Θεού. Τρεις επιλογές σου δίνει φίλε μου ο Θεός: 1) να παντρευτείς, 2) να γίνεις καλόγερος και 3) να γίνεις μπουρδελιάρης. Όποιος είναι άτιμος και συνδυάζει ταυτόχρονα με δόλιο τρόπο οποιεσδήποτε από αυτές τις τρεις επιλογές θα υποστεί στο τέλος την οργή του Θεού. Και η οργή του Θεού θα είναι μεγάλη. Μην απογοητεύεσαι μοναχικέ μπουρδελιάρη αν τα ελεεινά λαμόγια δείχνουν πρόσκαιρα να νικούν. Περίμενε ως το τέλος και σου υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείς. Ο δύσκολος δρόμος του ήθους που διάλεξες στο τέλος θα σε ανταμείψει.
πρωτον θεος δεν υπαρχει.
δευτερον οποιος δεν εχει δοκιμασει περιστασιακα ή και ταυτόχρονα τις 3 επιλογες, είναι λειψος, παντα θα του λειπει καποια επιλογή που δεν δοκιμασε. και επειδή από το σταδιο του αγαμου - καλογερου ολοι ξεκιναμε, ο συνδιασμος και ο κορεσμος με αγοραιο και μη ερωτα είναι που γεμιζει την ζωη του αντρα. τωρα του ψυχακια πισωγλεντη την ζωη μπορει να την γεμιζει να του βαζει κωλοδακτυλο η πουτανα γιατι ντρεπεται να παραδεχτει ότι είναι πουστης

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Νik1410 εγώ είμαι άντρας που φοράει παντελόνια, εσύ είσαι ένα ελεεινό λαμόγιο, Θεός υπάρχει και θα καείς στην κόλαση.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ανακαλύπτουμε το Θεό και χτυπάμε τα λαμόγια εκεί που πονάνε. Η ψυχή τους ήδη βράζει, ενώ η δική μας είναι ήρεμη και καθαρή. Ξεστομίζουν συκοφαντίες γιατί δεν αντέχουν την αλήθεια, είναι η τελευταία τους άμυνα πριν από την ολική συντριβή.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νik1410 εγώ είμαι άντρας που φοράει παντελόνια, εσύ είσαι ένα ελεεινό λαμόγιο, Θεός υπάρχει και θα καείς στην κόλαση.  :-*

καλα ζησε εσυ την κολαση σου εδώ, που δεν θελει να σε φιλησει γυναικα να χαρεις λιγο και ασε με εμενα, θα παω στα ηλυσια πεδια να παιζω αρπα για την αρτεμη και τον απολλωνα χοχοχοχο

Επισκέπτης
καλα ζησε εσυ την κολαση σου εδώ, που δεν θελει να σε φιλησει γυναικα να χαρεις λιγο και ασε με εμενα, θα παω στα ηλυσια πεδια να παιζω αρπα για την αρτεμη και τον απολλωνα χοχοχοχο

Τυπε προσεχε μονο εκει που θα σαι οπως θα παιζεις αρπα μην περναει ο Πανας και σε ξεσκισει....ειναι μεγαλος καριολης. :S :S :S

maionas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
280

Picker πρέπει να κόψεις τήν βραδυνή  ανησυχούμε όλοι για τήν υγεία σου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom