rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εφοσον έχει προηγηθεί σεξ δεν θεωρείται πλεον ξεφτυλικι , ο πικερ την έχει υποτάξει με την μπάμια του
και συνεπώς θεωρείται περηφάνεια !
και 3λεπτο ξεμουνιασμα ομως να τα λεμε ολα...
εφοσον έχει προηγηθεί σεξ δεν θεωρείται πλεον ξεφτυλικι , ο πικερ την έχει υποτάξει με την μπάμια του
και συνεπώς θεωρείται περηφάνεια !
picker γραψε λιγο για την γκομενα την οποια την παρακαλάς επι μια 15ετία plz
πρωτον θεος δεν υπαρχει.Μοναχικέ μπουρδελιάρη θέλω να ξέρεις ότι είσαι στο δρόμο του Θεού. Τρεις επιλογές σου δίνει φίλε μου ο Θεός: 1) να παντρευτείς, 2) να γίνεις καλόγερος και 3) να γίνεις μπουρδελιάρης. Όποιος είναι άτιμος και συνδυάζει ταυτόχρονα με δόλιο τρόπο οποιεσδήποτε από αυτές τις τρεις επιλογές θα υποστεί στο τέλος την οργή του Θεού. Και η οργή του Θεού θα είναι μεγάλη. Μην απογοητεύεσαι μοναχικέ μπουρδελιάρη αν τα ελεεινά λαμόγια δείχνουν πρόσκαιρα να νικούν. Περίμενε ως το τέλος και σου υπόσχομαι ότι θα εκπλαγείς. Ο δύσκολος δρόμος του ήθους που διάλεξες στο τέλος θα σε ανταμείψει.
Νik1410 εγώ είμαι άντρας που φοράει παντελόνια, εσύ είσαι ένα ελεεινό λαμόγιο, Θεός υπάρχει και θα καείς στην κόλαση. :-*
Νik1410 εγώ είμαι άντρας που φοράει παντελόνια, εσύ είσαι ένα ελεεινό λαμόγιο, Θεός υπάρχει και θα καείς στην κόλαση. :-*
καλα ζησε εσυ την κολαση σου εδώ, που δεν θελει να σε φιλησει γυναικα να χαρεις λιγο και ασε με εμενα, θα παω στα ηλυσια πεδια να παιζω αρπα για την αρτεμη και τον απολλωνα χοχοχοχο
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
ρε μαστορα και η βανα μπαρμπα φοραει παντελονιαΝik1410 εγώ είμαι άντρας που φοράει παντελόνια,
Picker πρέπει να κόψεις τήν βραδυνή ανησυχούμε όλοι για τήν υγεία σου !