Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
piker τι προβλέπει ο νόμος για το κλαψομούνιασμα ?

εφοσον έχουμε κάνει σεξ με μια γκομενα και μας έχει σουτάρει , παρακαλάμε και μυκοξκλαίμε ελεύθερα ή βάζουμε συχνοτητα στο ξεφτυλίκι δλδ ανα 2-3 μέρες ?

επίσης ξεφτυλιζόμαστε και σε πόρνες έτσι ?

για διαφωτισέ μας λιγο επ'αυτού

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια βρίσκονται σε παράκρουση. Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι γαμάμε και χύνουμε χωρίς καμία προσπάθεια, τόσο συχνά, τέτοια μωρά, τόσο φτηνά. Παρακολουθούν τα συνεχόμενα γαμήσια μας σαστισμένοι κι άφωνοι.

Επισκέπτης
Picker , έλα να μας πεις για το B' ΠΠ !!! Γίνεται χαμός !!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι λογικό μοναχικέ μπουρδελιάρη. Χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους, ο κόσμος τους γκρεμίζεται, βλέπουν ότι όλα τα κόλπα που έμαθαν από μικροί είναι τελείως άχρηστα αφού κάτι "χαμένοι" σαν εμάς γαμάνε 20-χρονα μωρά μόνο με 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και πρόσεξε μοναχικέ μπουρδελιάρη. Τα λαμόγια γαμάνε με ψέματα και υποκρισίες. Εμείς με τα αρχίδια μας που είναι ΝΑ.  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γεια σου πικερ
καλα γαμησια ευχομαι

:hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γεια σου φίλε μου pussy wagon. Τσακίζουμε μαζί τα λαμόγια τύπου Stekas72 (γνωστός και ως "η ντροπή της δεξιάς").  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γεια σου φίλε μου pussy wagon. Τσακίζουμε μαζί τα λαμόγια τύπου Stekas72 (γνωστός και ως "η ντροπή της δεξιάς").  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ο στεκας θα φαει φατουρο φιλε

θα τον τσακισουμε  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν ο πικερ ποσταρει καμμια ωραια γκομενα να τραγουδάει θα αρχισω να υποψιάζομαι ότι ετεροφυλοφιλιζει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μοναχικέ μπουρδελιάρη τα λαμόγια βρίσκονται σε παράκρουση. Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι γαμάμε και χύνουμε χωρίς καμία προσπάθεια, τόσο συχνά, τέτοια μωρά, τόσο φτηνά. Παρακολουθούν τα συνεχόμενα γαμήσια μας σαστισμένοι κι άφωνοι.

Δεν μπορουμε να χωνεψουμε ότι γαμας για 3 ολοκληρα λεπτά, περιμενεις μεσα σε ενα βρωμικο δωματιο αναμεσα σε βρωμερά πάκια, ξαπλωνεις σε βρωμικα σεντόνια και κολλανε πανω σου τα χύσια από τους προηγούμενους πελατες.

Και μετά από αυτό το σκληρό γαμησι, γυρνας στο σπίτι σου, χαιρετας τη μανα και τον πατερα σου, τρως τις φακές και τους λες πως γαμησες στο μπουρδελο με 10 ευρώ, και πας στο παιδικό σου μονό κρεβάτι, που ποτέ δεν έχει ξαπλώσει γκόμενα να γαμήσεις.

Ειναι να μην ζηλεύουμε τέτοια ζωή;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Οι ρουφιάνοι και οι πουστιδες δεν εχουν θεση στην ΝΔ.

Αντε με τον Βανάκια....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μπορουμε να χωνεψουμε ότι γαμας για 3 ολοκληρα λεπτά, περιμενεις μεσα σε ενα βρωμικο δωματιο αναμεσα σε βρωμερά πάκια, ξαπλωνεις σε βρωμικα σεντόνια και κολλανε πανω σου τα χύσια από τους προηγούμενους πελατες.

Πώς γίνεται ένα άτομο που δεν έχει καμία σχέση με τα μπουρδέλα και εκφράζεται έτσι να γράφει ακόμα στο site αυτό;  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μετά από αυτό το σκληρό γαμησι, γυρνας στο σπίτι σου, χαιρετας τη μανα και τον πατερα σου, τρως τις φακές και τους λες πως γαμησες στο μπουρδελο με 10 ευρώ, και πας στο παιδικό σου μονό κρεβάτι, που ποτέ δεν έχει ξαπλώσει γκόμενα να γαμήσεις.

Τις 4 από τις 7 γκόμενες που είχα τις γάμησα και στο κρεβάτι μου. Επίσης έχω αλλάξει κρεβάτι, δεν είναι αυτό που είχα παιδί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τις 4 από τις 7 γκόμενες που είχα τις γάμησα και στο κρεβάτι μου. Επίσης έχω αλλάξει κρεβάτι, δεν είναι αυτό που είχα παιδί.

Δηλαδή κοιμάσαι ακόμα στο παιδικό σου δωμάτιο?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πώς γίνεται ένα άτομο που δεν έχει καμία σχέση με τα μπουρδέλα και εκφράζεται έτσι να γράφει ακόμα στο site αυτό;  :think:

Σε ενοχλεί η αλήθεια, πονας πικερ σε καταλαβαίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom