DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.800
- Πόντοι
- 41.129
μια μεριδα picker καλοψημενο :S
μπουτι η στηθος ??
μια μεριδα picker καλοψημενο :S
κεφαλακιμπουτι η στηθος ??
Ισως να τον αφησουν να ζησει για να τον βγάλουν στα φαναρια
Eνα πούτσο για αρχη θα τον εριχνε στον πίκη :Sπως τον κόβετε τον Κατμαν; υπαρχει κάποιος φυσιογνωμιστης να μας εξηγήσει; ειναι ικανός για τα πάντα; :S
Ισως να τον αφησουν να ζησει για να τον βγάλουν στα φαναρια
:S :S :SEνα πούτσο για αρχη θα τον εριχνε στον πίκη :S
Επιστροφή χθες μετά από ολιγοήμερες διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη. Όταν είμαι διακοπές δεν μπορώ να ασχολούμαι με τις μαλακίες σας. Θέλω να ξεφεύγω λίγο και γι' αυτό δεν μπαίνω καν στο ίντερνετ. Παίρνω μαζί μου συμβατικό κινητό και όχι smartphone.
Scout3r αν αυτή θέλει να σκοτώνονται άντρες στα πόδια της, εγώ δεν θα πέσω σε αυτή την παγίδα. Δεν το έχω κάνει ούτε για γκόμενα, σίγουρα δεν θα το κάνω για μία πουτάνα. Αυτή - όπως και πολλοί μαλάκες εδώ μέσα - θέλει να νομίζει ότι εγώ θα γούσταρα να την είχα γκόμενα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Γκόμενα την έχουν όλοι οι πελάτες της αλλά δυστυχώς δεν θέλει να το καταλάβει. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που με έδιωξε - επειδή ήμουν ο μόνος που της είπε την αλήθεια χωρίς να της χαϊδεύει το μυαλό με ψέματα.
Για τον Junis τι να πω; Λυπάμαι για το mute και δεν του έκανα εγώ αναφορά αλλά ανέβασε τη φωτογραφία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με αποτέλεσμα να την πληρώσω εγώ. Γιατί εμένα θεωρεί η άλλη υπεύθυνο για όσα γράφονται για εκείνη εδώ μέσα.
Το θέμα με τη φωτογραφία της Κορίνας πήρε άσχημες διαστάσεις, καθώς ο φίλος της το βράδυ πριν φύγω μου έστειλε απειλητικά μηνύματα στο facebook. Του απάντησα και πιστεύω πως λύθηκε η παρεξήγηση. Δεν θέλω να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ στο εξής με την Κορίνα.