Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ισως να τον αφησουν να ζησει για να τον βγάλουν στα φαναρια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Εσείς με τον Picker μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πως τον κόβετε τον Κατμαν; υπαρχει κάποιος φυσιογνωμιστης  να μας εξηγήσει; ειναι ικανός για τα πάντα;  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129

η χειροτερη τιμωρια για τον πικερ θα ηταν να τον βαλουν να δουλευει τσατσος με την κορινα αλλα να απαγορευεται να την ακουμπησει

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

asd.jpg

:priest: :priest: :priest:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιστροφή χθες μετά από ολιγοήμερες διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη. Όταν είμαι διακοπές δεν μπορώ να ασχολούμαι με τις μαλακίες σας. Θέλω να ξεφεύγω λίγο και γι' αυτό δεν μπαίνω καν στο ίντερνετ. Παίρνω μαζί μου συμβατικό κινητό και όχι smartphone.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το θέμα με τη φωτογραφία της Κορίνας πήρε άσχημες διαστάσεις, καθώς ο φίλος της το βράδυ πριν φύγω μου έστειλε απειλητικά μηνύματα στο facebook. Του απάντησα και πιστεύω πως λύθηκε η παρεξήγηση. Δεν θέλω να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ στο εξής με την Κορίνα.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε φιλε μας κοψοχολιασες..

γραψτον σταρχιδια σου τον χοντρο ....

αν θες κανονισε να παμε μαζι να τον ξεκολιασουμε το πουστη ...
υγ, μεγαλη καριολα  η κορινα παντως...

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
αλλα οχι και σαντορινη ρε φιλε ..
μονο για περιθωριακους δεν ειναι το νησι ..

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Επιστροφή χθες μετά από ολιγοήμερες διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη. Όταν είμαι διακοπές δεν μπορώ να ασχολούμαι με τις μαλακίες σας. Θέλω να ξεφεύγω λίγο και γι' αυτό δεν μπαίνω καν στο ίντερνετ. Παίρνω μαζί μου συμβατικό κινητό και όχι smartphone.

:thumbsup: :thumbsup:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Scout3r αν αυτή θέλει να σκοτώνονται άντρες στα πόδια της, εγώ δεν θα πέσω σε αυτή την παγίδα. Δεν το έχω κάνει ούτε για γκόμενα, σίγουρα δεν θα το κάνω για μία πουτάνα. Αυτή - όπως και πολλοί μαλάκες εδώ μέσα - θέλει να νομίζει ότι εγώ θα γούσταρα να την είχα γκόμενα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Γκόμενα την έχουν όλοι οι πελάτες της αλλά δυστυχώς δεν θέλει να το καταλάβει. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που με έδιωξε - επειδή ήμουν ο μόνος που της είπε την αλήθεια χωρίς να της χαϊδεύει το μυαλό με ψέματα.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Scout3r αν αυτή θέλει να σκοτώνονται άντρες στα πόδια της, εγώ δεν θα πέσω σε αυτή την παγίδα. Δεν το έχω κάνει ούτε για γκόμενα, σίγουρα δεν θα το κάνω για μία πουτάνα. Αυτή - όπως και πολλοί μαλάκες εδώ μέσα - θέλει να νομίζει ότι εγώ θα γούσταρα να την είχα γκόμενα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Γκόμενα την έχουν όλοι οι πελάτες της αλλά δυστυχώς δεν θέλει να το καταλάβει. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που με έδιωξε - επειδή ήμουν ο μόνος που της είπε την αλήθεια χωρίς να της χαϊδεύει το μυαλό με ψέματα.

θα τα πουμε το βραδυ !!!! παω  σε μια δουλεια!!
καλως ηρθες!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για τον Junis τι να πω; Λυπάμαι για το mute και δεν του έκανα εγώ αναφορά αλλά ανέβασε τη φωτογραφία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με αποτέλεσμα να την πληρώσω εγώ. Γιατί εμένα θεωρεί η άλλη υπεύθυνο για όσα γράφονται για εκείνη εδώ μέσα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για τον Junis τι να πω; Λυπάμαι για το mute και δεν του έκανα εγώ αναφορά αλλά ανέβασε τη φωτογραφία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με αποτέλεσμα να την πληρώσω εγώ. Γιατί εμένα θεωρεί η άλλη υπεύθυνο για όσα γράφονται για εκείνη εδώ μέσα.

Εισαι υπευθυνος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το θέμα με τη φωτογραφία της Κορίνας πήρε άσχημες διαστάσεις, καθώς ο φίλος της το βράδυ πριν φύγω μου έστειλε απειλητικά μηνύματα στο facebook. Του απάντησα και πιστεύω πως λύθηκε η παρεξήγηση. Δεν θέλω να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ στο εξής με την Κορίνα.

Ειναι και συγγενης της εκτος απο φιλος της;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι Duke Nukem, δεν είναι συγγενής της. Και πού το είδες ρε μεγάλε να λέω εγώ ότι είναι συγγενής της; Όνειρα βλέπεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom