Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είστε ηλίθιοι, είστε βλάκες. Είστε τα άτομα που μου προκαλούν αηδία και αποστροφή. Είστε αυτοί που νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλο τον υπόλοιπο καιρό πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που είμαι διαφορετικός από εσάς.

Δεν είσαι διόλου διαφορετικός, πικεροπροστατικέ αυνάνα: είσαι ο μέσος όρος του 5λέπτου της μετριότητας.

Τόσο κοινότυπος, τόσο ξεπερασμένος.

Είχαμε και άλλον ψευδοπροφήτη, τον Τρόλλντεμορτ, αλλά και εσύ είσαι ένας......

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είστε αυτοί που νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Εγω τυπε , Μεγαλη Βδομαδα , παει η γυναικα μου στην εκκλησια.
Εγω εκεινες τις ωρες ... μαντεψε που ειμαι ...
URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos είσαι απλά ένα ελεεινό λαμόγιο που απατάει τη γυναίκα του με πουτάνες. Τόσο κοινότυπος, τόσο ξεπερασμένος. Εγώ είμαι ένας ελεύθερος περήφανος γαμιάς που δεν κρύβεται σαν κότα όπως εσύ και που ΓΑΜΑΕΙ 4 διαφορετικές γυναίκες την εβδομάδα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι στο χέρι των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων να καθαρίσει η πιάτσα από τα λαμόγια. Προτείνω ο κάθε μοναχικός μπουρδελιάρης που θα συναντάει στην πιάτσα γνωστό του δεσμευμένο λαμόγιο να τον δίνει στεγνά στη γυναίκα του και να της την πέφτει στην ψύχρα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ass kavlos είσαι απλά ένα ελεεινό λαμόγιο που απατάει τη γυναίκα του με πουτάνες. Τόσο κοινότυπος, τόσο ξεπερασμένος. Εγώ είμαι ένας ελεύθερος περήφανος γαμιάς που δεν κρύβεται σαν κότα όπως εσύ και που ΓΑΜΑΕΙ 4 διαφορετικές γυναίκες την εβδομάδα.

Εννοείς ότι, σε δακτυλιάζουν 4 διαφορετικές πόρνες ανά εβδομάδα,

οι οποίες είναι οι ίδιες, και οι ίδιες, και οι ίδιες... Και οι ίδιες.

Προστατικέ Αυναάν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη είναι ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και τίποτα να φοβηθεί. Τα ελεεινά λαμόγια περπατάνε στην πιάτσα και κοιτάνε 10 φορές το λεπτό αριστερά και δεξιά τους μήπως τους βλέπουν τίποτα γνωστοί.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη είναι ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και τίποτα να φοβηθεί. Τα ελεεινά λαμόγια περπατάνε στην πιάτσα και κοιτάνε 10 φορές το λεπτό αριστερά και δεξιά τους μήπως τους βλέπουν τίποτα γνωστοί.

Σώπα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
Το τεράστιο [size=20pt]ηθικό πλεονέκτημα[/size] του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη είναι ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και τίποτα να φοβηθεί. Τα ελεεινά λαμόγια περπατάνε στην πιάτσα και κοιτάνε 10 φορές το λεπτό αριστερά και δεξιά τους μήπως τους βλέπουν τίποτα γνωστοί.

Τύπε, κάτι τέτοια "ωραία" έλεγαν και οι συριζαίοι και βλέπεις τι παθαίνουν τώρα, να το κοιτάξεις αυτό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μην κάνετε παρέα με δεσμευμένα λαμόγια, δεν έχουμε τίποτα κοινό μαζί τους. Αυτοί βρωμοκοπάνε ενώ εμείς είμαστε καθαροί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε σαν τον Συριζα εισαι κι εσυ με το ηθικο πλεονεκτημα οτι δεν ειχε ψηφισει μνημονιο, την συνεχεια την ξερουμε  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
 :bigdick:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:bigdick:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηλίθιε ass kavlos ο Picker δεν μαλακίζεται ποτέ. Μόνο ΓΑΜΑΕΙ. Μην με αναγκάσεις να σου αφιερώνω όλα τα γαμήσια που κάνω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τα λαμόγια είναι το πώς γίνεται να έχεις σχέση με ένα ηλίθιο άτομο το οποίο κοροϊδεύεις ασύστολα. Πώς γίνεται να κοιμάσαι μαζί της, να την αγκαλιάζεις και να τη φιλάς όταν ξέρεις ότι είναι βλαμμένη και τη δουλεύεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πρέπει να είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ για λίγη αγκαλίτσα ώστε να κάθεσαι σε μια σχέση με ένα άτομο το οποίο κοροϊδεύεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γι' αυτό οι σχεσάκηδες-λαμόγια είναι πολύ αδύναμοι χαρακτήρες. Οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες είναι αρσενικά με ΑΡΧΙΔΙΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν χαρίζουμε κάστανα στα λαμόγια. Αν τους δούμε στην πιάτσα και γνωρίζουμε την γκόμενά τους, της τους δίνουμε στεγνά.  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Είναι στο χέρι των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων να καθαρίσει η πιάτσα από τα λαμόγια. Προτείνω ο κάθε μοναχικός μπουρδελιάρης που θα συναντάει στην πιάτσα γνωστό του δεσμευμένο λαμόγιο να τον δίνει στεγνά στη γυναίκα του και να της την πέφτει στην ψύχρα.
Κάτσε ρε picker,είμαστε με τον νομο αλλα όχι και να χωρίσουμε συναγωνιστές απο τις φιλες τους η* να διαλύσουμε τις οικογενειες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom