Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγω δεν εχω ακουσει ποτε απο γκομενα να πει τον μαλακα πηγαινε με πουτανες. Με αλλη γκομενα ναι αλλα με πουτανες οχι.
Λαμόγια σας πειράζει που σας υπενθυμίζω πόσο μεγάλες ΚΟΤΕΣ είστε. Το σημερινό μου ΓΑΜΗΣΙ είναι αφιερωμένο σε εσάς. :-*
Ρε φιλε, δεν σου εχει λειψει η αισθηση του υγρού ζεστού μουνιού που σκιζεις ακαποτα
Και να ηθελες θα έπρεπε να έχεις γκόμενα.Οπότε το ζητημα δεν είναι αν θες ή όχι αλλά ....................Saul υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Επαληθεύεται πολύ συχνά. Όχι όμως και να μου το παίζουν αυτά τα σιχάματα ανώτεροι επειδή είναι απατεώνες. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω άνετα κι εγώ αλλά δεν θέλω.
Καλά εσύ πρέπει να έχεις φάει άπειρο ξύλο απο γκόμενες!!!Πικερ με απογοητευεις φίλε μου με τα τελευταία ποστ σου.τις κερατωνουμε όλες ανεξαιρέτως και χωρίς καμία ενοχή.έχουμε να κάνουμε με ζώα και όχι ανθρώπους ώστε να μας προξενήσουν λυπη
Είμαστε ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ=Μόνο Γαμάμε !!!!!!
δεν είμαι ομοφοβίκος και ρατσιστής όπως εσύ τουλάχιστον.κερατωμα και πέταμα στον κάδο όλες.για να ξερουν που ανηκουνΚαλά εσύ πρέπει να έχεις φάει άπειρο ξύλο απο γκόμενες!!!
Σε κόβω για στραπονιάρισμα κάθε μέρα που γαμαει ο πικερ!
Μη χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν γιατί δείχνεις ακόμα πιο βλάκας!!!δεν είμαι ομοφοβίκος και ρατσιστής όπως εσύ τουλάχιστον.κερατωμα και πέταμα στον κάδο όλες.για να ξερουν που ανηκουν
είσαι ρατσιστακι φασιστακι μαλλον Ε?Μη χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν γιατί δείχνεις ακόμα πιο βλάκας!!!
όχι.. τα κρύβουμε όλα φίλε πικερ.και καλά κάνουμε.δεν θα πάμε με το σταυρό Στο χέρι με τις πουτανες που κυκλοφορούν.εξαπάτηση Στην εξαπάτηση.Η διαφορά του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη από το λαμόγιο που γαμάει και πουτάνες είναι ότι ο πρώτος ζει μια ελεύθερη περήφανη ζωή και δεν έχει να κρύψει τίποτα σε αντίθεση με τον δεύτερο που είναι δειλός, φοβάται και τον ίσκιο του και είναι ΚΟΤΑ.
είσαι ρατσιστακι φασιστακι μαλλον Ε?
Και αν το μαθει τι θα κερδισειZeljko από τη στιγμή που το κάνεις χωρίς να το ξέρει η γκόμενά σου είσαι ΚΟΤΑ. Αν έχεις αρχίδια πες της το να το ξέρει. :-*
καποιοι απλα δεν μπορούν να καταλάβουν οτι οτι κανουμε το κανουμε και για τις ιδιες τις γκομενες.αυτοθισιαζομαστε από μια πλευρά για πάρτη τους ώστε να μην τις χωρισουμεΚαι αν το μαθει τι θα κερδισει
Μάλλον θα χάσει :S
από τα βιντεα σου μπορώ να πάρω μια πραγματική γεύση του μυαλού σου .μισογυνη