Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω δεν εχω ακουσει ποτε απο γκομενα να πει τον μαλακα πηγαινε με πουτανες. Με αλλη γκομενα ναι αλλα με πουτανες οχι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λαμόγια σας πειράζει που σας υπενθυμίζω πόσο μεγάλες ΚΟΤΕΣ είστε. Το σημερινό μου ΓΑΜΗΣΙ είναι αφιερωμένο σε εσάς.  :-*

Ρε φιλε, δεν σου εχει λειψει η αισθηση του υγρού ζεστού μουνιού που σκιζεις ακαποτα :think:
Και με την πιο μουναρα ct αυτη η αισθηση του λάστιχου δεν σε αφηνει να την απολαυσεις στο 100% :S

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μαλακας ειναι οποιος εχει γυναικα ή γκομενα και δεν εχει γκομενα ή και άλλη γκομενα
και ταυτοχρονα δεν πηδαει βιζιτες, στουντιο-πουτάνες , μασατζούδες
και επίσης οποιαδήποτε άλλη καριόλα βρεθεί στο δρόμο του και του προκαλεί στύση
και μπορεί να τη γαμήσει εύκολα χωρίς μανούρα.

Ακου εκεί ... παντρεμένος και να μην έχει γκόμενα
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ = ΜΑΛΑΚΑΣ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε φιλε, δεν σου εχει λειψει η αισθηση του υγρού ζεστού μουνιού που σκιζεις ακαποτα

Εχει γαμησει ακαποτα ;
Εχει νοιωσει πως ειναι να μπαινει η πουτσα σε κωλο απευθειας,
χωρις να παρεμβαλεται αναμεσα σε πουτσο και κωλαντερο ενα ... bridgestone ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πικερ με απογοητευεις φίλε μου με τα τελευταία  ποστ σου.τις κερατωνουμε όλες ανεξαιρέτως και χωρίς καμία ενοχή.έχουμε να κάνουμε με ζώα και όχι ανθρώπους ώστε να μας προξενήσουν λυπη

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είμαστε ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ=Μόνο Γαμάμε !!!!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Saul υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Επαληθεύεται πολύ συχνά. Όχι όμως και να μου το παίζουν αυτά τα σιχάματα ανώτεροι επειδή είναι απατεώνες. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω άνετα κι εγώ αλλά δεν θέλω.
Και να ηθελες θα έπρεπε να έχεις γκόμενα.Οπότε το ζητημα δεν είναι αν θες ή όχι αλλά ....................  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πικερ με απογοητευεις φίλε μου με τα τελευταία  ποστ σου.τις κερατωνουμε όλες ανεξαιρέτως και χωρίς καμία ενοχή.έχουμε να κάνουμε με ζώα και όχι ανθρώπους ώστε να μας προξενήσουν λυπη
Καλά εσύ πρέπει να έχεις φάει άπειρο ξύλο απο γκόμενες!!! :2funny: :2funny:
Σε κόβω για στραπονιάρισμα κάθε μέρα που γαμαει ο πικερ!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καλά εσύ πρέπει να έχεις φάει άπειρο ξύλο απο γκόμενες!!! :2funny: :2funny:
Σε κόβω για στραπονιάρισμα κάθε μέρα που γαμαει ο πικερ!
δεν είμαι ομοφοβίκος και ρατσιστής όπως εσύ τουλάχιστον.κερατωμα και πέταμα στον κάδο όλες.για να ξερουν που ανηκουν

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν είμαι ομοφοβίκος και ρατσιστής όπως εσύ τουλάχιστον.κερατωμα και πέταμα στον κάδο όλες.για να ξερουν που ανηκουν
Μη χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν γιατί δείχνεις ακόμα πιο βλάκας!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zeljko από τη στιγμή που το κάνεις χωρίς να το ξέρει η γκόμενά σου είσαι ΚΟΤΑ. Αν έχεις αρχίδια πες της το να το ξέρει.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η διαφορά του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη από το λαμόγιο που γαμάει και πουτάνες είναι ότι ο πρώτος ζει μια ελεύθερη περήφανη ζωή και δεν έχει να κρύψει τίποτα σε αντίθεση με τον δεύτερο που είναι δειλός, φοβάται και τον ίσκιο του και είναι ΚΟΤΑ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η διαφορά του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη από το λαμόγιο που γαμάει και πουτάνες είναι ότι ο πρώτος ζει μια ελεύθερη περήφανη ζωή και δεν έχει να κρύψει τίποτα σε αντίθεση με τον δεύτερο που είναι δειλός, φοβάται και τον ίσκιο του και είναι ΚΟΤΑ.
όχι.. τα κρύβουμε όλα φίλε πικερ.και καλά κάνουμε.δεν θα πάμε με το σταυρό  Στο χέρι με τις πουτανες που κυκλοφορούν.εξαπάτηση  Στην εξαπάτηση.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Zeljko από τη στιγμή που το κάνεις χωρίς να το ξέρει η γκόμενά σου είσαι ΚΟΤΑ. Αν έχεις αρχίδια πες της το να το ξέρει.  :-*
Και αν το μαθει τι θα κερδισει :think:
Μάλλον θα χάσει :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και αν το μαθει τι θα κερδισει :think:
Μάλλον θα χάσει :S
καποιοι απλα δεν μπορούν  να καταλάβουν  οτι οτι κανουμε το κανουμε και για τις ιδιες τις γκομενες.αυτοθισιαζομαστε από μια πλευρά για πάρτη τους ώστε να μην τις χωρισουμε

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πικεροαγαπούλης:

Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, υποβοηθούμενος προστατικός αυνανισμός.

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, αποχή από την μαλακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom