Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος δεν τολμάει να λέει στις γκόμενες ότι γαμάει στα μπουρδέλα είναι δειλός. Είναι ΚΟΤΑ. Αυτή είναι η άποψή μου και τέλος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όποιος δεν τολμάει να λέει στις γκόμενες ότι γαμάει στα μπουρδέλα είναι δειλός. Είναι ΚΟΤΑ. Αυτή είναι η άποψή μου και τέλος.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ακόμα μια μαλακία που μπαίνει στο σωρό με τις υπόλοιπες μαλακίες που έχεις πεί...

έγινε... αρκετά με βύθισες στον πάτο για σήμερα ...άντε γειά  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος δεν αντέχει να ζει χωρίς σχέση και αναγκάζεται να γίνεται ένας ελεεινός ψεύτης για να την κρατήσει είναι δειλός. Είναι ΚΟΤΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από πότε το να είναι κάποιος ψεύτης θεωρείται προτέρημα χαρακτήρα; Πήγαινε και πες το δημόσια μωρή λούγκρα να δούμε αν τολμάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν κάνει εκπτώσεις στην αντρική του τιμή προκειμένου να κρατήσει ένα μουνί. Δεν παίζει το παιχνίδι που θέλουν οι γυναίκες. Τους πετάει στη μάπα την αλήθεια αδιαφορώντας για τις συνέπειες γιατί ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...όταν παρακαλάς και ξεφτυλίζεσαι σε ότι σου έχει ανοίξει τα πόδια , είσαι άντρας και φοράς παντελόνια ?

μια δειλή αυτιστική αδερφή είσαι , εκτός απο μαλάκας φυσικά

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εννοείς ότι τους υπενθυμίζω τα γαμήσια που τους έχω ρίξει... Γιατί αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάποια άτομα πολύ μικρά σε ανάστημα - δείγματα ανδρός - προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να είσαι ψεύτης και να κοροϊδεύεις τη γκόμενά σου είναι αρετή, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για αίσχος και αδυναμία χαρακτήρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατρε, ληξε το. Φτανει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πικερ ενω γενικα λες ασυστολες μαλακιες αυτο που υποστηρίζεις οτι δεν ειναι αντρικια συμπεριφορα να εχεις γκομενα η γυναικα και να γαμας πουτανες η αλλες γκομενες γενικα ειναι σωστο. Ειναι νομιζω το μονο που διαχωριζει τις αποψεις σου απο την πληρη παράνοια...  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν τα άτομα που είναι δεσμευμένα και ξενοπηδάνε είχαν τα αρχίδια να πούνε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Αυτό θα ήταν όντως μαγκιά και θα τους έβγαζα το καπέλο. Το να ζεις όμως κρυφή διπλή ζωή είναι δειλία.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Saul δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν τα άτομα που είναι δεσμευμένα και ξενοπηδάνε είχαν τα αρχίδια να πούνε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Αυτό θα ήταν όντως μαγκιά και θα τους έβγαζα το καπέλο. Το να ζεις όμως κρυφή διπλή ζωή είναι δειλία.

Είπε ο απόγονος του Αυναάν.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατρε, ληξε το. Φτανει.

παρακαλάει γονυπετής τις γυναίκες που τον σούταραν ,φτάνοντας στον πάτο της ξεφτύλας , και μετά επαίρεται για τον αντρισμό του επειδή του άνοιξαν τα πόδια :

Εννοείς ότι τους υπενθυμίζω τα γαμήσια που τους έχω ρίξει... Γιατί αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.  :-*

:S

μάλλον πρέπει να το λήξω γιατι θα με στείλει και μένα στο ψυχιατρείο ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμόγια σας πειράζει που σας υπενθυμίζω πόσο μεγάλες ΚΟΤΕΣ είστε. Το σημερινό μου ΓΑΜΗΣΙ είναι αφιερωμένο σε εσάς.  :-*

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Saul δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν τα άReτομα που είναι δεσμευμένα και ξενοπηδάνε είχαν τα αρχίδια να πούνε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Αυτό θα ήταν όντως μαγκιά και θα τους έβγαζα το καπέλο. Το να ζεις όμως κρυφή διπλή ζωή είναι δειλία.
Ρε πικερ αν το πουν στη γυναικα τους δεν ειναι ξενοπηδημα...ειναι οτι εγω γουσταρω να πηδαω κιαλες αν θες μεινε.

Εγω αυτο λεω οτι δε μπορεις να εχεις γυναικα η γκομενα και να πηγαινεις με πουτανες. Δεν εχεις δικαιωμα να βαζεις την υγεια και την αξιοπρεπεια της σε τετοιο κυνδινο. Αν δε σου καθετε η γυναικα σου την χωριζεις η κανεις συμφωνια μαζι της οτι θα εχεις γκομενες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια και οι ψεύτες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ακολουθούν τον εύκολο δρόμο, την πεπατημένη. Έχουν χαρακτηριστικά κατώτερου ανθρώπου, είναι κουτοπόνηροι και δειλοί. Ένας υπερήφανος και αυτάρκης άντρας δεν έχει την ανάγκη να κοροϊδέψει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ίδιο πράγμα λέμε saul, συμφωνούμε απόλυτα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα λαμόγια έχουν κάνει τις γυναίκες τόσο καχύποπτες και την πληρώνουν μαζί τους όλοι οι άλλοι που δεν φταίνε. Γιατί το ψέμα κάποια στιγμή αποκαλύπτεται αλλά μετά η άλλη γίνεται καχύποπτη και δύσκολη προκειμένου να μην την ξαναπατήσει. Αυτά τα γαμημένα λαμόγια έχουν δημιουργήσει τις "ελεεινίδες".

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ίδιο πράγμα λέμε saul, συμφωνούμε απόλυτα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα λαμόγια έχουν κάνει τις γυναίκες τόσο καχύποπτες και την πληρώνουν μαζί τους όλοι οι άλλοι που δεν φταίνε. Γιατί το ψέμα κάποια στιγμή αποκαλύπτεται αλλά μετά η άλλη γίνεται καχύποπτη και δύσκολη προκειμένου να μην την ξαναπατήσει. Αυτά τα γαμημένα λαμόγια έχουν δημιουργήσει τις "ελεεινίδες".
Ναι σιγα που εχουν γινει καχυποπτες? Ουτε μια στις 1000 δε φανταζετε οτι ο γκομενος της οταν δε του καθετε παει στο μεταξουργειο και δινει ακαποτες πιπες σε πουτανες του 10ρικου. Η η οποια γυναικα σιγα που της περναει απτο μυαλο οτι ο πατερας των παιδιων της παει και ζηταει γλωσσοφιλα και γλυφομουνια απο την καθε πουτανα η βιζιτα.

Αν τα ξερανε αυτα οι γυναικες-γκομενες τους θα τους χοριζαν την ιδια στιγμη και θα τους εφερναν και την τραπεζαρια στο κεφαλι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". Επαληθεύεται πολύ συχνά. Όχι όμως και να μου το παίζουν αυτά τα σιχάματα ανώτεροι επειδή είναι απατεώνες. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω άνετα κι εγώ αλλά δεν θέλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom