You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στις εισπραξεις δεν λες ψεματα τυπε...Καμία σχέση με εισπράξεις ή πωλήσεις κτλ. Σιχαίνομαι τις πωλήσεις, όπως ξέρεις δεν είμαι καθόλου καλός στο να λέω ψέματα.
Καμια σχεση με την Κορινα που προσπαθεις να την πεισεις ότι αυτος που την πληρωνει για να τον δαχτυλιαζει είναι ο γκομενος της :S
Πωλήσεις να κανεις
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Όταν δεν κάνω μπάνιο την ίδια μέρα, την άλλη μέρα μπαγιατεύουν τα μουνόζουμα που έχουν μείνει πάνω μου και ψιλο-βρωμάνε.
Κανα εξανθημα στην πλατη εχεις βγαλει;
να. τέτοια ακούω και δεν θέλω να ξαναπατησωΜια φορά, το 2005, είχα κολλήσει έρπητα ζωστήρα στο μπουρδελάκι της Μονής Προδρόμου. Τίποτε άλλο δερματικό πέρα από αυτό.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.595
- Πόντοι
- 5.060
Κάτι τέτοια όμως πετάς εδώ μέσα και οι άλλοι βρίσκουν πάτημα για να σε καβλαντίζουν και να μειώνουν τη φιλοσοφία σου.Μαλάκα rigormortis πολλές φορές δεν έχω τι να κάνω και παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν διώξει για να περνάει η ώρα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.595
- Πόντοι
- 5.060
Όχι ρε τύπε, γιατί το έκανες αυτό;Vril, όπως γράφω εδώ, στέλνω και κανένα μήνυμα σε καμιά πουτάνα. Τώρα βέβαια υποσχέθηκα στην Κορίνα ότι δεν θα της ξαναστείλω.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.595
- Πόντοι
- 5.060
Μα αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις μια γκόμενα να τη σκίζεις κάμποσες ώρες αλλά τρίβεσαι με παθητικά κρέατα για κάνα 5λεπτο και έχεις ναυαγήσει.Ο rigormortis δεν μπορεί να καταλάβει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω κάποιες φορές είναι η ανία. Απλά βαριέμαι.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το τραγουδι της ημερας...
Αφιερωμενο στον Πικερ και τους παραπληγικους οπαδους του
Αφιερωμενο στον Πικερ και τους παραπληγικους οπαδους του
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.219
- Πόντοι
- 506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Δεν βγαίνω, δεν αγοράζω ρούχα, δεν έχω αμάξι ή μηχανή. Δουλεύω πολύ λίγο. Αλλά ΓΑΜΑΩ όσο και ένας παντρεμένος 30 ετών.
Τί ψηφίζεις μύστη;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Δεν βγαίνω, δεν αγοράζω ρούχα, δεν έχω αμάξι ή μηχανή. Δουλεύω πολύ λίγο. Αλλά ΓΑΜΑΩ όσο και ένας παντρεμένος 30 ετών.
Αφού σε κάτι φωτό , είχες μηχανη ! Την πούλησες ;
Αφού μένεις με τους δικούς σου, και έχεις να φας και γαμάς
είσαι κομπλέ !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι