Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Έλληνας είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο που υπάρχει, είμαστε ο χειρότερος λαός. Δεν νιώθω κανέναν οίκτο για την κατάντια του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπαίνεις στο bourdela.com και αντί να συναντήσεις ωραίους ελεύθερους ανθρώπους, συναντάς παντρεμένα καθίκια που κοροϊδεύουν τις γυναικούλες τους γαμώντας πουτάνες. Ελεεινά σκουπίδια δηλαδή. Εύχομαι η τρόικα να σας αποτελειώσει μπας και βάλετε μυαλό.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μπαίνεις στο bourdela.com και αντί να συναντήσεις ωραίους ελεύθερους ανθρώπους, συναντάς παντρεμένα καθίκια που κοροϊδεύουν τις γυναικούλες τους γαμώντας πουτάνες. Ελεεινά σκουπίδια δηλαδή. Εύχομαι η τρόικα να σας αποτελειώσει μπας και βάλετε μυαλό.

Φιλε στην Ελλαδα αν μεινεις εργενης μετα απο καποια ηλικια θεωρεισαι προβληματικος, αν δεν εχεις σχεση, τρελος ή ομοφυλοφιλος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φιλε στην Ελλαδα αν μεινεις εργενης μετα απο καποια ηλικια θεωρεισαι προβληματικος, αν δεν εχεις σχεση, τρελος ή ομοφυλοφιλος.

Πάντως γύρω στα τριάντα θεωρείσαι ιδανικος για γαμπρός και μπορείς να γαμήσεις με σχετική ευκολία γκομενες που ψάνουν μαλάκα ;) :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχεις σιχαθεί τους πυρφόρους που μια ζωή παρακαλάνε το μουνί; Σιχάθηκες τα μιάσματα της κοινωνίας που λένε ψέματα στις γκόμενες για να τις ρίξουν; Θέλεις να είσαι ειλικρινής και ντόμπρος αλλά και πάλι να γαμάς; Σταμάτα να ασχολείσαι με τις γκόμενες, πες ότι δεν υπάρχουν. Οι γυναίκες που σε ενδιαφέρουν είναι στο τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Αχιλλέως, Δεληγιώργη, Πειραιώς, Κολοκυνθούς. Εκεί είσαι περήφανος, εκεί δεν χρειάζεται προσπάθεια για να γαμήσεις. Εκεί ανήκεις, στα μπουρδέλα των 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν χρειάζεται να έχεις αμάξι ή μηχανή. Δεν χρειάζεται να φοράς ακριβά ρούχα. Ζήσε λιτά και κυνικά, το μουνί κοστίζει μόνο 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Θα πρεπει να βελτιωθείς πικερ, αν θες τον τιτλο του MR MALAKAS 2016... :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι εδώ για να εκφράζω την ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Όχι γκόμενες, μόνο πουτάνες. Όχι μαλακία, μόνο σεξ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Είμαι εδώ για να εκφράζω την ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Όχι γκόμενες, μόνο πουτάνες. Όχι μαλακία, μόνο σεξ.

Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέλος του site,

έριχνε τσουρουφλιστό και αχνιστό κρεμπιέ μέσα στη ζεστή και τρυφερή

μήτρα της Κορίνας που τόσο αγαπάς ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέλος του site,

έριχνε τσουρουφλιστό και αχνιστό κρεμπιέ μέσα στη ζεστή και τρυφερή

μήτρα της Κορίνας που τόσο αγαπάς ?
Αλάτι στην πληγη ε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν ασχολούμαι με τους γκόμενους των κοριτσιών. Εγώ είμαι μόνο μπουρδελιάρης, ποτέ δεν επιδίωξα να βγάλω γκόμενα πουτάνα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν ασχολούμαι με τους γκόμενους των κοριτσιών. Εγώ είμαι μόνο μπουρδελιάρης, ποτέ δεν επιδίωξα να βγάλω γκόμενα πουτάνα.

Άσε μας ρε απαξιωμένε μαλάκα! Εσύ πήγαινες και της έλεγες πόσο την αγαπάς

και εκείνη καθόταν πάνω σε ωμό κρέας και στράγγιζε ψωλές !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν με ενδιαφέρουν οι κρεμπιέδες που τρώνε όλα τα κορίτσια από τους γκόμενούς τους. Εγώ θέλω απλά να τα γαμάω στο μπουρδέλο.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν με ενδιαφέρουν οι κρεμπιέδες που τρώνε όλα τα κορίτσια από τους γκόμενούς τους. Εγώ θέλω απλά να τα γαμάω στο μπουρδέλο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ πήγαινες και έδινες 10 ευρώ μέρα παρα μέρα και της έλεγες

Κορινάκι μου γλυκό κτλ κτλ κτλ

και άλλος την έπαιρνε στα 4 και τον παρακάλαγε για ζεστό κρεμπιε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης δεν ενδιαφέρεται για το ποιος γαμάει την κάθε πουτάνα εκτός μπουρδέλου. Την αγαπάει γιατί είναι πουτάνα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τη γαμούσε με δύναμη ενώ κρατιόταν από τα καπούλια της

και εσύ ήσουν ήσουν σπίτι σου και άκουγες metal μπαλάντες και σκεφτόσουν πόσο την

αγαπάς !!! ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

225px-Single_Moutza.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Parakmiakos δεν κάνεις για μπουρδελιάρης αν σκέφτεσαι έτσι αγόρι μου. Είσαι κάργα πυρφόρος και σχεσάκιας του κερατά. Sorry.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom