You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπαίνεις στο bourdela.com και αντί να συναντήσεις ωραίους ελεύθερους ανθρώπους, συναντάς παντρεμένα καθίκια που κοροϊδεύουν τις γυναικούλες τους γαμώντας πουτάνες. Ελεεινά σκουπίδια δηλαδή. Εύχομαι η τρόικα να σας αποτελειώσει μπας και βάλετε μυαλό.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μπαίνεις στο bourdela.com και αντί να συναντήσεις ωραίους ελεύθερους ανθρώπους, συναντάς παντρεμένα καθίκια που κοροϊδεύουν τις γυναικούλες τους γαμώντας πουτάνες. Ελεεινά σκουπίδια δηλαδή. Εύχομαι η τρόικα να σας αποτελειώσει μπας και βάλετε μυαλό.
Φιλε στην Ελλαδα αν μεινεις εργενης μετα απο καποια ηλικια θεωρεισαι προβληματικος, αν δεν εχεις σχεση, τρελος ή ομοφυλοφιλος.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Φιλε στην Ελλαδα αν μεινεις εργενης μετα απο καποια ηλικια θεωρεισαι προβληματικος, αν δεν εχεις σχεση, τρελος ή ομοφυλοφιλος.
Πάντως γύρω στα τριάντα θεωρείσαι ιδανικος για γαμπρός και μπορείς να γαμήσεις με σχετική ευκολία γκομενες που ψάνουν μαλάκα ;)
Έχεις σιχαθεί τους πυρφόρους που μια ζωή παρακαλάνε το μουνί; Σιχάθηκες τα μιάσματα της κοινωνίας που λένε ψέματα στις γκόμενες για να τις ρίξουν; Θέλεις να είσαι ειλικρινής και ντόμπρος αλλά και πάλι να γαμάς; Σταμάτα να ασχολείσαι με τις γκόμενες, πες ότι δεν υπάρχουν. Οι γυναίκες που σε ενδιαφέρουν είναι στο τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Αχιλλέως, Δεληγιώργη, Πειραιώς, Κολοκυνθούς. Εκεί είσαι περήφανος, εκεί δεν χρειάζεται προσπάθεια για να γαμήσεις. Εκεί ανήκεις, στα μπουρδέλα των 10 ευρώ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Θα πρεπει να βελτιωθείς πικερ, αν θες τον τιτλο του MR MALAKAS 2016...
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Είμαι εδώ για να εκφράζω την ιδεολογία του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Όχι γκόμενες, μόνο πουτάνες. Όχι μαλακία, μόνο σεξ.
Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέλος του site,
έριχνε τσουρουφλιστό και αχνιστό κρεμπιέ μέσα στη ζεστή και τρυφερή
μήτρα της Κορίνας που τόσο αγαπάς ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αλάτι στην πληγη ε?Πως ένιωσες όταν έμαθες ότι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ μέλος του site,
έριχνε τσουρουφλιστό και αχνιστό κρεμπιέ μέσα στη ζεστή και τρυφερή
μήτρα της Κορίνας που τόσο αγαπάς ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Αλάτι στην πληγη ε?
Αναπάντητα ερωτήματα
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Δεν ασχολούμαι με τους γκόμενους των κοριτσιών. Εγώ είμαι μόνο μπουρδελιάρης, ποτέ δεν επιδίωξα να βγάλω γκόμενα πουτάνα.
Άσε μας ρε απαξιωμένε μαλάκα! Εσύ πήγαινες και της έλεγες πόσο την αγαπάς
και εκείνη καθόταν πάνω σε ωμό κρέας και στράγγιζε ψωλές !
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Δεν με ενδιαφέρουν οι κρεμπιέδες που τρώνε όλα τα κορίτσια από τους γκόμενούς τους. Εγώ θέλω απλά να τα γαμάω στο μπουρδέλο.
Εσύ πήγαινες και έδινες 10 ευρώ μέρα παρα μέρα και της έλεγες
Κορινάκι μου γλυκό κτλ κτλ κτλ
και άλλος την έπαιρνε στα 4 και τον παρακάλαγε για ζεστό κρεμπιε
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Τη γαμούσε με δύναμη ενώ κρατιόταν από τα καπούλια της
και εσύ ήσουν ήσουν σπίτι σου και άκουγες metal μπαλάντες και σκεφτόσουν πόσο την
αγαπάς !!! ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
και εσύ ήσουν ήσουν σπίτι σου και άκουγες metal μπαλάντες και σκεφτόσουν πόσο την
αγαπάς !!! ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις