Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Δεν είσθε η όγδοη μετενσάρκωση του Βούδα.
Είσθε ο kyr medios!

Όσο για το αν είμαι ο κυρ τέτοιος ή ο κυρ άλλος , έχω να σου πω ότι εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για όσα nick στο παρελθόν έχουν κάνει το κωλαράκι σου να τσούξει.

Ξεκόλλα και get a life.  :hi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ανήκεις στην κατηγορια εκείνων που έχεις πάρει ένα φόρουμ σε site για μπουρδέλα υπερβολικά στα σοβαρά, αλλα αυτό είναι πρόβλημα σου.
Αυτό που δεν είναι πρόβλημα σου είναι να κανεις επιθέσεις με τέτοιο τρόπο σε ένα άτομο που μέσα σε όλη την τρελα που κουβαλάει δεν σου έχει κάνει τίποτα.

Θέλω να πω μην είσαι τόσα κιλά μαλάκας, κόψε μερικά κιλά αν μπορείς!  :grin:
Καλα θα δεις και αλλους τετοιους τυπους,υπαρχει και ενα βλημα που γραφει σε καθαρευουσα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φίλε, ο νόμος του Πικερ, είναι να γαμάς σαβούρες σαν κοκοράκι
και να νομίζεις ότι έφτασες στο Νιρβάνα !

Καμία ομορφιά στη ζωή !

Εγώ σήμερα ξηλώθηκα και αγόρασα το Σανέλ νο 5
και το χάρισα σε μια Μιλφ που με καλεί κάποιες φορές
σπίτι της και πέφτει παρατεταμένο πήδημα.
Το Σανέλ νο 5 είναι ακριβό, αλλά είναι υπέροχο άρωμα .
Με έκπτωση από τον Χόντο ,πήρα το πιο μικρό
μπουκάλι 79 ευρώ ! Πανάκριβο, αλλά υπέροχο !

Με βάση τον Πίκερ , θα έπρεπε να μην το πάρω και
να γαμήσω 8 φορές στο Μετάξι, αφού έμενα νηστικός και δεν
έτρωγα την τυρόπιτα το μεσημέρι, ώστε τα 79 ευρώ να γίνου 80 !

Οχι , Πικεράκο !
Για την ομορφιά ζούμε ! Θα ξοδέψουμε για την ομορφιά
και ας μην έχουμε την επόμενη εβδομάδα λεφτά να
κάνουμε το κοκοράκι στα κοτέτσια στο Μετάξι !

...μπορεί κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν φάει τίποτε άλλο εκτός απο το μετάξι να λένε ότι αυτό που έκανες είναι πιρφορία...
...αλλά εγώ προβλέπω ότι αυτή η "πιρφορία" θα σου αποφέρει μια υψίαιχμη έκκριση ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών απο την διέγερση του μιλφοθηλέου
το οποίου προκειμένου να σε ευχαριστήσει θα σου χαρίσει μια υπέροχη ηδονιστική εμπειρία !

θα σου πρότεινα να συνοδευτεί το άρωμα με ένα μπουκάλι κρασί ...ίσως και με κάποιους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5  :rolleyes:
αναμένουμε ηδονιστική ανταπόκριση  :hi:

την καλημέρα μου και σε duke nukem και σε αγαπητό blizard και σε όλους τους μύστες του ηδονισμού  :hi:  :)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
...μπορεί κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν φάει τίποτε άλλο εκτός απο το μετάξι να λένε ότι αυτό που έκανες είναι πιρφορία...
...αλλά εγώ προβλέπω ότι αυτή η "πιρφορία" θα σου αποφέρει μια υψίαιχμη έκκριση ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών απο την διέγερση του μιλφοθηλέου
το οποίου προκειμένου να σε ευχαριστήσει θα σου χαρίσει μια υπέροχη ηδονιστική εμπειρία !

θα σου πρότεινα να συνοδευτεί το άρωμα με ένα μπουκάλι κρασί ...ίσως και με κάποιους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5  :rolleyes:

την καλημέρα μου και σε duke nukem και σε αγαπητό blizard και σε όλους τους μύστες του ηδονισμού  :hi:  :)

Καλημέρα σας!!!  :hi:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Βρε βρε τι έχουμε εδω? ο ριγκος να συμβουλεύει για πιρφοροσχέσεις? ενω παλιοτερα την έλεγε σε μενα και διαφωνουσε?

ρε πως γυρνανε οι καιροι  :2funny: :2funny:

οσο για τον Πικερ νταξει τι να πει κανεις ... τρολαράς ηταν τρολαρας θα μεινει παιζιε να εχει καμια γκομενα απεξω
και να μας δουλευει ολους  :orchestra: :orchestra:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτό θα το μεταφέρω στον bakalhs
Οτι ειναι βλημα που γραφει ετσι στο bourdela.com;Φανταζομαι το γνωριζει,δεν χρειαζεται να του το μεταφερεις.Νομιζω ειχε πει οτι γραφει ετσι γιατι την τελευταια φορα που γαμησε αυτη η γραφη ηταν στο προσκηνιο.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλα θα δεις και αλλους τετοιους τυπους,υπαρχει και ενα βλημα που γραφει σε καθαρευουσα.
Σε έχω για παλιό και έξυπνο ώστε να καταλάβεις ότι εμπλέκεσαι κι συμφωνείς με κάποιον που είναι οφθαλμοφανές ότι έχει προηγούμενα και επιτίθεται επιλεκτικά σε ενα συγκεκριμένο Νίκ που τη λέει στον πίκερ, ενώ υπάρχουν δεκάδες αλλα που κάνουν το ίδιο.

Δεν σε παραξένεψε που βρίζει ενώ δεν υβρίστηκε;  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φίλε, ο νόμος του Πικερ, είναι να γαμάς σαβούρες σαν κοκοράκι
και να νομίζεις ότι έφτασες στο Νιρβάνα !

Καμία ομορφιά στη ζωή !

και το χάρισα σε μια Μιλφ που με καλεί κάποιες φορές

Με βάση τον Πίκερ , θα έπρεπε να μην το πάρω και
να γαμήσω 8 φορές στο Μετάξι, αφού έμενα νηστικός και δεν
έτρωγα την τυρόπιτα το μεσημέρι, ώστε τα 79 ευρώ να γίνου 80 !

Οχι , Πικεράκο !
και ας μην έχουμε την επόμενη εβδομάδα λεφτά να
κάνουμε το κοκοράκι στα κοτέτσια στο Μετάξι !
Ποτε θα ξαναγαμησεις όμως;
Γιατί αυτή και την επόμενη εβδομάδα ο picker θα γαμει αβέρτα στο μεταξι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σε έχω για παλιό και έξυπνο ώστε να καταλάβεις ότι εμπλέκεσαι κι συμφωνείς με κάποιον που είναι οφθαλμοφανές ότι έχει προηγούμενα και επιτίθεται επιλεκτικά σε ενα συγκεκριμένο Νίκ που τη λέει στον πίκερ, ενώ υπάρχουν δεκάδες αλλα που κάνουν το ίδιο.

Και εγω σε εχω για παλιο,και πιο πολυ για εξυπνο,που να πιανει οτι γουσταρω μανουρα και χαβαλε.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Picker που είσαι?
Σε ψάχνουμε!

:orchestra: :orchestra:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Εσύ πουλάκι μου ποιός είσαι?
Ο διαφωτιστής του κόμματος?
Το καρφί του αφεντικού?
Ο τύπος "πετάγομαι σαν πούτσα"?
Όλα τα ανωτέρω?

Ρε φίλε σοβαρά, δες το ύφος που έγραψες αυτό που έγραψες, λες και κάνει ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ... Ρε σοβαρευτείτε και βρέστε κάτι να κάνετε με την ζωή σας αντί να αναλώνεστε σε βλακείες, που δεν έχουν στην τελική και επαφή με την πραγματικότητα, μιας και ούτε ο κυρ μπάμιας είμαι, αλλά  ούτε υπάρχει κανείς να επιτίθεται συνέχεια στον κακομοίρη τον πίκερ με τέτοια εμπάθεια, κατινιά και κακια, εκτος από τον φίλο σου.
Ντροπή γκοτζάμ μαντράχαλοι να ασχολείστε με αυτά ρε τύπε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Βρε βρε τι έχουμε εδω? ο ριγκος να συμβουλεύει για πιρφοροσχέσεις? ενω παλιοτερα την έλεγε σε μενα και διαφωνουσε?

ρε πως γυρνανε οι καιροι  :2funny: :2funny:

οσο για τον Πικερ νταξει τι να πει κανεις ... τρολαράς ηταν τρολαρας θα μεινει παιζιε να εχει καμια γκομενα απεξω
και να μας δουλευει ολους  :orchestra: :orchestra:

...ναι βρήκαμε μια καραμέλα " πιρφόρος και πιρφόρος..." και την αμολάμε σε όποιον δεν τρώει αποκλειστικά στο μετάξι ...
λές ότι η κοκορίστικη πληρωμένη ταχυγαμία έχει το μονοπώλιο της απόλαυσης  :jerking:

...το ότι ο λαδάκης πήρε άρωμα σ'ένα καυλωμένο μιλφ και επίκειται να κάνει γαμησάρα το λάβατε υπόψιν σας ? ...τώρα αν θεωρείται αυτό πιρφορία
τότε χαλάλι ...

αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πιρφορία και η μαλακία γενικότερα είναι άλλη ...αλλά ας μην επεκταθούμε επι του παρόντος

την καλησπέρα μου  :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
και το χάρισα σε μια Μιλφ
που με καλεί κάποιες φορές

τυπε, τι πιρφοροπιρφοριστικα ειναι αυτα;
εσυ που δεν φειδοσουν χρηματων προκειμενου να τρυγησεις τους χυμους των σλαβικων εκδιδομενων πιπινιων να γινεσαι απολογητης της πιρφοροσυνης
τς τς τς

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
...ναι βρήκαμε μια καραμέλα " πιρφόρος και πιρφόρος..." και την αμολάμε σε όποιον δεν τρώει αποκλειστικά στο μετάξι ...
λές ότι η κοκορίστικη πληρωμένη ταχυγαμία έχει το μονοπώλιο της απόλαυσης  :jerking:

...το ότι ο λαδάκης πήρε άρωμα σ'ένα καυλωμένο μιλφ και επίκειται να κάνει γαμησάρα το λάβατε υπόψιν σας ? ...τώρα αν θεωρείται αυτό πιρφορία
τότε χαλάλι ...

αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πιρφορία και η μαλακία γενικότερα είναι άλλη ...αλλά ας μην επεκταθούμε επι του παρόντος

την καλησπέρα μου  :hi:

Δυστυχώς έχει χαθεί το μέτρο προ πολλού, και πρέπει να εξηγουμε τα αυτονόητα, Κύριε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.831
Πόντοι
5.827
Τουλάχιστον εσάς ο Picker σας απαντάει. Εμένα, δύο φορές τώρα που τον ρώτησα κάτι, έκανε τον Κινέζο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom