Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

ειδικα εσυ δεν δινεις την παραμικρη σημασια γιαυτο σε εκανε ενα μπαζο του δεκαρικου να κυλιεσαι στα πατωματα  :s&m_1:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ εκτός αν είναι η Κορίνα. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και μόνο την Κορίνα ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ [ την Κορίνα κάθε μέρα ] ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ [ εκτός αν σκεφτόμαστε την Κορίνα ], ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και δηλαδή στην Κορίνα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ [ αφού η Κορίνα δεν θέλει ούτε να μας δει ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ πιρφόροι της Κορίνας.

Επισκέπτης
ο πουτανοκαψουρης ειναι χειροτερος και απο τον πιρφορο

Επισκέπτης
ειδικα εσυ δεν δινεις την παραμικρη σημασια γιαυτο σε εκανε ενα μπαζο του δεκαρικου να κυλιεσαι στα πατωματα  :s&m_1:

Το Κορινάκι με πλήγωσε πολύ γιατί το γάμησα τόσες πολλές φορές που το αγάπησα τρελά. Το γλυκό μου το Κορινάκι.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096
Το Κορινάκι με πλήγωσε πολύ γιατί το γάμησα τόσες πολλές φορές που το αγάπησα τρελά. Το γλυκό μου το Κορινάκι.

[move] :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:[/move]

http://[URL unfurl="true"]www.ebabynames.com/234xNximage-for-Korina.jpg.pagespeed.ic.YTnIGCx_bu.jpg[/img[/URL]]
[move]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: [/move]

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096

Cartoon-mythology-vector-material-52658.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οποιος κανει σεξ με αγνωστη γυναικα για δεκαλεπτο, ουσιαστικα αυνανιζεται και δεν κανει σεξ.

Μεσα σε 10 λεπτα ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν προλαβαινει να εγγραψει το αλλο ατομο ως κοινωνικη επαφη. Καταγραφεται σαν εικονα, σα φωτογραφια, ουσιαστικα αυνανιζεσαι με το δικο σου συναισθημα σαν ηδονοβλεψιας. Δε νιωθεις οτι γαμας ανθρωπο.

Ο Πικερ αξιζει τη λυπη μας γιατι δε θα γνωρισει ποτε τον ολοκληρωμενο ερωτα. Θα μεινει για παντα αυτοσυνουσιαζομενος με την εικονα μιας σαρκας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οποιος κανει σεξ με αγνωστη γυναικα για δεκαλεπτο, ουσιαστικα αυνανιζεται και δεν κανει σεξ.

Μεσα σε 10 λεπτα ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν προλαβαινει να εγγραψει το αλλο ατομο ως κοινωνικη επαφη. Καταγραφεται σαν εικονα, σα φωτογραφια, ουσιαστικα αυνανιζεσαι με το δικο σου συναισθημα σαν ηδονοβλεψιας. Δε νιωθεις οτι γαμας ανθρωπο.

Ο Πικερ αξιζει τη λυπη μας γιατι δε θα γνωρισει ποτε τον ολοκληρωμενο ερωτα. Θα μεινει για παντα αυτοσυνουσιαζομενος με την εικονα μιας σαρκας.
Ποια δεκα λεπτα ρε τύπε?
Εδω αν βαλουμε ολα μαζι τα δεκαλεπτα που εχει παει με την Κορινα, παιζει να βγαινουν μερικες εκατονταδες ωρες. Ουτε να την ειχε παντρευτει δηλαδη.

Επισκέπτης

Συνεχίζεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Καταρχήν έχω πει ότι έχω γαμήσει 6 γκόμενες χωρίς πληρωμή και - αν βάλεις και την τσατσά που γαμούσα σπίτι της - 7 γκόμενες εκτός μπουρδέλων. Έχω δοκιμάσει λοιπόν αρκετές φορές το σεξ εκτός των οίκων ανοχής. Είτε είμαι με γκόμενα ή με πουτάνα, ΠΟΤΕ δεν έχω γαμήσει για πάνω από 10 λεπτά. Πρώτον, δεν αντέχω και χύνω σχετικά γρήγορα και δεύτερον, το σεξ πέραν του δεκάλεπτου είναι ανούσιο και κουραστικό. Κοινώς, λες μαλακίες. Το σεξ στα μπουρδέλα είναι κανονικότατο σεξ, βάλτε το καλά στο μυαλό σας!

Επισκέπτης
είσαι ωραίος, καλό μουνί τύπε ??

Πολύ καλή. Τώρα έχει γκόμενο και την παρακαλάω γιατί μου έχει λείψει κι αυτή. Μου έκανε φοβερό έρωτα με ακάποτες πίπες στο σπίτι της με 10 ευρώ. Δεν ήταν πρώην πουτάνα, μόνο τσατσά. Δεν θα πω φυσικά ποια ήταν.

Επισκέπτης
Ποια δεκα λεπτα ρε τύπε?
Εδω αν βαλουμε ολα μαζι τα δεκαλεπτα που εχει παει με την Κορινα, παιζει να βγαινουν μερικες εκατονταδες ωρες. Ουτε να την ειχε παντρευτει δηλαδη.

Δεν είναι τόσο. 10-15 ώρες βγαίνουν αν τα βάλεις όλα μαζί. Αλλά και πάλι είναι αρκετό για να φας κόλλημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Συνεχίζεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Καταρχήν έχω πει ότι έχω γαμήσει 6 γκόμενες χωρίς πληρωμή και - αν βάλεις και την τσατσά που γαμούσα σπίτι της - 7 γκόμενες εκτός μπουρδέλων.  Είτε είμαι με γκόμενα ή με πουτάνα, ΠΟΤΕ δεν έχω γαμήσει για πάνω από 10 λεπτά.
Γι αυτό τύπε σε σουτάρουν και καταλήγεις πάντα στα μπουρδέλα.  :2funny:

Επισκέπτης
Γι αυτό τύπε σε σουτάρουν και καταλήγεις πάντα στα μπουρδέλα.  :2funny:

Δεν μπορώ τύπε. Είμαι εγωιστής στο σεξ. Θεωρώ ότι είναι ένα πράγμα που απευθύνεται μόνο στον άντρα και οι γυναίκες απλά κάθονται να γαμηθούν. Πάντα κοιτάζω να πάρω ικανοποίηση και όχι να δώσω. Βλέπω όλες τις γυναίκες σαν πόρνες που μου κάνουνε χάρη.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ εκτός αν είναι η Κορίνα. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και μόνο την Κορίνα ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ [ την Κορίνα κάθε μέρα ] ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ [ εκτός αν σκεφτόμαστε την Κορίνα ], ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και δηλαδή στην Κορίνα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ [ αφού η Κορίνα δεν θέλει ούτε να μας δει ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ πιρφόροι της Κορίνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom