Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

See the man on the busy street
He's almost incomplete
He takes his pleasure in strange ways
And the lady in the liberty
She's just like you and me
You wouldn't know her at all.
She takes a train up to the great big city
She knocks a door and steps right in
He's just a fool that some would like to pity
They work it out in the house of sin.

Night games, they pay for their
Night games, they work to numbers
They' don't use names it says in the rules
It's strictly for cools to play their night games
They pay for their night games
Always play one last frame
Games of the night.

Every room is a different scene
Every one has a different dream
They make it anyway they choose
You can get anything you need
Anyone if the price's agreed
And nothing left for you to lose
It's entertainment for the lost and lonely
And cabaret for those who dare
The last attainment of the one and only
It's got to be to get you there.

Night games, they pay for their
Night games, they work to numbers
They' don't use names it says in the rules
It's strictly for cools to play their night games
They pay for their night games
Always play one last frame
Games of the night.

Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμπάσχω με τη καψούρα του picker με το κορινάκι ... έτσι είναι οι αγνοί έρωτες στους βρώμικους δρόμους του Μεταξουργείου, συνέχισε μύστη μου το παρακαλετό θα της κάμψεις τις αντιστάσεις κάποια στιγμή 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είσαι βαθιά νυχτωμένος τύπε. Ο Picker δεν έχει γκόμενα γιατί ακριβώς δεν είναι πυρφόρος. Αν βρεις καμία γκόμενα που να μπορεί να αντέξει έναν τόσο απαιτητικό, ειλικρινή και φαλλοκράτη άντρα όπως εγώ έλα να μου τη γνωρίσεις. Εσύ είσαι κατά βάθος ο πυρφόρος. Εγώ είμαι γεννημένος για μπουρδελιάρης.

τι είσαι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είσαι πολύ ζόρικη περίπτωση πιρφόρου που πηγαίνει στα μπουρδέλα απο ανάγκη , δλδ επειδή δεν του κάθεται κάποια καριόλα καταφεύγει στα μπουρδέλα απο ανάγκη
και πιρφορίζει τις πουτάνες ως υποκατάστατο

μην μπερδεύεις τις έννοιες...

και κάτι άλλο θέλω να σου πω για να μην αφήσω κάτι αναπάντητο:

γράφεις ότι δεν μου σηκώνεται στα μπουρδέλα έτσι ?

θέλω να σε ρωτήσω :

είναι το ίδιο να καυλώνεις και να ξεσκίζεσαι 2 μέρες με μια σεληνιασμένη μαινάδα που χύνει συνέχεια και σε παρακαλάει να την γαμήσεις ή με 2 λεσβίες που αλληλογλείφονται και αλληλοδαχτυλιάζονται για κανά μισάωρο και να σε παροτρύνουν να τις γλύψεις και συ ...με το να καυλώσεις στα 30 δευτερόλεπτα με μια πουτάνα που κουλουριάζεται για να μην την πιάσεις μασάει τσίχλα ενώ την πηδάς και κοιτάει το ταβάνι ? είναι η ίδια ποιότητα ηδονής ?

σεβάσου τον εαυτό σου πριν απαντήσεις

και κάτι άλλο :

θυμάμαι όταν ήμασταν μικρά καυλώναμε ανταλλάζοντας τάπες και αυτοκόλλητα πανίνι και θεωρούμασταν και μάγκες...υπάρχει ένας ενήλικος που να καυλώνει πλέον έτσι ?
δλδ είναι η ίδια ποιότητα της καύλας ...με ένα καλό όργιο πχ ?

τελοσπάντων ρητορικά τα ερωτήματα...

δεν πιστεύω ότι κατα βάθος τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ...απλά το κάνεις για εκτόνωση ...οπότε δεν υπάρχει και λόγος για σοβαρή αντιπαράθεση

θα χαρώ πολύ όμως αν το σηκώσεις  ;)

αυτά

Επισκέπτης
Τύπε rigor, μπροστά μου είσαι ένα τίποτα. Με ζηλεύεις γιατί είμαι αναγνωρίσιμος, γιατί έχω δημιουργήσει σχολή. Είμαι γαμιάς και αισθηματίας μαζί. Εσύ αντίθετα είσαι μαλάκας και κενός από αισθήματα. Μια αποτυχία σκέτη δηλαδή.

Επισκέπτης
Συμπάσχω με τη καψούρα του picker με το κορινάκι ... έτσι είναι οι αγνοί έρωτες στους βρώμικους δρόμους του Μεταξουργείου, συνέχισε μύστη μου το παρακαλετό θα της κάμψεις τις αντιστάσεις κάποια στιγμή   

Τύπε μόνο οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες με καταλαβαίνουν. Γι' αυτούς αγωνίζομαι, γι' αυτούς είμαι εδώ. Γάμησα πάλι σήμερα τη Γκαμπριέλα στο δωμάτιο το μέσα δεξιά, εκεί που είχα σκίσει και το Κορινάκι τόσες αμέτρητες φορές.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε rigor, μπροστά μου είσαι ένα τίποτα. Με ζηλεύεις γιατί είμαι αναγνωρίσιμος, γιατί έχω δημιουργήσει σχολή. Είμαι γαμιάς και αισθηματίας μαζί. Εσύ αντίθετα είσαι μαλάκας και κενός από αισθήματα. Μια αποτυχία σκέτη δηλαδή.

...αλήθεια το πιστεύεις αυτό βρε picker ? χωρίς να μπορείς να αρθρώσεις μισή πρόταση για αντεπιχείρημα ?  :-

...εντάξει λοιπόν , επειδή είμαι καλός άνθρωπος , θα πάω με τα νερά σου:

είμαι ένας αποτυχημένος μπροστά σου, σε ζηλεύεω και θέλω να σου μοιάσω  ;)

ικανοποιημένος τώρα?

καλό σου βράδυ  :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε μόνο οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες με καταλαβαίνουν. Γι' αυτούς αγωνίζομαι, γι' αυτούς είμαι εδώ. Γάμησα πάλι σήμερα τη Γκαμπριέλα στο δωμάτιο το μέσα δεξιά, εκεί που είχα σκίσει και το Κορινάκι τόσες αμέτρητες φορές.

τύπε μπροστά στον rigor είσαι αόρατος

Επισκέπτης
τύπε μπροστά στον rigor είσαι αόρατος

Βασικά κανείς από εσάς που το παίζετε γαμιάδες και βρίζετε τους "πυρφόρους" δεν είστε πραγματικοί μπουρδελιάρηδες. Εσείς είστε οι μεγάλοι πραγματικοί πυρφόροι. Οι γαμιάδες είναι κάποιοι Πακιστανοί και λοιποί που χωρίς πολλά λόγια γαμάνε τακτικά.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Βασικά κανείς από εσάς που το παίζετε γαμιάδες και βρίζετε τους "πυρφόρους" δεν είστε πραγματικοί μπουρδελιάρηδες. Εσείς είστε οι μεγάλοι πραγματικοί πυρφόροι. Οι γαμιάδες είναι κάποιοι Πακιστανοί και λοιποί που χωρίς πολλά λόγια γαμάνε τακτικά.

ΜΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΧΑΧΑΟΧΑΥΧΥΟΑΧΟΥΑΥΟΧΑΥΟΧΑΥΟ

πικερ !!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΑΣΑΩ ΣΙΔΕΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μπουρδελιάρης είναι αυτός που έχει την ικανότητα να γαμήσει και να τελειώσει στο 5-λεπτο στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτός που δεν μπορεί να γαμήσει στα μπουρδέλα και χάνει τα λεφτά του τζάμπα δεν είναι μπουρδελιάρης αλλά πυρφόρος.

Επισκέπτης
Το να βάζεις συναίσθημα και να παρακαλάς τις πουτάνες που δεν σε δέχονται αλλά έχεις ήδη ξεσκίσει δεν σε κάνει πυρφόρο. Απλά γουστάρεις να δίνεις αξία σε αυτά τα άμοιρα πλάσματα που προσφέρουν στους μοναχικούς τύπους τόση υπερηφάνεια και ηδονή.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.845
Πόντοι
606
Το να βάζεις συναίσθημα και να παρακαλάς τις πουτάνες που δεν σε δέχονται αλλά έχεις ήδη ξεσκίσει δεν σε κάνει πυρφόρο. Απλά γουστάρεις να δίνεις αξία σε αυτά τα άμοιρα πλάσματα που προσφέρουν στους μοναχικούς τύπους τόση υπερηφάνεια και ηδονή.
ετσι τη λενε τωρα? :jerking:

Επισκέπτης
είσαι πολύ ζόρικη περίπτωση πιρφόρου που πηγαίνει στα μπουρδέλα απο ανάγκη , δλδ επειδή δεν του κάθεται κάποια καριόλα καταφεύγει στα μπουρδέλα απο ανάγκη
και πιρφορίζει τις πουτάνες ως υποκατάστατο

Φυσικά και πάω στα μπουρδέλα από ανάγκη. Και οι πουτάνες από ανάγκη γίνονται πουτάνες. Σου το έχω ξαναπεί αλλά δεν θες να το καταλάβεις. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι αντικοινωνικός, φαλλοκράτης, υποψήφιος βιαστής. Δεν είναι πραγματικός μπουρδελιάρης ο σχεσάκιας που πάει μία στο τόσο στα μπουρδέλα για αλλαγή. Φυσικά και από ανάγκη πάω γιατί είμαι αντισυμβατικός.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φυσικά και πάω στα μπουρδέλα από ανάγκη. Και οι πουτάνες από ανάγκη γίνονται πουτάνες. Σου το έχω ξαναπεί αλλά δεν θες να το καταλάβεις. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι αντικοινωνικός, φαλλοκράτης, υποψήφιος βιαστής. Δεν είναι πραγματικός μπουρδελιάρης ο σχεσάκιας που πάει μία στο τόσο στα μπουρδέλα για αλλαγή. Φυσικά και από ανάγκη πάω γιατί είμαι αντισυμβατικός.

είναι άλλο πράγμα να είσαι στο περιθώριο λόγω αποτυχίας και άλλο λόγω ιδεολογίας
στο πρώτο ζηλεύεις στο δεύτερο είσαι περήφανος

...όμως δεν θέλω να επεκταθώ , γιατί είμαι καλός άνθρωπος  :)

Επισκέπτης
είναι άλλο πράγμα να είσαι στο περιθώριο λόγω αποτυχίας και άλλο λόγω ιδεολογίας
στο πρώτο ζηλεύεις στο δεύτερο είσαι περήφανος

...όμως δεν θέλω να επεκταθώ , γιατί είμαι καλός άνθρωπος  :)

Όλο χαζομάρες λες ρε φίλε. Τα μπουρδέλα είναι για τους μοναχικούς τύπους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να έχουν σχέση. Αυτοί είναι οι full-time μπουρδελιάρηδες. Οι άλλοι που το κάνουν πού και πού για χόμπι είναι περαστικοί.

Επισκέπτης
Εγώ απορώ, όσοι έχετε γκόμενες τι μπαίνετε εδώ και κατηγορείτε τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες; Είστε σε ένα site για μπουρδέλα και χλευάζετε αυτούς που γαμάνε μόνο ή κυρίως στα μπουρδέλα. Το site ανήκει στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγώ απορώ, όσοι έχετε γκόμενες τι μπαίνετε εδώ και κατηγορείτε τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες; Είστε σε ένα site για μπουρδέλα και χλευάζετε αυτούς που γαμάνε μόνο ή κυρίως στα μπουρδέλα. Το site ανήκει στους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες.

Α μπράβο! Για αυτό δεν σε ψηφίζω εσένα.

Μπορεί να το διαβάσει αυτό το Τρολλ του σάιτ και να τσακιστεί να φύγει από δω μέσα;

Μπράβο ρε συ!  :hi:

trampoukos_120kg

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια καλη εναλλακτικη ο νομος του πικερ αλλα καντε γυμναστικη βαλτε καλα ρουχαλακια και θα δειτε που θα γαμησετε και κανονικες γκομενες ,φτανουν οι δικαιολογιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom