Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eίπα τύπου...Οχι η Ρόουζ συγκεκριμένα...Σιγά μην δεν τα ήξερε...Παίζει να την ενημερώνεις και για το κάθε πότε πας για χέσιμο αγαπούλη...
Δεν θα την ενημερωνα για κατι τετοιο, γιατι προφανως δεν θα το εβρισκε ενδιαφερον.
Την καλημέρα μου αγαπητε μου. Καλη σου ξεκουραση.

Επισκέπτης
Τώρα γίνεστε ανάλγητος.

Με πόνο ψυχής μέν, αλλά το έπραξε για να δείξει έμπρακτα την αφοσίωση στο κόμμα και ειδικότερα στην περι γενοσήμων  γραμμή του κόμματος που ανήκει.

Ούτε γενόσημα, ούτε πρωτότυπα φάρμακα βοηθούν στην κατάσταση που βρίσκεται κ. Άγιε...Τζουλιέν λέει και κλαίει...4 χρόνια μετά...Πιστεύω οτι η πανωλεθρία που θα είχε πάθει στο δικαστηριο θα συνέπεσε με την περίοδο που το πράγμα πήγε στραβά με την Τζουλιέν και είχε γίνει ψυχολογικό ράκος εξαιτίας αυτού...Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ήττα του Μεγαλειοτάτου...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το νήμα να μετονομαστεί από νόμος του Πίκερ σε κώλος του Πίκερ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
φίλε το ουκ εν τω πολλω το ευ το έχεις καθόλου ακουστά ?

βεβαίως. Γι αυτό θα προσπαθήσουμε αυτή που θα κάνει τα παιδιά μας να είναι όσο το δυνατόν πιό όμορφη (καλά γονίδια)κι όχι δύσμορφη, ανάπηρη, τυφλή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δόκιμους αξιωματικούς ήξερα, δόκιμους ειρηνοδίκες ηξερα, πλεον μαθαμε ότι υπαρχουν και δοκιμοι πούστηδες.

Θα σας μαλώσω κε Άλεξ. Δόκιμος είναι αυτός που έχει αποδείξει την αξία του. Ο κος Picker, προς το παρόν τουλάχιστον, δηλώνει ότι θα ήθελε να... και οι υπηρεσίες του θα είναι πολύ φτωχές, χωρίς εξτραδάκια κλπ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ειναι συνηθες  ενας αντρας να το γυρισει τη σημερον εποχη με τοση απογοητευση που τρωει απο το γυναικειο φυλο.καπου πρεπει να εξωτερικευσει τον ερωτισμο του.πολλα νεα παιδια εχουν σπρωχτει στην ομοφυλοφιλια κατω απο την απογνωση που προκαλει η σεξουαλικη ορμη.

όχι φίλτατε. Η σημερινή εποχή (στην Αθήνα τουλάχιστον) είναι αυτή κατά την οποία υπάρχουν περισσότερες σεξεργάτριες από ποτέ οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες που εδώ και τρεις δεκαετίες ας πούμε δεν υπήρχαν ούτε στα παραμύθια, ούτε στις φαντασιώσεις μας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Θέλω να ομολογήσω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά με το Κορινάκι, γι' αυτό έχω ξεφύγει και γράφω όλες αυτές τις μαλακίες και ποστάρω τον κώλο μου κτλ. Είναι κατακαλόκαιρο και νιώθω παγωνιά σαν να 'ναι χειμώνας. Γιατί με πλήγωσες τόσο ρε Κορινάκι?  :'(

Picker, ανθρώπινα στο ξαναλέω. Δεν θέλω να προσβληθείς, μην κάνεις το λάθος να νομίσεις ότι σου επιτίθεμαι, ότι σε δουλεύω κλπ. Έχεις πραγματική ανάγκη από ψυχίατρο. Κλείσε ραντεβού, η φθορά του μυαλού είναι σαν μια πέτρα που κατρακυλάει από ένα βουνό. Ξεκινάει εύκολα, αλλά δεν σταματάει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.015
Πόντοι
2.606
βεβαίως. Γι αυτό θα προσπαθήσουμε αυτή που θα κάνει τα παιδιά μας να είναι όσο το δυνατόν πιό όμορφη (καλά γονίδια)κι όχι δύσμορφη, ανάπηρη, τυφλή.
για να έχει βασιμότητα η θεωρία σου πρέπει όμως να πληρεις και εσυ κάποιες προϋποθέσεις εξωτερικής εμφάνισης ξέρεις

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ πάλι βλέπω τα κανόνια της Αλίντισας και τρελαίνομαι  :tits:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγώ πάλι βλέπω τα κανόνια της Αλίντισας και τρελαίνομαι  :tits:

Και άλλοι στο παρελθόν τα έχουν δει (και γευθεί) -απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτον- αλλά δεν κάνουν έτσι...... :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
για να έχει βασιμότητα η θεωρία σου πρέπει όμως να πληρεις και εσυ κάποιες προϋποθέσεις εξωτερικής εμφάνισης ξέρεις
στον αντρα δεν παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση ουτε η ηλικια.τα φυλα εχουν διαφορετικα κριτιρια επιλογης.φιλος μου 150κιλα τα εχει με πιπινακι τρελα μονο και μονο επειδη εχει γοητεια και κυρος.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.470
Πόντοι
26.096

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Όπως σου έχω ξαναπεί, παίζει σοβαρά η πιθανότητα να είμαι και πιο άντρας από σένα.

Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά. Εσείς θα τον πάρετε αντρίκια και παλικαρίσια. Χωρίς συναισθηματισμούς, δημιουργίες ερωτικού  κλίματος και λοιπές "γυναικουλίστικές" και "αδερφίστικες" μαλακίες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.470
Πόντοι
26.096
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά. Εσείς θα τον πάρετε αντρίκια και παλικαρίσια. Χωρίς συναισθηματισμούς, δημιουργίες ερωτικού  κλίματος και λοιπές "γυναικουλίστικές" και "αδερφίστικες" μαλακίες.
Οπερ έδει δείξαι!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.470
Πόντοι
26.096
Το τραγούδι της ημέρας, αφιερωμένο εξαιρετικά στον κ. Picker. Πιστεύω ότι θα του αρέσει [ ... μπλιαχ ... ]

SXoDCCDWWkk[video][/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom