wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ποιόν θα έπρεπε να γουστάρω εδώ μέσα για να ειμαι νορμάλ??Τι ρωτας κι εσυ...
Για να θελεις εμενα, πρεπει να εισαι περιεργη.
Ποιόν θα έπρεπε να γουστάρω εδώ μέσα για να ειμαι νορμάλ??Τι ρωτας κι εσυ...
Οποιονδηποτε εκτος από μενα. Παλι τα ιδια θα λεμε?Ποιόν θα έπρεπε να γουστάρω εδώ μέσα για να ειμαι νορμάλ??
Ποιόν θα έπρεπε να γουστάρω εδώ μέσα για να ειμαι νορμάλ??
Μπα είμαι της παραδοσης, δε μ' αρεσουν οι αλλαγές των ρόλων.Το Λίλα.
Τι ρωτας κι εσυ...
Μπα είμαι της παραδοσης, δε μ' αρεσουν οι αλλαγές των ρόλων.
Παρακαλω φίλε μου.Ευτυχώς με έβγαλες απο τη δύσκολη θέση Αλέκο...Να σαι καλά μαν
Αλέκο έχω μια απορία...Έχεις νιώσει ταπείνωση ή ξεφτίλα επιπέδου Πίκερ (οταν θα δίνει τον κώλο του σε κωλομπαράδες για να βγάλει λεφτά) μέσα στο δικαστήριο? Να χάσεις πανηγυρικά και εξευτελιστικά και να φύγεις με το κεφάλι στα σκέλια κι ο πελάτης σου να καταριέται την ωρα και τη στιγμή που σε προσέλαβε?
Ναι.Αλέκο έχω μια απορία...Έχεις νιώσει ταπείνωση ή ξεφτίλα επιπέδου Πίκερ (οταν θα δίνει τον κώλο του σε κωλομπαράδες για να βγάλει λεφτά) μέσα στο δικαστήριο? Να χάσεις πανηγυρικά και εξευτελιστικά και να φύγεις με το κεφάλι στα σκέλια κι ο πελάτης σου να καταριέται την ωρα και τη στιγμή που σε προσέλαβε?
Αφού δεν είστε αφελής, γιατί διατυπώνετε αφελείς ερωτήσεις;
Υπάρχει περίπτωση να σας απαντήσει καταφατικά;
Αυτό νομίζω πως είναι γνωστό άλλωστε, δε φάνηκε τωρα.Είδατε τελικά κύριε Άγιε? Ειλικρινής ο μεγαλειότατος... ;)
Είδατε τελικά κύριε Άγιε? Ειλικρινής ο μεγαλειότατος... ;)
Αυτό νομίζω πως είναι γνωστό άλλωστε, δε φάνηκε τωρα.
Αυτό νομίζω πως είναι γνωστό άλλωστε, δε φάνηκε τωρα.
Υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει υποστεί δεινές ηττες?Πανωλεθρία Αλέκο ε? Ντάξει δεν πειράζει αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...Τον φουκαρά τον πελάτη λυπάμαι...
Και αυτό, όπως και άλλα πολλά.Αυτό σε σκλάβωσε στον Αλέκο? Η ειλικρίνεια του...?
Στην περιπτωση σου, ο κατακτητης κατακτηθηκε.Και αυτό, όπως και άλλα πολλά.
Στην περιπτωση σου, ο κατακτητης κατακτηθηκε.