alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει υποστεί δεινές ηττες?
Το ενας εναντιον δεκα το αντιμετωπίζω κάθε μερα.
Η διαφορά είναι ότι εσυ λες μαλακιες τωρα, [size=20pt]ενώ εγω λεω σωστα πραγματα παντα[/size].
Υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει υποστεί δεινές ηττες?
Το ενας εναντιον δεκα το αντιμετωπίζω κάθε μερα.
Η διαφορά είναι ότι εσυ λες μαλακιες τωρα, ενώ εγω λεω σωστα πραγματα παντα.
Σιγα μην το πιστευες...Πίστευα μέχρι σήμερα οτι ήσουν εσυ αλλα τελικά έπεσε κι αυτό το κάστρο...
Κάποια μεγαλα πνεύματα συναντηθηκαν βλεπω.
Είναι επειδή το μεγαλύτερο πνεύμα όλων, δεν φείδεται βαρύγδουπων δηλώσεων.
Διαβάζουμε με ευλάβεια και προσήλωση την βίβλο σου Αλέκο...
Τα παντα είναι θεμα κινητρου...Βonjour mon loup!
Οι ανεβασμενες θερμοκρασιες σας κανουν καλο...σας θυμαμαι πιο 'μουδιασμενο' τους μηνες του χειμωνα
Βonjour mon loup!
Οι ανεβασμενες θερμοκρασιες σας κανουν καλο...σας θυμαμαι πιο 'μουδιασμενο' τους μηνες του χειμωνα
Δείτ κύριε,
Ομολογώ ότι κάποια στιγμή ερέθισε το ενδιαφέρον μου και κατ΄επέκτασιν μαγνήτισε την προσήλωση μου ο κ. Πίκης, αλλά τελικά με κέρδισε ο Μεγαλειότατος με την απόλυτη ειλικρίνιά του.
Ο ερωτας για την Τζουλιεν ηταν υπαρκτος, αλλά εχει ξεπεραστεί προ πολλού.Ομολογώ οτι και γω σοκαρίστηκα με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια...Ο κ. Πίκερ ξεγυμνώθηκε κυριολεκτικά και έβγαλε προς τα έξω τα απόκρυφα μυστικά και πουστροειδή πάθη του, αλλά και ο Μεγαλείοτατος τον τελευταίο καιρό εκπλήσει με το ξεγύμνωμα της ψυχής του...Μια ο έρωτας για την Τζουλιέν που μάλλον δεν την έχει ξεπεράσει και του έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια και μια το σημερινό...Συγκινητικές στιγμές...
Ο ερωτας για την Τζουλιεν ηταν υπαρκτος, αλλά εχει ξεπεραστεί προ πολλού.
Τα πάντα ρεί...
Ηράκλειτος 500(~) π.Χ.
Τα πάντα είναι σχετικά...
Αινστάιν 1936 μ.Χ.
Τα παντα είναι θεμα κινητρου...
alex71 2014 μ.Χ.
Ο ερωτας για την Τζουλιεν ηταν υπαρκτος, αλλά εχει ξεπεραστεί προ πολλού.
Δεν ξεπεραστηκε με την Ροουζ. Η Τζουλιεν είναι υποθεση του 2010, ενώ η Ροουζ του 2014. Μεσολαβησαν καποια πραγματα ενδιάμεσα. Η ροουζ τα ξερει βεβαια.Προσπαθείς με υποκατάστατα τύπου Ρόουζ να πείσεις τον εαυτό σου οτι την ξεπέρασες αλλά μάταια...
Προσπαθείς με υποκατάστατα τύπου Ρόουζ να πείσεις τον εαυτό σου οτι την ξεπέρασες αλλά μάταια...
Δεν ξεπεραστηκε με την Ροουζ. Η Τζουλιεν είναι υποθεση του 2010, ενώ η Ροουζ του 2014. Μεσολαβησαν καποια πραγματα ενδιάμεσα. Η ροουζ τα ξερει βεβαια.