Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελικά άλλαξα γνώμη ξανά...  :S

Σήμερα το πρωί, καθώς γαμούσα την όμορφη Ντιάνα (Κολωνού 32 όροφος), μου ήρθε ξαφνικά η (πρόωρη) επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και αποφάσισα να ψηφίσω...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!    :rockon:

Σήμερα το πρωί, καθώς γαμούσα την όμορφη Ντιάνα (Κολωνού 32 όροφος), μου ήρθε ξαφνικά η (πρόωρη) επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και αποφάσισα να ψηφίσω...

:S :S :S :S :S :S
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
όχι για το τι ψηφίζεις αλλά για το πως.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Picker, μου φαίνεται ότι στο θέμα του αυνανισμού υποτροπίασες και το ξανάρχισες :S Αποφάσισε τί θες να ψηφίσεις να σ'ακολουθήσουμε κι εμείς οι πιστοί σου ακόλουθοι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

Επισκέπτης
Picker, μου φαίνεται ότι στο θέμα του αυνανισμού υποτροπίασες και το ξανάρχισες :S Αποφάσισε τί θες να ψηφίσεις να σ'ακολουθήσουμε κι εμείς οι πιστοί σου ακόλουθοι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όχι φίλε, έχω να αυνανιστώ από το Δεκέμβριο του 2010.    :grin:

Στα πολιτικά τώρα...

Κάθησα και σκέφτηκα: Γιατί θέλω να ψηφίσω ΝΔ? Επειδή με εκφράζει? Όχι, θα το κάνω μόνο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει καταγγελία του μνημονίου. Και μετά σκέφτηκα: Μα ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να βγει αυτοδύναμος. Αν κάνει κυβέρνηση θα είναι σε συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, η οποία ξεκαθάρισε ότι είναι κατά της καταγγελίας και υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης. Με λίγα λόγια: O ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να καταγγείλει το μνημόνιο!

Άρα, αν είναι έτσι, δεν είναι τόσο τραγικό να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε, ποιος ο λόγος να ψηφίσω ΝΔ? Θα ψηφίσω το κόμμα που με εκφράζει: Δημιουργία, Ξανά!   :rockon: :rockon:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δλδ αμα ριξεις κανεναν πουτσο πριν τις εκλογες,υπαρχει περιπτωση να ξανα αλλαξεις γνωμη για το τι θα ψηφισεις?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Την εκσπερμάτωση την έχεις σαν την επιφοίτηση; ΠΡΟΩΡΗ; Γιατί την απόφαση την έχεις σίγουρα σαν τη μαλακία, ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΙΑ ΠΙΣΩ.

Επισκέπτης
Έχω αλλάξει πολλές φορές γνώμη αλλά κάποια στιγμή αποφασίζω οριστικά. θα ψηφίσω το μόνο κόμμα που θέλει την Ελλάδα σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Όχι με ένα κάρο αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους και συνδικάτα, όχι με παπάδες στη Βουλή και τιμές αρχηγού κράτους στο "Άγιο Φως", όχι με κλάψα ότι μας φταίνε οι άλλοι ενώ κατά βάθος φταίμε εμείς. Ένα κόμμα μόνο λέει όλη τη σκληρή αλήθεια και αυτό θα ψηφίσω:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!     :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ-Ε-ΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!   :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ-Ε-ΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!

Είναι στις προγραμματικές θέσεις του κόμματος?

Επισκέπτης
Είναι στις προγραμματικές θέσεις του κόμματος?

Στις προγραμματικές θέσεις του κόμματος είναι η πλήρης εφαρμογή του μνημονίου, η σκληρή υπερηφάνεια και όχι η κλάψα και η ζητουλίαση. Οι φιλελεύθεροι τιμούν τις υπογραφές τους!

Ένας φιλελεύθερος είναι Σπαρτιάτης, προτιμά να πεθάνει παρά να παρακαλέσει!    :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ-Ε-ΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!   :rockon:

πρόσεχε μη σε πάρει χαμπάρι ο θάνος και σε αρχίσει στα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
Γαμώντας απόψε αισθησιακά τη γλυκιά Νικόλ (Λεωνίδου 28 ισόγειο) μου ήρθε πάλι φλασιά... και αποφάσισα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.

Παιδιά, χωρίς πλάκα, επειδή έχουν σοβαρέψει πολύ τα πράγματα και πάει ολοταχώς ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο κόμμα... πρέπει όλοι όσοι αισθανόμαστε φιλελεύθεροι και δημοκράτες να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, όσο και αν δεν μας αρέσει πολύ.

Στις 17 Ιουνίου όλοι οι μπουρδελιάρηδες αναγκαστικά ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτά σκέφτεσαι όταν γαμάς;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είδες που λέμε πως η πολλή μαλακία βαράει στον εγκέφαλο;
αν τον πιστέψουμε ... μάλλον και το πολύ γαμήσι έχει το ίδιο αποτέλεσμα

το επόμενο βήμα είναι να μας πει πως ψηφίζουμε ΧΑ. αλλά μετά από 2 ώρες θα μας πει πως ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

τρικυμία

Επισκέπτης
είδες που λέμε πως η πολλή μαλακία βαράει στον εγκέφαλο;
αν τον πιστέψουμε ... μάλλον και το πολύ γαμήσι έχει το ίδιο αποτέλεσμα

το επόμενο βήμα είναι να μας πει πως ψηφίζουμε ΧΑ. αλλά μετά από 2 ώρες θα μας πει πως ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

τρικυμία

Φίλε η μισή Ελλάδα είναι αναποφάσιστη. Αλλά στο τέλος θα επικρατήσει η πόλωση.

Επισκέπτης
Για όσους δεν το ξέρουν, βασική παράμετρος στην ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φεμινισμός. Στην παρακάτω σελίδα δείτε το πινακάκι δεξιά:

Τα αριστερά κόμματα ήταν ανέκαθεν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της πορνείας, καθώς τη θεωρούν καθαρή εκμετάλλευση των γυναικών και δεν αναγνωρίζουν ότι μπορεί να γίνεται με τη θέληση και συγκατάθεσή τους.

Είναι γνωστό ότι στη Σουηδία όπου διώκεται ο πελάτης και όχι η πόρνη, την πολιτική αυτή επέβαλαν οι αριστερές κυβερνήσεις που για πολλά χρόνια κυβέρνησαν τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι σε καμία χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ δεν επιτρέπεται η πορνεία, και αυτό βέβαια είναι κατάλοιπο του κομμουνισμού που μαχόταν την πορνεία με λύσσα!

Γνωρίζοντας όλα αυτά, υπάρχει κανένας μπουρδελιάρης που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom