Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!  :rockon:
Έπειδή έχω φρίξει με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ...
Δυστυχώς φίλοι μου... Αλλαγή πλάνων:

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!   :rockon:
Χρειαζεται σχολιο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φίλε Picker θές να μας εξηγήσεις το πώς σχετίζεται ιδεολογικά η πολιτική επιλογή σου , με την ιεροποίηση της πορνείας που είναι και η φιλοσοφία σου ?

κάπου σε χάνω αδερφέ ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μη λέτε Picker... Θάνο τον λένε... χαχαχα

Επισκέπτης
φίλε Picker θές να μας εξηγήσεις το πώς σχετίζεται ιδεολογικά η πολιτική επιλογή σου , με την ιεροποίηση της πορνείας που είναι και η φιλοσοφία σου ?

κάπου σε χάνω αδερφέ ...

Ο φιλελευθερισμός ήταν πάντα ο μεγαλύτερος σύμμαχος στο δικαίωμα της πορνείας. Τα φιλελεύθερα κόμματα είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της νομιμοποίησης της πορνείας σε όλα τα κράτη που απαγορεύεται (βλ. Liberal Democrats στη Βρετανία).

Ένας πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πάντα φιλελεύθερος!  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο φιλελευθερισμός ήταν πάντα ο μεγαλύτερος σύμμαχος στο δικαίωμα της πορνείας. Τα φιλελεύθερα κόμματα είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της νομιμοποίησης της πορνείας σε όλα τα κράτη που απαγορεύεται (βλ. Liberal Democrats στη Βρετανία).

Ένας πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πάντα φιλελεύθερος!   :rockon:
νομίζω ότι  ταιριάζει πιο πολύ ο "νεο-φιλελευθερισμός"
γιατί δεν θέλουμε απλά νομιμοποίηση , αλλά ελεύθερη επέκταση της πορνείας

αλλά και πάλι πρέπει να σου βρούμε κάποιο κόμμα που να ταιριάζει καλύτερα στη φιλοσοφία σου
δεν μπορώ να βρώ όμως ποιό...

Επισκέπτης
νομίζω ότι  ταιριάζει πιο πολύ ο "νεο-φιλελευθερισμός"
γιατί δεν θέλουμε απλά νομιμοποίηση , αλλά ελεύθερη επέκταση της πορνείας

αλλά και πάλι πρέπει να σου βρούμε κάποιο κόμμα που να ταιριάζει καλύτερα στη φιλοσοφία σου
δεν μπορώ να βρώ όμως ποιό...

Δεν υπάρχει "νεοφιλελευθερισμός", αυτός ο όρος είναι ένα εφεύρημα των αντιπάλων του φιλελευθερισμού.  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν υπάρχει "νεοφιλελευθερισμός", αυτός ο όρος είναι ένα εφεύρημα των αντιπάλων του φιλελευθερισμού.  :sunglasses:
Θυμισε μου λιγο πώς λεγοταν το κομμα που ιδρυσε ο Μητσοτακης το 1977... :grin:

Επισκέπτης
Θυμισε μου λιγο πώς λεγοταν το κομμα που ιδρυσε ο Μητσοτακης το 1977... :grin:

Οκ. Ας το πούμε αλλιώς: Σήμερα κανένα φιλελεύθερο κόμμα δεν αποδέχεται το χαρακτηρισμό αυτό. Δηλώνουν κοινωνικά φιλελεύθεροι, συντηρητικά φιλελεύθεροι ή (κλασικά) φιλελεύθεροι.  :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Ένας πραγματικός μπουρδελιάρης είναι πάντα φιλελεύθερος!  :rockon:

από που και ως που; ρε τι βλέπουν τα ματάκια μου...
για σου ρε picker-Θάνο!!!

Επισκέπτης
Σήμερα πήρα την τελική μου απόφαση. Εγώ ο Picker δεν θα συμβάλω στην καταστροφή της χώρας. Τα πράγματα σε αυτές τις εκλογές είναι πολύ σοβαρά για ρίσκα. Στις 17 Ιουνίου θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.   :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Την απόφαση την πήρες σε μπουρδέλο; χαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!  :rockon:

Σήμερα πήρα την τελική μου απόφαση. Εγώ ο Picker δεν θα συμβάλω στην καταστροφή της χώρας. Τα πράγματα σε αυτές τις εκλογές είναι πολύ σοβαρά για ρίσκα. Στις 17 Ιουνίου θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.   :sunglasses:

Steady as she goes! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν αλλαξες τρεις γνωμες σε 4 ημερες, σκεψου τι θα κανεις στις 16 που απομενουν.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!    :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τελικά είσαι ο Θάνος ή ο Αντώνης;;;