Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ειμαστε καλτ και γουσταρουμε...
:-X :-X :-Xειμαστε καλτ και γουσταρουμε...
Όταν υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές με τους άντρες...
Τι να συζητήσεις;
τι να πω?!οχι...δεν εχω κατι να πω...αλλωστε ειμαι πολυ ηλιθια γ να παρω μερος σε μια κουβεντα.Λοιπον ασε τα emoticon και πες την γνωμη σου για τα λεγομενα του συναγωνιστη picker...
τι να πω?!οχι...δεν εχω κατι να πω...αλλωστε ειμαι πολυ ηλιθια γ να παρω μερος σε μια κουβεντα.
καλη σας μερα!
τι να πω?!οχι...δεν εχω κατι να πω...αλλωστε ειμαι πολυ ηλιθια γ να παρω μερος σε μια κουβεντα.
καλη σας μερα!
μη στεναχωριεσαι...:- :- :-
ελα ντε!!! για ποιον ντυνονται και βαφονται οι γυναικες? για ποιον ξυριζονται? ετσι για πλακα ? εγω τα λεω αυτα στην πραξη........οχι θεωριες...απλα μας εχουν βρει μαλακες να κανουμε εμεις την πρωτη κινηση...ολα ειναι για το σεξ...τους νοιαζει το ιδιο με εμας, απλα δεν το δειχνουν..το παιζουν αδιαφορες...αν το παιζες και εσυ ετσι ισως να σπρωχνες κανενα που και που τσαμπα...Όταν υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές με τους άντρες...
Τι να συζητήσεις;
Tραβούσες και γραμμή στη μέση τυ θρανίου και ότι δικό της περνούσε στη δικιά σου μεριά της το γέμιζες μύξες?
σωστος τυπε ...μονο που τα κοινωνικα προτυπα που εχουν υιοθετησει ουσιαστικα τους τραβανε το χαλι κατω απο τα ποδια και εχουν φτασει να αυτοικανοποιουνται με οτι να ναι οπως λες στο επομενο ποστ σου...
Καλα τις βαθια αντιδραστικες αποψεις περι διανοητικης κατωτεροτητας των γυναικων της αφηνω ασχολιαστες...
ελα ντε!!! για ποιον ντυνονται και βαφονται οι γυναικες? για ποιον ξυριζονται? ετσι για πλακα ? εγω τα λεω αυτα στην πραξη........οχι θεωριες...απλα μας εχουν βρει μαλακες να κανουμε εμεις την πρωτη κινηση...ολα ειναι για το σεξ...τους νοιαζει το ιδιο με εμας, απλα δεν το δειχνουν..το παιζουν αδιαφορες...αν το παιζες και εσυ ετσι ισως να σπρωχνες κανενα που και που τσαμπα...
οι γκομενες λενε τα παντα μεταξυ τους...να ξερεις αν παρεις μια, θα εχει πει στη φιλη της λεπτομερεις που δεν εχεις φανταστει...πως την πηρες, σταση..αγρια , δυνατα, αντοχη, διαρκεια, μεγεθος, αν κανει κουρμπα η τσαπου σου ολα...τα παντα...πηδα μια και θα εχεις αλλη συμπεριφορα απο την φιλη της...δεν γινεται να μην το εχεις προσεξει αυτο...
τωρα στα site που εδειξες...εγω δεν διαβασα τιποτα για κατωτεροτητα....και δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το σεξ...???
ελα ντε!!! για ποιον ντυνονται και βαφονται οι γυναικες? για ποιον ξυριζονται? ετσι για πλακα ?
α;"ΚοντοβοΧειρδαρη"
Ωρες ωρες με κανετε και κλαιω απο τα γελια αχαχχαχαχα ....+1