mikegr_76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μια μερα θα καταλαβεις..............και θαΦίλε άσ΄το. Είσαι τελείως στον κόσμο σου. Εγώ μιλάω επιστημονικά, εσύ με εντυπώσεις. Είναι ανούσια η συζήτηση μαζί σου.
μια μερα θα καταλαβεις..............και θαΦίλε άσ΄το. Είσαι τελείως στον κόσμο σου. Εγώ μιλάω επιστημονικά, εσύ με εντυπώσεις. Είναι ανούσια η συζήτηση μαζί σου.
μια μερα θα καταλαβεις..............και θα
Μπα, φίλε... Είμαι μεγάλος πια, δεν παίζει.
Φίλε άσ΄το. Είσαι τελείως στον κόσμο σου. Εγώ μιλάω επιστημονικά, εσύ με εντυπώσεις. Είναι ανούσια η συζήτηση μαζί σου.
Picker είσαι ωραίος. Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας βρίσκει χαρά στη ζωή του σε διαφορετικά πράγματα. Άλλος τη βρίσκει στις πουτάνες. Άλλος στο ποδόσφαιρο. Άλλος στο χαμόγελο της γυναίκας και των παιδιών του. Και πάει λέγοντας.
Άρα άμα είσαι ευτυχισμένος με αυτό που κάνεις, αυτό είναι το μόνο μου μετράει.
υ.γ. Σιγά ρε που είσαι μεγάλος στα 34. Μην διαβάζω τέτοια τύπε. :S
Ανέφερε σε παρακαλώ, τους επιστήμονες που επικαλείσαι και τα συγκεκριμένα πονήματα τους, να ανοίξουν κι εμάς τα ματάκια μας.
Απ την αρχή τις ψυχανάλυσης μέχρι και τους συγχρόνους μελετητές (ψυχολογίας και κοινωνιολογίας) δε βρήκα τίποτα τέτοιες απόψεις κι ας ασχολούμαι με τις κοινωνικές επιστήμες!
κρίμα δεν είναι κι εγώ να ειμαι γκαβο?!!
1) 34
2) Είχα συνολικά 4 σχέσεις, η μεγαλύτερη κράτησε 1 μήνα. Πάντα ένιωθα ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι χαζές, έχουν σαφώς χαμηλότερο ΙQ, άρα η σχέση μαζί τους είναι κουραστική.
3) Από τότε που κατάλαβα ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες από τους άντρες πνευματικά αλλά τους δίνει αξία η αυξημένη ανάγκη των αντρών για σεξ. Αν οι άντρες δεν είχαν τέτοια ανάγκη για σεξ, κανένας άντρας δεν θα έκανε παρέα με καμία γυναίκα, θα προτιμούσε να κάνει παρέα με άλλους άντρες, με τους οποίους μπορεί να κάνει συζητήσεις πολύ ανώτερου πνευματικού επιπέδου.
για το 3, είσαι λάθος... δεν τίθεται θέμα κατωτερότητας...
(Gray matter = Φαιά ουσία)
Ανέφερε σε παρακαλώ, τους επιστήμονες που επικαλείσαι και τα συγκεκριμένα πονήματα τους, να ανοίξουν κι εμάς τα ματάκια μας.
Απ την αρχή τις ψυχανάλυσης μέχρι και τους συγχρόνους μελετητές (ψυχολογίας και κοινωνιολογίας) δε βρήκα τίποτα τέτοιες απόψεις κι ας ασχολούμαι με τις κοινωνικές επιστήμες!
κρίμα δεν είναι κι εγώ να ειμαι γκαβο?!!
Όταν υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές με τους άντρες...
Τι να συζητήσεις;
Κουφαλίτσα από τη μια βαριέσαι και από την άλλη πετάς λάδι στη φωτιά.
Έλα ρε τύπε.
(Gray matter = Φαιά ουσία)
(Το δεύτερο πινακάκι δείχνει το IQ των ενηλίκων.)
Conclusion
Male and female mean IQs are about equal below the age of 15 but males have a higher mean IQ from age 15 on. The effect of sex differences in IQ is largest at the high extreme of intelligence. Since many of the more prestigious roles in society are associated with high IQ, the lack of female representation in these roles may be partially due to fewer females being competitive at the highest levels. This does not mean that females should not be given equal opportunity to demonstrate their abilities as this would create an worsened artificial 'glass ceiling'.
Αν είχες διαβάσει το πρώτο αρθρακι που παραθέτεις (η αν είχες καταλάβει τι λέει) θα έβλεπες ότι εναντιώνετε στο συλλογισμό σου.
…Μιας και αναφέρετε σε μια απ τις μελέτες για gray & white matter distribution στον εγκέφαλο. Σε απλά λογάκια, λέει ότι έχουμε διαφορετικές εγκεφαλικές λειτουργιές που συνεπάγονται διαφοροποίηση των ποσοτήτων gray & white matter που παράγονται απ τον ανδρικό και γυναίκειο οργανισμό αντίστοιχα.
Δε λέει ότι οι γυναίκες είναι χαζούλες παλικάρι μου. Ισα ισα λέει ότι είναι καλύτερες από εμάς σε συγκεκριμενες λειτουργιες του εγκεφαλου, ενώ εμεις σε κάποιες άλλες!
πορνες κ ξερο ψωμιΟΙ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ!
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ!
Picker
Tι άλλο θες να σου πει για να καταλάβεις;
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν έβγαιναν και έλεγαν στα ίσια ότι οι άντρες είναι εξυπνότεροι; Σκέψου λίγο χαζούλη...
Ψάξε βρε λίγο πιο βαθιά μέσα σου…
δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει