Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
442
Πόντοι
21
Μία νέα χρονιά αρχίζει. Η περσινή για μένα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, εκπληρώνοντας τον αναθεωρημένο ετήσιο στόχο μου με ένα ντεμαράζ 26 πετυχημένων καταθέσεων μέσα στο μήνα Δεκέμβρη. Από εδώ και πέρα θα είμαι ακόμα πιο αιχμηρός, πιο αντιδραστικός, πιο φιλελεύθερος, πιο γαμιάς από ποτέ. Δεν έχω να φοβηθώ πλέον τίποτα καθώς με την ανάδειξή μου σε Μίστερ Μαλάκα 2016 οι μάσκες έπεσαν, φάνηκε ξεκάθαρα ότι το site είναι γεμάτο μαλάκες. Καλή χρονιά!

χωσε και δωσε μαστορα κι ας τους να λενε  :kneel: :kneel:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας προκαλώ να με αναδεικνύετε κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα. Εγώ μουνάκια με το νόμο μου θα σας γαμάω. Ξέρετε πως είστε πολύ "λίγοι" για να με αντιμετωπίσετε στα ίσια, ξέρετε ότι τα 208-209 πετυχημένα γαμήσια το χρόνο είναι πάρα πολλά για τους περισσότερους από εσάς. Ξέρετε ότι ο Picker μόνο γαμάει και δεν μαλακίζεται ποτέ. Βγάζετέ με λοιπόν κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα αν αυτό σας κάνει αισθάνεστε λίγο καλύτερα για την κατωτερότητά σας απέναντί μου. Σας προκαλώ!

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Σας προκαλώ να με αναδεικνύετε κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα. Εγώ μουνάκια με το νόμο μου θα σας γαμάω. Ξέρετε πως είστε πολύ "λίγοι" για να με αντιμετωπίσετε στα ίσια, ξέρετε ότι τα 208-209 πετυχημένα γαμήσια το χρόνο είναι πάρα πολλά για τους περισσότερους από εσάς. Ξέρετε ότι ο Picker μόνο γαμάει και δεν μαλακίζεται ποτέ. Βγάζετε με λοιπόν κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα αν αυτό σας κάνει αισθάνεστε λίγο καλύτερα για την κατωτερότητά σας απέναντί μου. Σας προκαλώ!

χρονια πολλα καλη χρονια και ευχομαι το 2017 να ειναι ενα ετοσ με πολλα γαμησια φιλε μου

:rockon: δωσε πονο

:wanker: :wanker: :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σας προκαλώ να με αναδεικνύετε κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα. Εγώ μουνάκια με το νόμο μου θα σας γαμάω. Ξέρετε πως είστε πολύ "λίγοι" για να με αντιμετωπίσετε στα ίσια, ξέρετε ότι τα 208-209 πετυχημένα γαμήσια το χρόνο είναι πάρα πολλά για τους περισσότερους από εσάς. Ξέρετε ότι ο Picker μόνο γαμάει και δεν μαλακίζεται ποτέ. Βγάζετέ με λοιπόν κάθε χρόνο Μίστερ Μαλάκα αν αυτό σας κάνει αισθάνεστε λίγο καλύτερα για την κατωτερότητά σας απέναντί μου. Σας προκαλώ!

Ξαναπηγες στην Κορινα τωρα που επεστρεψε :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πικερ ξανασκεψου το,

θα εκανες θραυση με τον φουρθιοτη παρεα

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
442
Πόντοι
21

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ο Παρακμιακος ηταν εχθρος ή φιλος του Πικερ;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νέος μου χρόνος ξεκίνησε δυναμικά με 3 υπέροχα γαμήσια, 2 στην Έμιλι (Ιάσωνος 1β) και ένα στην Άννα-Λίζα (Ιάσωνος 1γ). Με την Κορίνα - όσο και να μου πρήξετε τα αρχίδια - δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Γαμάω 100 πουτάνες κι εσείς έχετε φάει κόλλημα με τη μία που έχω μαλώσει. Ποιος είναι άραγε ο μαλάκας; Εγώ ή εσείς;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ο νέος μου χρόνος ξεκίνησε δυναμικά με 3 υπέροχα γαμήσια, 2 στην Έμιλι (Ιάσωνος 1β) και ένα στην Άννα-Λίζα (Ιάσωνος 1γ). Με την Κορίνα - όσο και να μου πρήξετε τα αρχίδια - δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Γαμάω 100 πουτάνες κι εσείς έχετε φάει κόλλημα με τη 1 που έχω μαλώσει. Ποιος είναι άραγε ο μαλάκας; Εγώ ή εσείς;
οσες και να γαμησεις μια θα ειναι παντα που θα εχεις αποθημενο...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ο νέος μου χρόνος ξεκίνησε δυναμικά με 3 υπέροχα γαμήσια, 2 στην Έμιλι (Ιάσωνος 1β) και ένα στην Άννα-Λίζα (Ιάσωνος 1γ). Με την Κορίνα - όσο και να μου πρήξετε τα αρχίδια - δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Γαμάω 100 πουτάνες κι εσείς έχετε φάει κόλλημα με τη 1 που έχω μαλώσει. Ποιος είναι άραγε ο μαλάκας; Εγώ ή εσείς;
Πικερ θα περνας για σπασιμο απο εκει που δουλευει,να της την σπας και να μην μπαινεις μεσα? :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο νέος μου χρόνος ξεκίνησε δυναμικά με 3 υπέροχα γαμήσια, 2 στην Έμιλι (Ιάσωνος 1β) και ένα στην Άννα-Λίζα (Ιάσωνος 1γ). Με την Κορίνα - όσο και να μου πρήξετε τα αρχίδια - δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ. Είναι γελοίο αυτό που κάνετε. Γαμάω 100 πουτάνες κι εσείς έχετε φάει κόλλημα με τη μία που έχω μαλώσει. Ποιος είναι άραγε ο μαλάκας; Εγώ ή εσείς;

Αυτος 1-0

Τα 4 από τα 5 προφίλ που μου έχει αποκλείσει τα έχω μετονομάσει "Corina Sagapo". Δηλαδή τώρα πάει στις ρυθμίσεις του προφίλ της και βλέπει ότι έχει μπλοκάρει 4 άτομα με το όνομα "Corina Sagapo".  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάτι άτομα σαν τον Rigormortis και τον Βαλκάνιο Πουσταρά που με χλευάζουν για τα "5-λεπτα γαμήσια" μου στο Μετάξι ενώ αποθεώνουν τα "ατελείωτα γαμήσια" με γκόμενες είστε πραγματικά για λύπηση. Ανίκανοι και κομπλεξικοί αγαπούληδες που δεν τους σηκώνεται με τίποτα στα μπουρδέλα και προσπαθούν να πικάρουν αυτούς που μπορούν. Αυτοί είστε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom