Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σήμερα στη δουλειά έκανα ένα μικρό λάθος και η προϊσταμένη φώναξε περιπαιχτικά μέσα στην αίθουσα -μπροστά σε όλες τις κότες- ότι το μυαλό μου το έχω στο Μεταξουργείο.

Ρε Πίκερ κι εσύ , όταν βάζεις τα αυγά στο ράφι
να προσέχεις.
Δεν γίνεται να τα σπάς.
Σκέψου το συνάδελφο που σφουγγαρίζει το δάπεδο.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
ειχες λιγο καιρο να γραψεις εσυ.πισω απο κανενα μουνι σερνοσουν παλι ρε αγαπουλη?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ειχες λιγο καιρο να γραψεις εσυ.πισω απο κανενα μουνι σερνοσουν παλι ρε αγαπουλη?

Αφού έγλειψε τα αρχίδια του boss να του διαγράψει τον λογαριασμό ρε τύπε,

και τώρα γύρισε και το παίζει βαρύ πεπόνι...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο αγώνας μου είναι ενάντια στην υποκρισία. Ακόμα και στις πουτάνες λέω πάντα την αλήθεια, την οποία μερικές δεν αντέχουν και παρεξηγούνται μαζί μου. Στα μπουρδέλα κάνουμε έρωτα - έτσι λέγεται στα ελληνικά το σεξ. Ζήτω οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο αγώνας μου είναι ενάντια στην υποκρισία. Ακόμα και στις πουτάνες λέω πάντα την αλήθεια, την οποία μερικές δεν αντέχουν και παρεξηγούνται μαζί μου. Στα μπουρδέλα κάνουμε έρωτα - έτσι λέγεται στα ελληνικά το σεξ. Ζήτω οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!

Δεν μου απαντησες. :-

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Αφού έγλειψε τα αρχίδια του boss να του διαγράψει τον λογαριασμό ρε τύπε,

και τώρα γύρισε και το παίζει βαρύ πεπόνι...
ελα ρε δε τα ηξερα αυτα.

μπραβο ρε πικερακο αντρακλα αρχιδαρα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Έχω τη διαίσθηση ότι ο φίλτατος rigormortis θα αισθανθεί μεγάλη χαρά με την ευκαιρία της επανεμφάνισης του Picker!  :smitten:

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καμία καριόλα δεν είναι ικανή να με αναγκάσει να τραβήξω μαλακία. Θα γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα και θα τους το πετάω στη μάπα με υπερηφάνεια και απαξίωση. Κάνω σεξ μόνο για την τιμή μου. Η καπότα είναι ο καλύτερος φίλος μου που με βοηθάει να μην έρχομαι σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο στόχος μου είναι μόνο να χύνω πάντα με επαφή. Με όσο πιο απλή και ασφαλή επαφή γίνεται.

Πικερ ;
αν η γκομενα στον παιξει  ....
πιανεται  για μαλακια ;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
προσπαθώ να βρω έστω και κάτι μη αντιφατικό στα λεγομενα του picker και δυσκολευομαι !!

Α γαμησι στο μπουρδέλο => έρωτας :

ωραια δεκτό !

ενώ μερικά Post πιο πρίν γράφει :

Β γαμησι στο μπουρδέλο => καταναγκαστική μη ευχαριστη διαδικασία εκτόνωσης για να μην τραβηξουμε μαλακία

Καμία καριόλα δεν είναι ικανή να με αναγκάσει να τραβήξω μαλακία. Θα γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα και θα τους το πετάω στη μάπα με υπερηφάνεια και απαξίωση. Κάνω σεξ μόνο για την τιμή μου. Η καπότα είναι ο καλύτερος φίλος μου που με βοηθάει να μην έρχομαι σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο στόχος μου είναι μόνο να χύνω πάντα με επαφή. Με όσο πιο απλή και ασφαλή επαφή γίνεται.

Η όλη διαφωνία έχει ιδεολογικό υπόβαθρο και ξεκινάει από το γιατί κάνει ο καθένας σεξ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι κατά τη γνώμη μου μισογύνης και κάνει σεξ για να μην τραβάει μαλακία. Το σεξ γι' αυτόν αποτελεί περισσότερο υποχρέωση παρά ευχαρίστηση.

άρα κατα Picker απο Α και Β :  έρωτας = καταναγκαστική μη ευχαριστη διαδικασία εκτόνωσης για να μην τραβηξουμε μαλακία

:jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid: :jerking: ή μαλάκας ή ηλίθιος

επίσης γράφει ότι δεν είμαστε υποκριτές και λέμε την αλήθεια ...
αναρωτιέμαι δεν είναι υποκριτικο να το παίζουμε πορνοι και μετά να πιρφορίζουμε με ότι
μας ανοιξει τα πόδια ?  :jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid:

θα τρελαθουμε τελείως μου φαινεται με τον πικερ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

giorgios_panag

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
προσπαθώ να βρω έστω και κάτι μη αντιφατικό στα λεγομενα του picker και δυσκολευομαι !!

Α γαμησι στο μπουρδέλο => έρωτας :

ωραια δεκτό !

ενώ μερικά Post πιο πρίν γράφει :

Β γαμησι στο μπουρδέλο => καταναγκαστική μη ευχαριστη διαδικασία εκτόνωσης για να μην τραβηξουμε μαλακία

άρα κατα Picker απο Α και Β :  έρωτας = καταναγκαστική μη ευχαριστη διαδικασία εκτόνωσης για να μην τραβηξουμε μαλακία

:jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid: :jerking: ή μαλάκας ή ηλίθιος

επίσης γράφει ότι δεν είμαστε υποκριτές και λέμε την αλήθεια ...
αναρωτιέμαι δεν είναι υποκριτικο να το παίζουμε πορνοι και μετά να πιρφορίζουμε με ότι
μας ανοιξει τα πόδια ?  :jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid:

θα τρελαθουμε τελείως μου φαινεται με τον πικερ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

καταπληκτικός [συν]επαγωγικός "μαθηματικός" συλλογισμός από το Α στο Β!
O Erb θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αυνανισμού και συνουσίας, μάλιστα η συνουσία μπορεί να βλάψει περισσότερο το νευρικό σύστημα, η δε κατάχρησης του αυνανισμού και της συνουσίας είναι επιβλαβής. Παρόλα αυτά,ο αυνανισμός είναι επιβλαβής καθώς αρχίζει από νεαρά ηλικία, όπου δεν υπάρχει έντονη η σκέψη περί 'φυσικής΄ συνουσίας και δεύτερον επειδή δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη της γυναίκας το πράττει συχνότερα.
βλ. Ηλίας Πετρόπουλος, Το μπουρδέλο, σσ.179-183
Επιπλέον, πάνω στα διαζευκτικά "ή", η λέξη αυνανισμός σχετίζεται με την λέξη μαλακία. βλ.σσ.182-183

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πικερ δυνατο χτυπημα απο Ριγκορ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τωρα ο Πικερ κανει αυτο:
b5YlqGM.jpg

Επισκέπτης
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι κεντρώος, φιλελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Οι αριστεροί είναι βλάκες γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα να γίνεται πουτάνα. Οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι υποκριτές. Χλευάζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Βρίζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι γαμάνε πάντα μόνο με πουστιές.

Αρχηγε φτιαξε κομμα να κατεβουμε στις επομενες εκλογες με συνθημα : Ο Picker στη βουλη ν΄ακριβυνει το ψωμι, να φτηνυνει το μουνι.
Θα σαρωσουμε πρωτο κομμα θα ειμαστε. Οταν οι αλλοι δινουν κουπονια σιτισης εμεις θα μοιραζουμε κουπονια να γαμανε οι Ελληνες στα μπουρδελα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
επεστρεψε ο ασωτος ;

λεγε ρε τι εκανες στην κορινα ! γιατι δεν τσιμπουκωνει πελατες πλεον ; την εκλεισες σε κανα μπουντρουμι ;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι κεντρώος, φιλελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Οι αριστεροί είναι βλάκες γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα να γίνεται πουτάνα. Οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι υποκριτές. Χλευάζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Βρίζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι γαμάνε πάντα μόνο με πουστιές.

δλδ Λεβέντη να ψυφίσω δάσκαλε ?  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom