Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Junis vol.2

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον.
Τι συνέβη στο προηγούμενο προφίλ σου; Το vol από το vole (ποντικός) βγαίνει; :)
[size=11pt]Κάνε λίγο υπομονή και συνέχισε να εκτίθεσαι...

Η Αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα...

Χαιρετισμούς από -ξέρεις ποιόν-  :rolleyes:

:)[/size]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Από την μέση και κάτω είναι το καλό. Πράγματι όμως θα μπορούσε να το σπάσει σε δύο μέρη. Μάλλον επειδή δεν θα μπει αύριο δεν ήθελε να μας κρατάει σε αγωνία. Όντως μεγαλόψυχος :grin:

Κανε μια μικρη περιληψη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιζει και δυσμορφιαν στο πανηγυρι; :wanker:

Junis vol.2

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Αν αυτό που λέει ο noctilucent παραπάνω περί μανάδων και νταβάδων είναι αλήθεια, τότε καλώς μιουταρίστηκε ο Picker, amjik.
Ελπίζω να διατηρηθεί ο κανόνας και να ακολουθήσουν και άλλα μιουταρίσματα αντίστοιχων φαινομένων.

Κάποιες επιλογές απλά δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές.
[size=11pt]Μόλις μιουταρίστηκε ο Ζεν Πρεμιέ...

Διατηρήθηκε ο κανόνας και μιουταρίστηκε αντίστοιχο φαινόμενο τραμπούκας προς τον έγκριτο νομοθέτη Κωνσταντίνο Πλεύρη...

Η Αλήθεια θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται και θα ακολουθήσει η τιμωρία κι άλλων παρόμοιων  φαινομένων...

Μέχρι τότε συνέχισε να εκτίθεσαι...

Φιλάκια!  :-*
[/size]

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
για ποιο λογο μιουταριστηκε ;;;;

ετυχε να διαβασω ολο το ποστ που εγραψε και κατοπιν ειδα  οτι το αφαιρεσαν οι μοντς ...
δεν ειχε  γραψει καποια  υβρη ...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
για ποιο λογο μιουταριστηκε ;;;;

ετυχε να διαβασω ολο το ποστ που εγραψε και κατοπιν ειδα  οτι το αφαιρεσαν οι μοντς ...
δεν ειχε  γραψει καποια  υβρη ...

προφανως τα γραφομενα του πειραξανε αρκετους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φοβερές μαλακίες γίνονται στο site. Ο Jeune Premier είναι μάγκας μπουρδελιάρης και είπε απλά την αλήθεια. Εξτραδάκηδες γίνονται αυτοί που δεν μπορούν να τελειώσουν με απλό πρόγραμμα. Εγώ ποτέ δεν μπαίνω με πουτάνα που ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό ή κώλο. Ο στόχος του μπουρδελιάρη πρέπει να είναι να γαμάει όσο πιο οικονομικά γίνεται και με το χαμηλότερο ρίσκο για την υγεία του χωρίς να μαλακίζεται ποτέ. Χωρίς καπότα γαμάμε μόνο αν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Ακόμα και τη γυναίκα μας τη γαμάμε με καπότα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φοβερές μαλακίες γίνονται στο site. Ο Jeune Premier είναι μάγκας μπουρδελιάρης και είπε απλά την αλήθεια. Εξτραδάκηδες γίνονται αυτοί που δεν μπορούν να τελειώσουν με απλό πρόγραμμα. Εγώ ποτέ δεν μπαίνω με πουτάνα που ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό ή κώλο. Ο στόχος του μπουρδελιάρη πρέπει να είναι να γαμάει όσο πιο οικονομικά γίνεται και με το χαμηλότερο ρίσκο για την υγεία του χωρίς να μαλακίζεται ποτέ. Χωρίς καπότα γαμάμε μόνο αν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Ακόμα και τη γυναίκα μας τη γαμάμε με καπότα.

καρδούλα έστειλες σήμερα ή ακομα ?  :smitten:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
εγω τραβαω και μαλακια με καποτα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η όλη διαφωνία έχει ιδεολογικό υπόβαθρο και ξεκινάει από το γιατί κάνει ο καθένας σεξ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι κατά τη γνώμη μου μισογύνης και κάνει σεξ για να μην τραβάει μαλακία. Το σεξ γι' αυτόν αποτελεί περισσότερο υποχρέωση παρά ευχαρίστηση.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
Η όλη διαφωνία έχει ιδεολογικό υπόβαθρο και ξεκινάει από το γιατί κάνει ο καθένας σεξ. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης είναι κατά τη γνώμη μου μισογύνης και κάνει σεξ για να μην τραβάει μαλακία. Το σεξ γι' αυτόν αποτελεί περισσότερο υποχρέωση παρά ευχαρίστηση.
:erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία καριόλα δεν είναι ικανή να με αναγκάσει να τραβήξω μαλακία. Θα γαμάω μέρα παρά μέρα για πάντα και θα τους το πετάω στη μάπα με υπερηφάνεια και απαξίωση. Κάνω σεξ μόνο για την τιμή μου. Η καπότα είναι ο καλύτερος φίλος μου που με βοηθάει να μην έρχομαι σε άμεση επαφή με τα βρωμόμουνα. Ο στόχος μου είναι μόνο να χύνω πάντα με επαφή. Με όσο πιο απλή και ασφαλή επαφή γίνεται.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα στη δουλειά έκανα ένα μικρό λάθος και η προϊσταμένη φώναξε περιπαιχτικά μέσα στην αίθουσα -μπροστά σε όλες τις κότες- ότι το μυαλό μου το έχω στο Μεταξουργείο. Ένιωσα απίστευτη ικανοποίηση. Της απάντησα περήφανα ότι σήμερα πέρασα πολύ καλά με την Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 10. YΓ: Έχει κάνει και ωραίο τατουάζ στο κουντεπιέ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Picker ζεις... Εσύ μας οδηγείς!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κοίτα γύρω σου. Το παιχνίδι είναι στημένο, ψέμα και υποκρισία παντού. Όλοι κυλιούνται στο βούρκο και πουλάνε την τιμή τους για να τους κάτσει ένα μουνί. Κάνε την επανάστασή σου, δώσε γροθιά στο εμετικό κατεστημένο και εφάρμοσε το νόμο του Picker.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σήμερα στη δουλειά έκανα ένα μικρό λάθος και η προϊσταμένη φώναξε περιπαιχτικά μέσα στην αίθουσα -μπροστά σε όλες τις κότες- ότι το μυαλό μου το έχω στο Μεταξουργείο. Ένιωσα απίστευτη ικανοποίηση. Της απάντησα περήφανα ότι σήμερα πέρασα πολύ καλά με την Αλεξάνδρα στο Ιάσωνος 10. YΓ: Έχει κάνει και ωραίο τατουάζ στο κουντεπιέ.

Πως αντεδρασαν οι κοτες γιγαντα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι κεντρώος, φιλελεύθερος και ανοιχτόμυαλος. Οι αριστεροί είναι βλάκες γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα να γίνεται πουτάνα. Οι δεξιοί είναι οι χειρότεροι υποκριτές. Χλευάζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια. Βρίζουν τους πούστηδες ενώ οι ίδιοι γαμάνε πάντα μόνο με πουστιές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νέαρχε Κουκή εγώ συμφωνώ ότι ο άντρας θέλει να γαμάει πολλές γυναίκες. Εσύ έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις στη γυναίκα σου αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom