Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
2 ευρο νομιζω εχει και ειναι μεγαλο.
Θελω να μοιραστω κατι αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το κανω εδω ή στη θεωρητικη πουτανολογια.
Μήπως είναι το ότι ο Junis είναι ο nick07?
συμφωνωΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί μιουταρίστηκε ο Picker; Δεν μπορώ να βρω κάτι μιας και τα μηνύματα είναι σβησμένα.
Εκπλήσσομαι γιατί, αν μη τι άλλο, αποτελούσε πηγή έμπνευσης ακόμα και γι 'αυτούς που τον σταύρωναν και σίγουρα ήταν συμφέροντας για το site από πλευράς κλικ.
Χωρίς αυτόν τώρα το ενδιαφέρον αυτό νήμα (χωρίς ειρωνία) θα αραχνιάσει.
Kαλα, ο picker ηταν πισωγλεντζεςσυμφωνω
ο πικερ ηταν απο τους στυλοβατες οχι μονο αυτου του νηματος αλλα του σαη ολοκληρου
μετα τον τακμαν, τον απολυτο, το τζιελ, το σαη χανει εναν εναν τους μεγαλους αντρες
[size=11pt]Τύπε, καμία σχέση. Σιγά μην είμαι και ο Κόμπρας, όπως νόμιζαν πολλοί.Μήπως είναι το ότι ο Junis είναι ο nick07?
PS
Alex, come back from the exile!
[size=11pt]Τύπε, όπως ο Ντουντ έβριζε μάνες και ο Τζούνης πόσταρε φωτογραφίες με πρόσωπα, κατ' αναλογίαν και ο Πίκερ έφαγε μιουτ επειδή απείλησε τη ζωή ορισμένων μελών.Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μιουταρίστηκε ο Picker; Δεν μπορώ να βρω κάτι μιας και τα μηνύματα είναι σβησμένα.
Εκπλήσσομαι γιατί, αν μη τι άλλο, αποτελούσε πηγή έμπνευσης ακόμα και γι 'αυτούς που τον σταύρωναν και σίγουρα ήταν συμφέροντας για το site από πλευράς κλικ.
δεν ηθελε και πολυΓιατι τοσο μισος για τον Πικερ; Ο ανθρωπος τον τελευταιο καιρο περπατουσε στους δρομους της πιατσας τσαντισμενος και συνοφρυομενος. δεν ηταν καλα. Τον φτασατε στα ακρα.
ο Picker απείλησε ζωές; Ο Picker; Χαχαχα πολύ θα ήθελα να το διαβάσω αυτό το post απειλής. Το έχει κρατήσει κανείς για να μου το στείλει με pm;[size=11pt]Τύπε, όπως ο Ντουντ έβριζε μάνες και ο Τζούνης πόσταρε φωτογραφίες με πρόσωπα, κατ' αναλογίαν και ο Πίκερ έφαγε μιουτ επειδή απείλησε τη ζωή ορισμένων μελών.
Προφανώς ο digweed και οι περισσότεροι ενημερωτές κάνουν καλό στο site, αλλά δεν βλέπω πως στον πούτσο συσχετίζονται με τον Picker.Όσο για τα κλικ, νομίζω ότι το σάη αναπληρώνει τα χαμένα από τις ενημερώσεις του Ντίκγουιντ... [/size]
Ο Πικερακος εβριζε μανες, και απειλουσε οτι θα μας βρει με τους γυφτονταβαδες τους μεταξιουο Picker απείλησε ζωές; Ο Picker; Χαχαχα πολύ θα ήθελα να το διαβάσω αυτό το post απειλής. Το έχει κρατήσει κανείς για να μου το στείλει με pm;
Προφανώς ο digweed και οι περισσότεροι ενημερωτές κάνουν καλό στο site, αλλά δεν βλέπω πως στον πούτσο συσχετίζονται με τον Picker.
.........Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μιουταρίστηκε ο Picker; Δεν μπορώ να βρω κάτι μιας και τα μηνύματα είναι σβησμένα.
''Οπερ έδει δείξαι!''ο Picker απείλησε ζωές; Ο Picker; Χαχαχα πολύ θα ήθελα να το διαβάσω αυτό το post απειλής. Το έχει κρατήσει κανείς για να μου το στείλει με pm;
Προφανώς ο digweed και οι περισσότεροι ενημερωτές κάνουν καλό στο site, αλλά δεν βλέπω πως στον πούτσο συσχετίζονται με τον Picker.