Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
το παθος για τη λευτερια  ειναι δυνατοτερο αποολα τα MUTE !!!

λευτερια στον trolloπικυ μας .. . :2funny: :2funny: :2funny:
[size=11pt]Ρέκτη, και η ανάγκη για χέσιμο είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε πρωκτική σφήνα.  :)

Χέζουμε το Νόμο του καθυστερημένου ΚΑΘΕ μέρα, με όση δύναμη έχουμε, χωρίς κανένα δισταγμό![/size]

:shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
[size=11pt]Ρέκτη, και η ανάγκη για χέσιμο είναι δυνατότερη από οποιαδήποτε πρωκτική σφήνα.  :)

Χέζουμε το Νόμο του καθυστερημένου ΚΑΘΕ μέρα, με όση δύναμη έχουμε, χωρίς κανένα δισταγμό![/size]

:shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:   :shit:
..........

.......... Ας πάρωμεν και δυο πιάτα Ιμάμ Μπαιλντί μετά 2 ενδεχομένως ζύθων συνολικού κόστους 10 ευρώ............... :hi:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
..........

.......... Ας πάρωμεν και δυο πιάτα Ιμάμ Μπαιλντί μετά 2 ενδεχομένως ζύθων συνολικού κόστους 10 ευρώ............... :hi:
[size=11pt]Ρέκτη μου, σε βρίσκω μερακλή και στα γευστικά σου γούστα...  :rockon:

Πάντως, με 2 φαλάφελ από το γωνιακό της πλατείας Βάθη και με ένα ποτήρι αϊράν είσαι άρχοντας.

Τιμή: 5 ευραίοι...  :hi:[/size]

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

η αληθεια ειναι οτι ο πικυς παντοτε αναζητουσε μια πρωκτικη σφηνα στους δρομους του μεταξιου . ..

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
η αληθεια ειναι οτι ο πικυς παντοτε αναζητουσε μια πρωκτικη σφηνα στους δρομους του μεταξιου . ..
[size=11pt]Ξεχνάς ότι πόσταρε φωτογραφίες από το κωλαράκι του ψάχνοντας πελατάκια να του το σκίσουν?[/size]

[size=15pt]ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ !!![/size]

:birdman:  :birdman:  :birdman:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
[size=11pt]Ξεχνάς ότι πόσταρε φωτογραφίες από το κωλαράκι του ψάχνοντας πελατάκια να του το σκίσουν?[/size]

[size=15pt]ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ !!![/size]

:birdman:  :birdman:  :birdman:

αυτο  το ντοκουμεντο δεν το προλαβα!!! :idiot:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
[size=11pt]Ρέκτη μου, σε βρίσκω μερακλή και στα γευστικά σου γούστα...  :rockon:

Πάντως, με 2 φαλάφελ από το γωνιακό της πλατείας Βάθη και με ένα ποτήρι αϊράν είσαι άρχοντας.

Τιμή: 5 ευραίοι...  :hi:[/size]
.......

........ Τό μαγαζί αυτό δεν το προτιμώ φίλε μου....
πάω στό παλαιό μου στέκι άπό κάτω άπέναντι από τόν ΝΑΟ..... στό μακεδονία !! :hi: :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
462761-7833_1273888327734_1245705083_30841927_1646241_a.jpg

[size=30pt]ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ[/size]

[size=18pt] Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00
τελούμε ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΗ επιμνημόσυνη δέηση
στο νήμα: "Ο νόμος του Picker"
για την ανάπαυση  της ψυχής του πολυαγαπημένου μας[/size]
[size=30pt]Picker[/size]

[size=18pt]Παρακαλούμε τα μέλη τους φίλους και όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του
να προσέλθουν και να ενώσουν μαζί μας τις δεήσεις των προς τον Υψιστο.
[/size]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
.......

........ Τό μαγαζί αυτό δεν το προτιμώ φίλε μου....
πάω στό παλαιό μου στέκι άπό κάτω άπέναντι από τόν ΝΑΟ..... στό μακεδονία !! :hi: :hi:

Ωραιο ταβερνακι αλλα εγω κατηφοριζω λιγο πιο κατω, στο μεζεδοπωλειο Ακροβατης, που ειναι πιο νεανικο.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=40pt]Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ[/size]

Το ανθρωπινο δραμα του Πικερ εχει ως εξης:
Δεν βρισκω γκομενα να γαμησω, ψαχνω απελπισμενα λιγη αγαπη, στοργη και αποδοχη απο το γυναικειο φυλο αλλα δεν μου καθεται ουτε κατσικα.
Ειμαι φτωχομπινες και δεν μπορω να παω σε στουντιο η να πληρωσω ακριβο call girl για να ευχαριστηθω ενα αξιοπρεπες γαμησι, οποτε αναγκαστικα παω στο Μεταξουργειο.
Βεβαια ειμαι για τον πουτσο και με σιχαινονται ακομα και οι πουτανες του 10ρικου και μου προσφερουν ξεπετουπηρεσιες σιχαμενου υπεραπλου προγραμματος, αντιστοιχο με αυτο που προσφερουν στους βρωμερους πακιστανους, αραπηδες κλπ.
Το συγκεκριμενο υπεραπλο προγραμμα φυσικα δεν μου προσφερει ηδονη, οποτε αναγκαστικα ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ τη μαλακια μπας και καταφερω με τα χιλια ζορια να χυσω.
[size=11pt]Ο ευπροσήγορος Κύριος Κων/νος Πλεύρης ερμήνευσε νομοθετικά το πραγματικό περιεχόμενο/δράμα ζωής που λανθάνει πίσω από το Νόμο του Πίκερ.

Διπλοκαποτάκια Πίκερ, πάρε ένα νόμο κρεμπιεδοκόλαφο!  :2on1:

:rockon:[/size]

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κριμα, περασαμε τοσο ωραια μεσα στο pickerothread,γελασαμε με την ψυχη μας... και απο οτι βλεπω o pickerakos δεν θα μας ξανα μιλισει....αντα ξανα κολοτηλεοραση

Επισκέπτης
Ποιο αλανι θα παραθεσει το ποστ του λαδακη με την εκδοση του νομου για το φαγητο και τα εστιατόρια; :erection:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το κοτοπουλάκι ο Πίκερ , πάλι κακαρίζει !  :2funny: :2funny: :2funny:

weird-funny-chicken-picture-01.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο κανόνας του Πίκερ, είναι το παραλήρημα των φοβικών, μικροτσούτσουνων
καχεκτικών και άφραγκων ψευτο-μπουρδελιάρηδων !  :2funny:

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης, κάνει οικονομία και μαζεύει λεφτά
για να γαμήσει την πουτανίτσα που του αρέσει και όχι
ότι μπάζο σερβίρουν οι τσατσάδες !

http://[URL unfurl="true"]www.melantias50.com/assets/girls/pictures/5/nina/25.jpg?c=1462355716[/img[/URL]]

ο κανόνας του Πίκερ, είναι για χαζούς μπαζογάμηδες !  :2funny:

Είναι σαν να βγάζει κάποιος κανόνα, ότι πρέπει να τρώει μόνο
σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα, και να μη μαγειρεύει στο σπίτι του !

Πικεράκο, μπες στο κοτέτσι σου και κακάριζε ελεύθερα !
Κο, Κο, κο , Πικεράκο !  :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]η αναζητηση εβγαλε αυτο

Υπηρχε ομως και αλλο ποστ γλαφυροτερο!

Επισκέπτης
Κάτσε στα αυγουλάκια σου, Πικερ.
Εδώ γράφοουν κάποιοι που πληρώνουν 250 την ώρα για σιτυτουρ κορυφαίο .

Είναι σαν να λες ότι είσαι μάγκας που τρως καλαμάκια σε σουβλατζίδικο
ενώ άλλοι τρώνε φιλέτα σε γαλλικά εστιατόρια.
που στον πουτσο ειναι το επικο εκεινο ποστ

Επισκέπτης
Σιγά ρε Πικεράκο ! :2funny: :2funny:

Ο ρίγκορ το είπε μεταφορικά .
Εσύ αμέσως να το εκμεταλλευτείς ! :2funny: :2funny:

Ο νόμος σου για το φαγητό θα μπορούσε να είναι ο εξής :
Τρώμε μόνο σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα, και
δεν τρώμε τίποτα ανάμεσα, για να είμαστε πεινασμένοι
και να μπορέσουμε να καταπιούμε το άνοστο
φτηνό  σουβλάκι !   :2funny: :2f[empflix] :s&m_3:5[/empflix]unny:

Δεν τρώμε σε εστιατόρια ποτέ, ούτε σπιτικο φαγητό
αλλά τρώμε μόνο σε φτηνά αλβανικά σουβλατζίδικα,
και το λέμε σε όλους  :rockon:     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στον Κολωνο εχει αλβανικο σουβλατζιδικο πολυ καλο. "Οι μερακληδες" το ονομα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Stories

Νέο!