Επισκέπτης
Απαιτειται δηλωση τζουνι
παιδια παντος το τη γελια εχω ριξει ολον αυτον τον καιρο με αυτο το θεμα δεν λεγεται....εχω περιεργια παντος να γνωρισω τον pickerako !!!!τελος για να δειτε ο η κακη διαφημηση ειναι διαφημηση πηγα και βατεψα και εγω το κορινακι ετσι για το γαμωτο....αλλα απο εδω και περα εμπαρκο...!!!
Και εγώ τύπε μου χτες την πήρα.Γαμήσι μέτριο,στην πίπα μου έγλυψε και τα μπαλλάκια όταν μου τα έγλυφε σκεφτόμουν τον picker να της δίνει γλωσσόφιλα.παιδια παντος το τη γελια εχω ριξει ολον αυτον τον καιρο με αυτο το θεμα δεν λεγεται....εχω περιεργια παντος να γνωρισω τον pickerako !!!!τελος για να δειτε ο η κακη διαφημηση ειναι διαφημηση πηγα και βατεψα και εγω το κορινακι ετσι για το γαμωτο....αλλα απο εδω και περα εμπαρκο...!!!
Και εγώ τύπε μου χτες την πήρα.Γαμήσι μέτριο,στην πίπα μου έγλυψε και τα μπαλλάκια όταν μου τα έγλυφε σκεφτόμουν τον picker να της δίνει γλωσσόφιλα.
σε νευριαζει η ιδεα οτι καποιος αλλος φιλαει την γυναικα της ζωης σου?Εγώ ρε βλάκα χλεύαζα κάποτε κάποιον από εδώ μέσα που την είχε "γκόμενα". Ο οποίος καυχιόταν ότι η Κορίνα φιλάει υπέροχα.
[size=11pt]Τύπε, έγλειψες και πόδι? [/size]Και εγώ τύπε μου χτες την πήρα.Γαμήσι μέτριο,στην πίπα μου έγλυψε και τα μπαλλάκια όταν μου τα έγλυφε σκεφτόμουν τον picker να της δίνει γλωσσόφιλα.
gokkun τυπε; :Sναι ρε παιδι μου εννοω....δε θα ηθελες σε αλλη ζωη...εσυ και αυτη...αυτη και εσυ...
να ειστε μαζι και να μην καταπινει τα χυσια αλλων 50 καθε μερα?
που είσαι ρε Junis; oλα καλά[size=11pt]Τύπε, έγλειψες και πόδι? [/size]
Εγώ ρε βλάκα χλεύαζα κάποτε κάποιον από εδώ μέσα που την είχε "γκόμενα". Ο οποίος καυχιόταν ότι η Κορίνα φιλάει υπέροχα.
Χέσε με ρε μαλάκα. Δεν είχα τι να κάνω τόσο καιρό και την ενοχλούσα.
Όσο αγαπώ αυτήν αγαπώ 100 άλλες πουτάνες που έχω γαμήσει.
σε εχει πληγωσει βαθεια και αυτο φαινεται...γιατι αλλωστε διαλεξες το κορινακι και οχι καποια αλλη πουτανα για να εκδηλωσεις την αγαπη σου...κατι σου εκανε αυτη...κατι γεννηθηκε οταν την πρωτο ειδες...πες τα σε μας..ειμαστε οι φιλοι σουΧέσε με ρε μαλάκα. Δεν είχα τι να κάνω τόσο καιρό και την ενοχλούσα.
Όσο αγαπώ αυτήν αγαπώ 100 άλλες πουτάνες που έχω γαμήσει.
Μαλάκα scout3r θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Ένας γλοιώδης ΨΕΥΤΗΣ είσαι. Ντροπή σου ρε καραγκιόζη. Μόνο αυτό.
εμας μπορει να μας πεισεις..τον εαυτο σου ομως ποτε.Saul αυτή μου είχε απαγορέψει να τη γαμάω και έτσι είχα όλη την ευχέρεια να της στέλνω μηνύματα για να περνάει η ώρα.
Σε αυτές που με δέχονται ακόμα δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί θα σταματήσουν να με δέχονται. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Saul αυτή μου είχε απαγορέψει να τη γαμάω και έτσι είχα όλη την ευχέρεια να της στέλνω μηνύματα για να περνάει η ώρα.
Σε αυτές που με δέχονται ακόμα δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί θα σταματήσουν να με δέχονται. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν. Αυτή είναι η αλήθεια. Πηγαίντε και ρωτήστε την ίδια αν της ζήτησα ποτέ κάτι άλλο πέρα από το γαμήσι στο μπουρδέλο. Εγώ είμαι ο πιο σκληρός γαμιάς εδώ μέσα, δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκα ούτε λεπτό. Μόνο σεξ.
ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ. Γι' αυτό βγάζω τον κώλο μου φωτογραφία, γι' αυτό σας τρολάρω, γι' αυτό στέλνω μηνύματα στις πουτάνες.