rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δλδ τι υπαινίσεστε ότι ο γυφτοκατέλης βατευει τον πικεράκο ? :S
κατσε μαν δηλαδη.....Ρε μαλάκες αηδία έχετε καταντήσει. Επίσης οι τελευταίες 2 φωτογραφίες μου είναι επεξεργασμένες στη φάτσα. Μόνο τα ποντίκια είναι αυθεντικά καθώς προετοιμάζομαι να σας πλακώσω στο ξύλο παρέα με το φίλο μου το γύφτο και άλλους νταβατζήδες.
Ρε μαλάκες αηδία έχετε καταντήσει. Επίσης οι τελευταίες 2 φωτογραφίες μου είναι επεξεργασμένες στη φάτσα. Μόνο τα ποντίκια είναι αυθεντικά καθώς προετοιμάζομαι να σας πλακώσω στο ξύλο παρέα με το φίλο μου το γύφτο και άλλους νταβατζήδες.
Ρε μαλάκες αηδία έχετε καταντήσει. Επίσης οι τελευταίες 2 φωτογραφίες μου είναι επεξεργασμένες στη φάτσα. [size=20pt]Μόνο τα ποντίκια είναι αυθεντικά[/size] καθώς προετοιμάζομαι να σας πλακώσω στο ξύλο παρέα με το φίλο μου το γύφτο και άλλους νταβατζήδες.
Εχεις δικιο τυπε μουυυ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!οχι μωρε ...
κοβει ο τρελος τη πρεζα του ;;;;
ο πικερ γιατι σβηνει τα γραφομενα του?
ειναι οπαδος της προφορικης παραδοσης οπως οι γαλατες μηπως
ως γνωστον οι γαλατες ηταν οπαδοι της προφορικης παραδοσης γι αυτο και ειπαν το ρητο τα λογια μενουν τα γραφομενα χανονται
εετσι...verba volant, scripta manentΕυτυχως που οι φιλοι του δεν ξεχνανε να τον παραθετουνε για να μεινουν τα γραφομενα του στην αιωνιοτητα, περιπου οπως εκαναν οι μοναχοι το μεσαιωνα και διασωσαν τους αρχαιους συγγραφεις.
ειδοποιησε οταν αρθει το εμπαργκοπικερ βαλε και πλατη να ξεροχυσουμε!
Υπαρχουν αρκετά μέλη στην BOUEFA τυπε όπου καταθετουν τις ιδεες τους και συμβάλλουν στον προγραμματισμό.
δλδ τι υπαινίσεστε ότι ο γυφτοκατέλης βατευει τον πικεράκο ? :S
γυφτος κορινα και Picker να μεινουν μαζι στο ιδιο σπιτι πλακα θα ειχε
O ρολος του πικερακου μεσα στο σπιτι :Sγυφτος κορινα και Picker να μεινουν μαζι στο ιδιο σπιτι πλακα θα ειχε