Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Picker , μιλάς με τρόπο που δείχνει ότι πιστεύεις ακράδαντα αυτά που λες, ακούω κάθε άνθρωπο  που υποστηρίζει αυτό που λέει όταν πραγματικά το νιώθει. Δε θα σου πω αν διαφωνώ ή συμφωνώ με όσα λες, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αυτό όμως που θα κάνω είναι να σε ρωτήσω πώς υιοθέτησες το ψευδώνυμο Picker και είμαι εδώ για να σου προτείνω να το κάνεις μετάφραση και στα ελληνικά, καθώς ταιριάζει με την όλη σου προσέγγιση στο θέμα των ελλεεινίδων, δηλαδή PICKER=Ο ΕΠΙΛΈΓΩΝ. Καλά γλέντια.

Γλέντο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ευχαριστώ Duke Nukem και Γλεντοκόπε για τα καλά σας λόγια. Όντως είμαι πλέον πολύ συνειδητοποιημένος στη φιλοσοφία μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη το ξέρω ότι έχασα πολλά χρόνια - έπρεπε μάλιστα να είχα αρχίσει από τα 15 και όχι από τα 18 που λες - αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε τώρα που εγώ ΜΟΝΟ γαμάω εσύ παίζεις συνήθως το πουλί σου. Άλλοι γαμάνε νέοι και άλλοι μεγαλύτεροι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νώντα , ο Πικεράκος ήταν 18 ετών το 1996 ,
και αντί να γαμάει από 1996-1999 ωραίες ρωσίδες
στα μπουρδέλα, που ήταν η χρυσή εποχή τους ( 1993-1999 )

άκουγε κλαψιάρικα τραγούδια, έκανε παρέα με κλαψιάρηδες
και τράβαγε τις κωλότριχές του ! :2funny: :2funny: :2funny:

Διότι δεν ήξερε τη μουνοθύελλα ανατολικών γκομενών
που υπήρχε το 1993-1999.

Ο Πικεράκος ΔΕΝ έχει την δική μας εμπειρία,
και πρέπει να σιωπά !

Ο Νώντας και εγώ, και άλλοι συναγωνιστές
έχουμε 6 dan στη μπουρδελότσαρκα:rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.combat-jujutsu.kiev.ua/files/Master%20Alexey%20Kunin.files/image001.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

[/quote]Ώστε ετσι ο Νωντας;και δε του το χα.Απ αυτά που λεει στον Πικερ να μη χαλαει τα λεφτα του ασκοπα και ιδιως στα μπουρδελα.Περισσοτερο τον ειχα να συμμετεχει σε καμια διαφημιση του Ταχυδρομικοιυ Ταμιευτηριου για τα καλα της αποταμιευσης.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα πήγα πάλι για μπάνιο. Είχε πολλές κωλάρες γύρω μου αλλά αυτή τη φορά δεν με πείραξε τόσο πολύ. Η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να σκέφτεσαι ότι οι περισσότερες από αυτές που προκαλούν είναι μόνες και αγάμητες - σε αντίθεση με σένα που εφαρμόζεις το νόμο του Picker και ΓΑΜΑΣ. Πραγματικά οι πιο προκλητικές είναι ασυνόδευτες από άντρες, μόνες ή σε κοριτσοπαρέες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σήμερα πήγα πάλι για μπάνιο. Είχε πολλές κωλάρες γύρω μου αλλά αυτή τη φορά δεν με πείραξε τόσο πολύ. Η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να σκέφτεσαι ότι οι περισσότερες από αυτές που προκαλούν είναι μόνες και αγάμητες - σε αντίθεση με σένα που εφαρμόζεις το νόμο του Picker και ΓΑΜΑΣ. Πραγματικά οι πιο προκλητικές είναι ασυνόδευτες από άντρες, μόνες ή σε κοριτσοπαρέες.
αν συνεχισεις να πηγαινεις παραλια προβλεπω οτι θα πεσεις σε βαθεια καταθληψη και αργωτερα στα ναρκωτικα και τις καταχρησεις.

Θα χασουμε τα ιχνη σου και θα σε δουμε μετα απο χρονια σε καποιο νημα που θα εχει θεμα ενα παγκακι εναν πρεζακα που ζηταει ψηλα.

Πρεπει επειγόντως να φτιαξεις τη ζωη σου με το κορινακι.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φτύσε στη μάπα τις καριόλες της παραλίας και κάνε το μπάνιο σου. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι σήμερα ή αύριο θα γαμήσεις ξανά.

Επισκέπτης
Πίκερ ἔκανα ψυχρὰ πεσίματα καὶ ἔφαγα τὰ μοῦτρα μου. Λὲς νὰ καταθέσω πινακίδες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία αξία στα βρωμόμουνα της παραλίας. Το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν τον κώλο τους έξω και μετά να το παίζουν δύσκολες. Είναι ακριβώς το αντίθετο από τις αγαπημένες μας πόρνες. Εκείνες έξω ντύνονται σεμνά αλλά γαμιούνται με όλους για 10 ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καμία αξία στα βρωμόμουνα της παραλίας. Το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν τον κώλο τους έξω και μετά να το παίζουν δύσκολες. Είναι ακριβώς το αντίθετο από τις αγαπημένες μας πόρνες. Εκείνες έξω ντύνονται σεμνά αλλά γαμιούνται με όλους για 10 ευρώ.
Και πάλι βρε συναγωνιστή,τα βρωμόμουνα από πάνω είναι!Εσύ στην καλύτερη θα γαμήσεις τζάμπα,έστω και για προσφορά γνωριμίας του... μαγαζιού, και συνήθως θα πληρώνεις,(πολλά ή λίγα,δεν έχει σημασία),ενώ αυτές αντίστροφα αν αποφασίσουν να γαμηθούν,στη χειρότερη θα το κάνουν τζάμπα,συνήθως άμεσα ή έμμεσα θα κερδίσουν...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Και πάλι βρε συναγωνιστή,τα βρωμόμουνα από πάνω είναι!Εσύ στην καλύτερη θα γαμήσεις τζάμπα,έστω και για προσφορά γνωριμίας του... μαγαζιού, και συνήθως θα πληρώνεις,(πολλά ή λίγα,δεν έχει σημασία),ενώ αυτές αντίστροφα αν αποφασίσουν να γαμηθούν,στη χειρότερη θα το κάνουν τζάμπα,συνήθως άμεσα ή έμμεσα θα κερδίσουν...

:headbang: :headbang:

ειμαστε καταδικασμενοι

να αυτοκτονησουμε διαφορετικα θα ειμναστε παντα χαμενοι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου Επιρρεπή. Εγώ θα ΓΑΜΗΣΩ, ενώ αυτές θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ. Όπως και να το κάνεις, έχει διαφορά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου Επιρρεπή. Εγώ θα ΓΑΜΗΣΩ, ενώ αυτές θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ. Όπως και να το κάνεις, έχει διαφορά.
Να'σαι σίγουρος ότι καυλώνουν πολλαπλάσια από εμάς!Αν το σεξ ήταν απελευθερωμένο,με μια πούτσα στο μουνί τους θα κυκλοφορούσαν...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πλανάσαι οικτρά. Οι γυναίκες έχουν ασύγκριτα λιγότερες καύλες, το σεξ γι' αυτές τις περισσότερες φορές είναι ένα μέσο. Βέβαια αυτή η συζήτηση έχει γίνει άπειρες φορές και είναι μάλλον ανούσιο να ξαναγίνει. Ζήτω τα πιπίνια και το υπεραπλό πρόγραμμα.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom