Επισκέπτης
και καλα ξανθο μαλλι?o oikonομοπουλος ειναι η σωσω παπαδημα απο τα εγκληματα
Τι μλκιες λες παλι
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
και καλα ξανθο μαλλι?o oikonομοπουλος ειναι η σωσω παπαδημα απο τα εγκληματα
Είμαι εδώ για να αλλάξω τα δεδομένα, για να εισάγω ένα νέο κώδικα τιμής. Πυρφόροι δεν βαρεθήκατε να τρώτε χυλόπιτες; Λαμόγια δεν ντρέπεστε να γαμάτε μόνο με το ψέμα; Είστε η αιτία της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Τα μνημόνια τα φέρατε εσείς.
το μνημονιο το εφερες εσυ κοπριτη.Είμαι εδώ για να αλλάξω τα δεδομένα, για να εισάγω ένα νέο κώδικα τιμής. Πυρφόροι δεν βαρεθήκατε να τρώτε χυλόπιτες; Λαμόγια δεν ντρέπεστε να γαμάτε μόνο με το ψέμα; Είστε η αιτία της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Τα μνημόνια τα φέρατε εσείς.
Τα μνημόνια τα έφεραν οι πυρφόροι και τα λαμόγια. Εγώ μένω με τους δικούς μου γιατί έχω συνηθίσει να είμαι ολιγαρκής. Μου αρκεί να γαμάω στο Μεταξουργείο και να μην έχω γκόμενα, να μην έχω αμάξι ή μηχανή. Τώρα όμως με τα μνημόνια θα μετρηθούμε όλοι στα ίσια. Τώρα θα φάνε τα λαμόγια σκατά. Τώρα θα αντέξουν όσοι συνήθισαν να ζούνε ΤΙΜΙΑ και ΛΙΤΑ. Οι υπόλοιποι θα πάρουν τον πούλο.
το μνημονιο το εφερες εσυ κοπριτη.
Πες εναν τροπο με τον οποιον ωφελεις την ελληνικη κοινωνια ρε παρασιτο!
Ζεις με τους δικους σου και ν μισο μισθο σου τον δινεις στους αλβανους νταβαδες
ΚΟΠΡΙΤΗ!
Κραζεις το πιρφορισταν, αλλα ευνοεισαι απ αυτο, γιατι κι εσυ το ιδιο σαπιος εισαι. Σε ποια χωρα εκτος του πιρφοροσταν θα γαμαγες? Πουθενα!
Για πες μας ποσο γαμαγες οταν ησουν αγγλια για σπουδες κοπριτη
Για πες μας ποσες φορες ειχες γαμησει μεχρι τα 30 σου που ξεκινησες τα ντελα συστηματικα? Δεν αναπληρωνεται η αγαμια της νιοτης πικερακο. ΑΓΑΜΗΤΕ!
το μνημονιο το εφερες εσυ κοπριτη.
Πες εναν τροπο με τον οποιον ωφελεις την ελληνικη κοινωνια ρε παρασιτο!
Ζεις με τους δικους σου και ν μισο μισθο σου τον δινεις στους αλβανους νταβαδες
ΚΟΠΡΙΤΗ!
Κραζεις το πιρφορισταν, αλλα ευνοεισαι απ αυτο, γιατι κι εσυ το ιδιο σαπιος εισαι. Σε ποια χωρα εκτος του πιρφοροσταν θα γαμαγες? Πουθενα!
Για πες μας ποσο γαμαγες οταν ησουν αγγλια για σπουδες κοπριτη
Για πες μας ποσες φορες ειχες γαμησει μεχρι τα 30 σου που ξεκινησες τα ντελα συστηματικα? Δεν αναπληρωνεται η αγαμια της νιοτης πικερακο. ΑΓΑΜΗΤΕ!
Δεν ισχυει αυτο. Καποιοι ειναι καταδικασμενοι στην μοναξια. Χωρις να υποδεικνυω τον Πικερ φυσικα.Το ίδιο ντροπή αισθάνονται και αυτές που θα ήθελαν αλλά δεν τις φλερτάρεις. Δεν λέει τίποτα ο καθένας μας βρίσκει τον άνθρωπο του
Έζησα για πολλά χρόνια στα σκατά. Τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές εγώ έκλαιγα τη μοίρα μου σε 4 τοίχους. Τότε νικούσε η λαμογιά. Αυτή η κατάσταση όμως με έκανε ατσάλι. Έμαθα να ζω με το τίποτα και τώρα νιώθω απλά ευτυχής. Αυτό που για τα λαμόγια λέγεται ανέχεια και λιτότητα, για μένα είναι παράδεισος και δώρο Θεού. Κάθε μέρα με τα μνημόνια έρχεται η δικαίωση όλο και πιο κοντά.