Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και καλα ξανθο μαλλι?

Τι μλκιες λες παλι :jerking:

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδώ μέσα το ξέρουν όλοι ότι ο Picker δεν συμμετέχει στον ηλίθιο ανταγωνισμό για το ποιος θα γαμήσει ένα μουνί. Ο Picker δέχεται προτάσεις, δεν κάνει προτάσεις. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει σε μία γκόμενα είναι ένα αυθόρμητο κοπλιμέντο, όπως π.χ. "έχεις ωραία μάτια". Από εκεί και πέρα, είναι θέμα μυαλού της κάθε γκόμενας να καταλάβει την ανωτερότητα του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι εδώ για να αλλάξω τα δεδομένα, για να εισάγω ένα νέο κώδικα τιμής. Πυρφόροι δεν βαρεθήκατε να τρώτε χυλόπιτες; Λαμόγια δεν ντρέπεστε να γαμάτε μόνο με το ψέμα; Είστε η αιτία της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Τα μνημόνια τα φέρατε εσείς.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Είμαι εδώ για να αλλάξω τα δεδομένα, για να εισάγω ένα νέο κώδικα τιμής. Πυρφόροι δεν βαρεθήκατε να τρώτε χυλόπιτες; Λαμόγια δεν ντρέπεστε να γαμάτε μόνο με το ψέμα; Είστε η αιτία της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Τα μνημόνια τα φέρατε εσείς.

piker εισαι πολυ μπροστα εισαι ειλικρινης και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα συνεχισε ετσι :hi:

Επισκέπτης
το μνημονιο το εφερες εσυ κοπριτη.

Πες εναν τροπο με τον οποιον ωφελεις την ελληνικη κοινωνια ρε παρασιτο!

Ζεις με τους δικους σου και ν μισο μισθο σου τον δινεις στους αλβανους νταβαδες

ΚΟΠΡΙΤΗ!

Κραζεις το πιρφορισταν, αλλα ευνοεισαι απ αυτο, γιατι κι εσυ το ιδιο σαπιος εισαι. Σε ποια χωρα εκτος του πιρφοροσταν θα γαμαγες? Πουθενα!

Για πες μας ποσο γαμαγες οταν ησουν αγγλια για σπουδες κοπριτη

Για πες μας ποσες φορες ειχες γαμησει μεχρι τα 30 σου που ξεκινησες τα ντελα συστηματικα? Δεν αναπληρωνεται η αγαμια της νιοτης πικερακο. ΑΓΑΜΗΤΕ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα μνημόνια τα έφεραν οι πυρφόροι και τα λαμόγια. Εγώ μένω με τους δικούς μου γιατί έχω συνηθίσει να είμαι ολιγαρκής. Μου αρκεί να γαμάω στο Μεταξουργείο και να μην έχω γκόμενα, να μην έχω αμάξι ή μηχανή. Τώρα όμως με τα μνημόνια θα μετρηθούμε όλοι στα ίσια. Τώρα θα φάνε τα λαμόγια σκατά. Τώρα θα αντέξουν όσοι συνήθισαν να ζούνε ΤΙΜΙΑ και ΛΙΤΑ. Οι υπόλοιποι θα πάρουν τον πούλο.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Τα μνημόνια τα έφεραν οι πυρφόροι και τα λαμόγια. Εγώ μένω με τους δικούς μου γιατί έχω συνηθίσει να είμαι ολιγαρκής. Μου αρκεί να γαμάω στο Μεταξουργείο και να μην έχω γκόμενα, να μην έχω αμάξι ή μηχανή. Τώρα όμως με τα μνημόνια θα μετρηθούμε όλοι στα ίσια. Τώρα θα φάνε τα λαμόγια σκατά. Τώρα θα αντέξουν όσοι συνήθισαν να ζούνε ΤΙΜΙΑ και ΛΙΤΑ. Οι υπόλοιποι θα πάρουν τον πούλο.

ο νωντας ειναι πλουσιοπαιδο μη του δινεις σημασια βλεπει τα πραγματα τελειως διαφορετικα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έζησα για πολλά χρόνια στα σκατά. Τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές εγώ έκλαιγα τη μοίρα μου σε 4 τοίχους. Τότε νικούσε η λαμογιά. Αυτή η κατάσταση όμως με έκανε ατσάλι. Έμαθα να ζω με το τίποτα και τώρα νιώθω απλά ευτυχής. Αυτό που για τα λαμόγια λέγεται ανέχεια και λιτότητα, για μένα είναι παράδεισος και δώρο Θεού. Κάθε μέρα με τα μνημόνια έρχεται η δικαίωση όλο και πιο κοντά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Συμπλήρωσε μία φράση ακόμη στον νόμο.. "ψοφος στους πυρφορους".

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

ΚΟΠΡΙΤΗ!

Κραζεις το πιρφορισταν, αλλα ευνοεισαι απ αυτο, γιατι κι εσυ το ιδιο σαπιος εισαι. Σε ποια χωρα εκτος του πιρφοροσταν θα γαμαγες? Πουθενα!

Για πες μας ποσες φορες ειχες γαμησει μεχρι τα 30 σου που ξεκινησες τα ντελα συστηματικα? Δεν αναπληρωνεται η αγαμια της νιοτης πικερακο. ΑΓΑΜΗΤΕ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νώντα , ο Πικεράκος ήταν 18 ετών το 1996 ,
και αντί να γαμάει από 1996-1999 ωραίες ρωσίδες
στα μπουρδέλα, που ήταν η χρυσή εποχή τους ( 1993-1999 )

άκουγε κλαψιάρικα τραγούδια, έκανε παρέα με κλαψιάρηδες
και τράβαγε τις κωλότριχές του ! :2funny: :2funny: :2funny:

Διότι δεν ήξερε τη μουνοθύελλα ανατολικών γκομενών
που υπήρχε το 1993-1999.

Ο Πικεράκος ΔΕΝ έχει την δική μας εμπειρία,
και πρέπει να σιωπά !

Ο Νώντας και εγώ, και άλλοι συναγωνιστές
έχουμε 6 dan στη μπουρδελότσαρκα:rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.combat-jujutsu.kiev.ua/files/Master%20Alexey%20Kunin.files/image001.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο Αντισθένης  είναι ο γκραν μάστερ

και έχει 10 dan στην μπουρδελότσαρκα !  :rockon:  :rockon:

6450170.jpg

:rockon: :rockon:

Ο Πικεράκος τώρα θα δώσει  εξετάσεις για καφέ ζώνη .

BrownBelt.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο Xilnik , ο μεγάλος ενημερωτής

πρέπει να έχει 9 dan στη μπουρδελότσαρκα !  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.martialtalk.com/attachments/cbh9th-jpg.18362/[/img[/URL]]

Είναι από τους πιο σημαντικούς μεγάλους δασκάλους ! :headbang3: :headbang3:

Φανούρης Τζούρας, Professor X κλπ. ,

δεν έχουν ασκηθεί την εποχή 1993-1999
και έχουν το πολύ  4 dan, σαν νέοι στη μπουρδελότσαρκα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Μάγκες, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο

την εποχή 1993-1999 υπήρχαν πανέμορφες Ρωσσίδες- Ουκρανές κλπ.

στα μπουρδελάκια , χωρίς άδεια παραμονής, και
γαμιόντουσαν καλά για 3 χιλ δρχ ( 8.8. ευρώ )

και μερικές ήταν σαν

http://[URL unfurl="true"]www.xnews.cz/wp-content/uploads/2014/11/Diana-Melison-2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://assets.centralindex.com/A/92/b174ae8fd8c4bc23452d69b82e869c00.jpg

Χιλιάδες μάρτυρες μπορδελοτσαρκόβιοι , υπάρχουν

για την χρυσή εποχή των μπου.  1993-1999

Ζήτω ο κομμουνισμός,
που έπεσε !  :rockon: :rockon:

tumblr_lj086fRxPe1qh2ls0o1_500.jpg

image-brender.png

http://[URL unfurl="true"]www.meh.ro/wp-content/uploads/2015/12/meh.ro12192.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

ΚΟΠΡΙΤΗ!

1908513.jpg

Γιατι;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Το ίδιο ντροπή αισθάνονται και αυτές που θα ήθελαν αλλά δεν τις φλερτάρεις. Δεν λέει τίποτα ο καθένας μας βρίσκει τον άνθρωπο του
Δεν ισχυει αυτο. Καποιοι ειναι καταδικασμενοι στην μοναξια. Χωρις να υποδεικνυω τον Πικερ φυσικα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
O Piker εκανε και 18 μηνες φανταρος. Τις "καλες" εποχες. Μην το παραβλεπουμε αυτο. Γιατι καποια εννιαμηνητικα ακομα κλαινε για τις "κακουχιες" που περασαν.

Έζησα για πολλά χρόνια στα σκατά. Τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές εγώ έκλαιγα τη μοίρα μου σε 4 τοίχους. Τότε νικούσε η λαμογιά. Αυτή η κατάσταση όμως με έκανε ατσάλι. Έμαθα να ζω με το τίποτα και τώρα νιώθω απλά ευτυχής. Αυτό που για τα λαμόγια λέγεται ανέχεια και λιτότητα, για μένα είναι παράδεισος και δώρο Θεού. Κάθε μέρα με τα μνημόνια έρχεται η δικαίωση όλο και πιο κοντά.

Η ψυχη σου ειναι σφυριλατημενο σπαθι! Κατανα διπλωμενο στο αμονι 700 φορες και ξανα χωμενο στην καμινο. Κοιταω τα ματια σου και δε βλεπω τιποτα αλλο απο μια κοψη.

Δεν ξερω τι μπορει να στο εκανε αυτο. Οι ασιατες γκουρου ασκουνται χρονια στον διαλογισμο για να καταφερουν να πετυχουν τετοιο επιπεδο αυτοσυγκεντρωσης που μονο ενα πραγμα να παραμεινει στο μυαλο τους. Και απο αυτους ελαχιστοι το πετυχαινουν λιγο πριν το θανατο. Εσενα ενα θεικο χερι φαινεται να εδιωξε τα παντα απο το μυαλο σου και να αφησε μονο εκεινα τα ουσιαστικα, τα σκελετωδη. Σαν απολιθωμα σπονδυλωτου που νικησε το χρονο και κερδισε την αιωνια υπαρξη αποχωριζομενο απο καθε τι το μαλθακο, το ευκαμπτο, το σαρκωδες.

Εχεις αγγιξει το ΖΕΝ Πικερ αλλα δεν ξερω αν αξιζε τον κοπο. Γιατι το ΖΕΝ βρισκεται ενα βημα περα απ τη ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom