Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Επειδή σιχαίνομαι πια την όλη κατάσταση αποφάσισα να μην ξαναπάω σε παραλία. Νιώθω σαν μαλάκας και πίστεψέ με, δεν είμαι.
Αν πιστεύεις απόλυτα στον νόμο σου,δεν έχεις λόγο να αναστατώνεσαι,απλά απαξίωσέ τις...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πήγε όπως ήταν ξαπλωμένη και της μίλησε στο ξεκάρφωτο. Αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες για 2 λεπτά πήγε ο μαλάκας και ξανακάθησε στην ξαπλώστρα του. Ύστερα ήρθαν οι 2 κολλητές της καριόλας που είχαν πάει να βουτήξουν και γέλαγαν μεταξύ τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν όμως ήταν πραγματικός κυνηγός και την είχε βιάσει - αφού αυτή προκαλεί τόσο ξεδιάντροπα - τώρα δεν θα γέλαγε καμία τους.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.302
Πόντοι
2.420
Γάμησα την Κορίνα τη γνωστή τις προάλες, με μέτριες εντυπώσεις. Σχετικά ωραία κοπέλα, ωραίο σώμα σφιχτός κώλος, ευχάριστη υφή το δέρμα της. Ηταν νευρική και μπριζωμένη, σα να χε πάρει κάτι :think:,έκανε και κάτι γκριμάτσες αμηχανίας και με κοίταγε με γουρλωμένα μάτια. Πίπα γρήγορη και άγαρμπη, ιεραποστολικό σε έντονους ρυθμούς αλλά χωρίς καθόλου ''αίσθημα'', γύρισμα στα τέσσερα όπου είχε στηθεί στραβά και κουνιόταν αυτή προς τα πίσω για να ελέγχει αυτή την κίνηση πράγμα που δε μου άρεσε. Δεν κατάφερνα να τελειώσω, και καθώς ανοιγόκλεινε συνέχεια η πόρτα έξω, η Κορίνα με τελείωσε μαλακίζοντας μου άγαρμπα τον πούτσο, ενώ εγώ της χαστούκιζα απαλά τα κωλομέρια.
Εν ολίγης δεν πέρασα και τέλεια. Η Κορίνα πάντως έχει σουξέ, δεν ξέρω αν αυτό το χρωστάει και στον Πίκερ :grin:
Εντύπωση επίσης μου έκανε ο τρόπος μου μιλάει, αυτή βλαχοπροφορά της σε συνδιασμό με την εμφάνισή της μου θυμίζουν την Τζένη Καρέζη :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πήγε όπως ήταν ξαπλωμένη και της μίλησε στο ξεκάρφωτο. Αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες για 2 λεπτά πήγε ο μαλάκας και ξανακάθησε στην ξαπλώστρα του. Ύστερα ήρθαν οι 2 κολλητές της καριόλας που είχαν πάει να βουτήξουν και γέλαγαν μεταξύ τους.

σκεψου τι θα λεγανε μεταξυ τους οι καριολες

επρεπε να πας να τις πλακωσεις στο ξυλο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
pikerako κανα καλο ματι πηρες ομως?

κανα μουνοχειλο καμια κωλοτρυπιδα απο 20 αρα φοιτητρια παντειου

γτ δεν μας λες  :erection:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι να το κάνεις το μάτι ρε dopamina; Το να πηγαίνεις στην παραλία είναι πλέον σαν να πηγαίνεις σε στριπτιτζάδικο. Και τα στριπτιτζάδικα εγώ τα σιχαίνομαι. Γενικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα φρου-φρου και τα αρώματα. Είμαι άνθρωπος της ουσίας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα, ας πούμε, πήγα και γάμησα την Αντριάνα στο Κολωνού 30. Η κοπέλα δεν με προκάλεσε καθόλου αλλά με άφησε να τη σκίσω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Βρίσκουν και τα κάνουν. Ο φεμινισμός έχει ευνουχίσει τον άντρα. Αν πας εσύ και τους πιάσεις τον κώλο θα σου κάνουν μήνυση.

Πουτανες!

Αν όμως ήταν πραγματικός κυνηγός και την είχε βιάσει - αφού αυτή προκαλεί τόσο ξεδιάντροπα - τώρα δεν θα γέλαγε καμία τους.

Γιατι δεν τις εβγαλες φωτογραφια τυπε μου; Να τις ξεφτιλισεις τις καργιολες! Να τις βλεπουμε εδω στο μπουρδελα και να τις βριζουμε. Αφου για τα μπουρδελα ειναι! ΟΛΕΣ!

Εμενα αυτο με ηρεμει να σκεφτομαι. Κοιταω το πουτανι μπροστα μου και του λεω "για το μπουρδελο εισαι μωρη!". "ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ!!!" "Και εγω σε πηδαω αμα θελω! Σε πληρωνω και σε πηδαω! ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :rockon:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Σήμερα, ας πούμε, πήγα και γάμησα την Αντριάνα στο Κολωνού 30. Η κοπέλα δεν με προκάλεσε καθόλου αλλά με άφησε να τη σκίσω.
στο σαλονακι πως βγηκε και δεν σε προκαλεσαι δεν ηταν ημιγυμνη?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν την είδα καθόλου τύπε. Μου είπε η τσατσά ποια κοπέλα είναι και μπήκα κατευθείαν στο δωμάτιο. Γι' αυτό λατρεύω τις πόρνες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγω πιστευω ο πικερ την εκανε αεροστατο μολις γυρισε σπιτι γιαυτο και τσαντιστηκε τοσο πολυ, 6 χρονια καθαρος και σημερα κυλησε στο βουρκο της μαλακιας  :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Το χειρότερό μου είναι η παραλία. Πήγα σήμερα να κάνω το μπάνιο μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα βρωμόμουνα. Πώς τις αφήνουν τις καριόλες και γδύνονται έτσι; Ήμουν σε νευρικό παροξυσμό, μου ερχόταν να πάω να τις πλακώσω στο ξύλο τις γαμημένες.
Σε ποια παραλια πηγες ρε Πικερ;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saul είσαι πολύ μαλάκας αν νομίζεις κάτι τέτοιο για τον Picker. Προτιμώ να κόψω το πουλί μου από το να τραβήξω μαλακία.  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom